Priateľ spadol do menšej jamy

15. aug 2024

Ahojte moj priatel včera večer spadol do takej jamky menšej a krivo tam stupol na nohu. Vraj počul puknutie ale že si to hned napravil. Opuch nemá, vôbec nič ani podliatiny ani nič podobné. Len nevie stúpiť na nohu hýbať s ňou vie…

stellarstar
15. aug 2024

Smer dr?

crazy_cat_lady
15. aug 2024

no ak na nu nevie stupit, tak smer lekar, nech mu spravia rengen, ci nema nieco zlomene atd..

pribinak
15. aug 2024

Žiadna iná rada ako ísť k lekárovi nie je.
Veď keď nevieš stúpiť na nohu, tak mu uši byt jasne, že je tam niečo posrate

januska12323
15. aug 2024

Smer úrazová chirurgia.

autor
15. aug 2024

nechce ist lekarovi lebo vrabi že to zlomene nema no, nepočuvne on nikoho

stellarstar
15. aug 2024

Tak ho nechaj, on bude mať neskôr problémy nie ty. Ja by ho ťahala za uši

3petka
15. aug 2024

nie je to náhodou tá foto z rána?

crazy_cat_lady
15. aug 2024

tak ked nechce ist, nech si diagnostiku stanovi sam a nech potom tebe nefnuka, ze ho nieco boli :D

pribinak
15. aug 2024

Zavolaj mu sanitku a rovno povedz, že je to debil (prepáč)

yeon_bouw
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
prunee
15. aug 2024

A ako vam mozeme pomoct..?

viestta
15. aug 2024

Ked nechce ist k lekarovi, tak nech kriva. Dospeleho cloveka lopatou neovalis aby si ho k doktorovi odvliekla. Jeho noha, jeho problem.

viestta
15. aug 2024

@pribinak kvoli debilite netreba volat sanitku. To je trvaly stav, nie nahle zhorsenie. A na debilitu aj tak terapia nie je, co s nim bude robit zachranar?

pribinak
15. aug 2024

@viestta záchranári ho spracujú a už mu dohovoria

viestta
15. aug 2024

@pribinak no volat zachranku k cloveku co nevie stupit na nohu? My sme 10 rocnemu synovi zavolali taxik, ked si narazil clenok a nevedel dostupit na nohu. Dospely chlap si moze ho zavolat tiez, to nie je na RZP. Ale on ani nikde nechce ist. Co ho odvlecu nasilim? Preco? Lebo je debil?

anavixy
15. aug 2024

Zachranari nie su na to, aby ludi, ktori potrebuju lekarske vysetrenie presviedcali, ze ho potrebuju. Pan s bolavou nohou nech sa da odviezt taxikom alebo kamaratom/zenou, alebo nech kludne caka doma, kym sa bolest zmierni natolko, ze bude vediet stupat a moze fungovat dalej. Len nech necaka, ze ho to bez adekvatnej liecby (ktora nevieme aka ma byt, kedze nevieme co s nohou naozaj ma, mozno staci kludovy rezim a nozno nie) prestane boliet uplne, lebo nemusi.

caramellka
15. aug 2024

Moja 9ročná dcéra zle stúpila pri turistike, nemala nič opuchnuté, kvôli bolesti došľapovala skôr na špičku nohy a na dotyk ju to veľmi bolelo vzadu za členkami. Mala vraj natiahnutú šľachu.
Ak priateľ odmieta lekára, tu mu naozaj nikto neurčí diagnózu, ani neporadí zázračný produkt, po ktorom mu to samé prejde...

pribinak
15. aug 2024

@viestta ja byt priateľkou tak by som zavolala, je to každého vec

jaskolka
15. aug 2024

Veď logicky k doktorovi.. Čo iné chce robiť?
Keď nechce ísť, tak nech skacka ako Peyrac

januska12323
15. aug 2024

Nediskutovať s ním, nech sa oblečie a sadne do auta. Ak si myslí, že má rontgenove oči nech ti doma nefňuká, nič predsa nebolí.

ivanakal
15. aug 2024

Nechapem teraz co od nas chces... Opisala si stav, k lekarovi nechce. Nech si poradi sam... Zbytocny prispevok toto...

w3ronika77
15. aug 2024

Syn pred par mesiacmi to iste, aj dosiel do skoly,aj nazad domov (hodina cesty pešo) bez nejakych extra problemov, len ho to pobolievalo a pichalo....nakoniec sme radsej s tym sli, a bolo to zlomene. Ale pokial tvoj priatel nikoho neposluchne, tak naše rady su ti aj tak na nič

zirafienka
15. aug 2024

@pribinak no už aby si aj ten sanitkár nohy nedolámal utekať k takémuto prípadu...

pribinak
15. aug 2024

@zirafienka načo si zbytočne dramatická?

nevenka
15. aug 2024

@pribinak zbytocne dramaticka? Zbytocne je volat zachranku kvoli hluposti cloveka. Niekde inde bude umierat niekto na infarkt, ale milostpana maju presviedcat zachranari, ze ma laskavo ist na rtg nohy? 🤔.
@autorka poznam mladeho muza okolo 30-ky, hral futbal, na mokrej trave sa mu smyklo, ruplo mu v kolene. Ma potrhane vazy, 2 mesiace PN, 1 tazku operaciu za sebou, pri ktorej zistili este horsie veci, takze ide na dalsiu. No ale tak je to jeho noha, co my s tym spravime?

alex49
15. aug 2024

@pribinak ty naozaj chceš, aby dospelého svojpravneho chlapa prišli presviedčať záchranári aby láskavo išiel na rengen?

vler
15. aug 2024

Autorka, vsimaj si ako sa chova aj v takejto situacii, ak sa budes niekedy rozhodovat ci s nim chces prezit cely zivot.

sss777
15. aug 2024

Prosím ťa, hlavne mu nevolaj sanitku, buďme trochu ohľaduplní voči ostatným, bolo by to zneužívanie.