Ahojte. Neviem nikde nič vygoogliť. Chcem sa spýtať či niekto nemal podobnú skúsenosť a čo robiť. Syn 1 rok 10 mesiacov mi cca pred mesiacom spadol a na kamienkoch si do krvi zranil bradu. Ja som mu to vydezinfikovala a nechala tak veď sa to zahojí nebolo to nič strašné zahojilo sa chrasta odpadla a začala som si všímať že stále si s ručičkou chytá to miesto na brate keď som silnejšie pritísla na to miesto cíťiť tam malú guličku. Myslíte že tam môže mať kamienok? Plánujem ísť s tým k lekárovi ale pracuje až od stredy. Bojím sa toho že to kamienok bude a budú ho musieť vyrezať. Za každé info, radu ďakujem.
myslim ze to je ako pise @simsalabim. Nas syn preletel motorku a rozbil si kompletne usta. A ma v pere hrcku - pricom tam ziadne kamienky nemal. Lekarka povedala, ze si to moze nechat neskor odstranit chirurgicky, ze je to len esteticky problem a nemame mat obavy.
Skôr si myslím že je to zjazvené tkanivo
Mojmu ocovi vyslo po 20 rokoch z paty sklo, na ktore kedysi stupil. Takze kamienok tam byt moze. Ja sama som mala v kolene. Ma to uz uplne zahojene? Lebo mne mamina davala laliove listy v liehu na striedacku s tvarohom a vytiahlo sa mi to, ale ja som tam mala aj zapal.
@amelie2017 Je to už zahojené, ale stále si myslím že ak by tam mal kamienok že by som ho videla. Ja už neviem snáď sa to nebude musieť teraz odstráňovať takému drobcovi.
@41simca41 Drzim palce aby ste mali dobre spravy...a aj keby mu to museli vyrezat, v takom veku si to asi este nebude pamatat.
@41simca41 nemusi to byt kamienok. Mojmu manzelovi sa tiez spravila taka hrcka po tom, co sa v zahrade riadne oskrel. Vsetko zahojene a potom hrcka. Povedali mu, ze niekedy sa infikovane miesto zapuzdri a nepusti infekciu dalej. Chirurgicky mu to odstranili.