Ahojte maminky potrebujem radu.syn má 6 rokov a stále tu blbu vlastnost pchat veci do ust,sedel a pozeral telku a tu zrazu zakašlal a zostal zaskočený zlaknutý,pýtam sa čo je a povedal mi že zjedol kusok umelej hmoty,potom to bola kocka zo stavebnice seva má asi1,5cm x1,5cm,bol celý vyplašený,raz povedal,že ju zjedol potom nie.neviem čo sním.stalo sa to 5 dní dozadu,doma nič také nevykakal aspom som to nevidela a v školke neviem.mal by nejaké tazkosti keby sme to nechali tak?je vidiet umelá hmota na rtg?a inak je aj chorý kašle hádam to neni z toho ☹ stalo sa vám takéto niečo?
bože 😢
nestažuje sa malý na nič až naten kašel,bojím sa toho ☹
okamzite by som s nim sla na pohotovost-na chirurgiu.urcite urobia rtg a budu mudrejsi.drzte sa !!!
choď na pootovosť,kašle sústavne? nevdýchol ju,to by si už tu nevypisovala,ale mohla sa niekde zaseknúť napr. v pažeráku,jedol niečo?vodu vypil bez problémov? inak plast na rtg asi nebude vidno,ale oni si už poradia
no on kašlal aj predtým bol chorý a kašle do teraz,je normálne aj pije nič ho nebolí
urcite rtg
mne sa to ani moc nezdalo lebo ani nejak nekašlal,nedusil sa chvala bohu teda ked to zhltol a ani som si to nevedela nejak predstavit,nič ho nebolí,stolicu má normálnu,normálne je ja už som na prášky
@oliinka kamoškina dcera ked mala asi 2 roky prehltla velku naušnicu... 😲 a boli s nou v nemocnici na rengen, že kde sa nachádza a pekne ju bolo vidno v krku, ale nedala sa vybrat,a tak tam ostala ležat a podla rengenu sledovali ako sa náušnica posuva tráviacim traktom dole až ju nakoniec za tri dni vykakala 😀.....takže aj kocka pojde asi von týmto sposobom
@andrejka1983 a mala nejaké tažkosti s dýchanám alebo niečo?lebo malý nič a je to už 5 dni dozadu
@oliinka kazda rada dobra,,,uff, len zo skusenosti inej maminy, jej dcera prehltla este "staru" jednokorunacku, nikomu nepovedala, ibaze prestala jest, chudla,,,potom isli do nemocnice, dievcatko operovali a mincu vybrali,,,je v poriadku, ale doktor povedal, ze v poslednej chvili,,,(minca upchala crievko)
neodkladat, treba sa poradit s lekarkou, co dalej,,,