Dobry den chcela by som sa opytat.
Vcera som sa bicyklovala a na ceste boli zaparkovane auta takze som nevidela ze z zkopca slo auto a ako som sla tak hned do mna z boku narazilo auto a nna odhodilo Chcela som sa opytat. To mam ist najprv k svojej obvodnej doktorke a ona ma posle na rengen alebo ako mam postupovat ??
Ak si tam doteraz nedosla tak rano k svojej dr
Do mojej mamy tiež narazilo auto a spadla, cítila sa ok tak nešla nikam a po týždni nevedela dýchať, záchranka ju vzala do nemocnice, zistili, že ma prasknuté rebra a tlačia jej na pľúca, skončila napojená na kyslík, našťastie sa to zahojilo ale netreba nič podceniť.
Toto si snad robis srandu 🤦♀️🤦♀️
@lussy170 A vodic toho auta ako reagoval? Nejde mi do hlavy, ze len tak isiel dalej? Preco ste hned vtedy neriesili co sa stalo? Zavolat sanitku, policajtov. Mala by si oficialny zaznam pre pripad, ze budem mat nejake zdravotne nasledky a budes si chciet uplatnit nahradu skody.
Teraz uz neurobis nic, len chod aspon k lekarke nech ta skontroluje pre pripad, ze by si ala nejake skryte zranenia. Aj tak vobec nechapem, ze co sa dialo potom - vodic len tak odisiel a ty tiez? A az doteraz kym si nezalozila temu ti nenapadlo ze co robit?
Fu to ste mali uz vcera normalne zavolat policajtov, sanitku aby ta skontrolovali pripadne ta zobrali na vysetrenie do nemocnice lebo podla toho aky silny naraz to bol, si mohla mat aj nejake vnutorne zranenia. Teraz to uz spatne vybavovat, nehovoriac o tom ak by si chcela nejaku nahradu skody vymahat, bude velmi tazke. Uz teraz nic, treba ist k doktorke nech ta posle napr. na chirurgiu alebo kam, tam nech ti spravia vsetky vysetrenia
vieš aspoň ŠPZ auta ktoré ťa zrazilo? alebo máš aj svedkov?
Podla mna si mala ist uz vcera na pohotovost. Ale ak si pockala do druheho dna, chod teda teraz hned rano k obvodnej a povedz, co sa stalo a ako sa citis.
Neviem, co presne sa stalo pri naraze, ale niektore zranenia sa mozu prejavit neskor.
Spisali ste o nehode protokol s vodicom? Alebo ste k nehode volali policiu?