Zdravim mamičky prosím vás chcem sa spýtať tie ktoré ste mali bábätká,ako často sa vám budili ?Kedy prespali celú noc?Momentálne kojim,malý sa mi budi každé dve hodiny napapa sa večer okolo 22:30 potom za dve hodiny zase stále som nevyspata potom nemám toľko energie cez deň na domáce povinnosti.Viem že som to mohla čakať je to ešte malinké bábätko.Nahodou či nepoznáte nejaké finty ako NATO aby sa mi aspoň raz zobudilo cez noc nie stále.Alebo treba čakať až bude vatcsie.dakujem
Nie, ak kojis tak je hladné. Možno sa to zlepší prikrmami ale nedufaj v to. Až okolo roku prespia niektoré celú noc .
Kazde dve hodiny je este dobre. 🙂 je to normalne ze babatko ta potrebuje citit, aj preto sa budi. Nastav sa na to, ze to tak je a potom aj ta unava nie je taka hrozna. (A hovorim zo skusenosti a aj aktualne to zazivam a veru v horsich intervaloch) 🙂
@diamond007 nemusí to byt nevyhnutne o hlade. Niekedy to bábätko proste len chce cítiť mamu, obzvlášť veľmi maličké deti
Mam 3tie. A skor ako po 2 roku neprespali celu noc,len vynimocne.
@pribinak 2tyzdne
Ešte môže prísť obdobie, keď bude hore každú pól hodinu 😃takze si užite tie 2 hodiny spánku radšej. Pripadne ho vezmite k sebe do posteli a bude to znesiteľnejšie
Och, tak maly 2 týždňový človek ti určite nebude spat celu moc, s tým nepočítaj
Veď on ma maličký žalúdok, on musí papať často. Finty na to nie sú žiadne
Aké staré dieťa?