Plavecká akadémia na Šustekovej v Bratislave

antenka1
19. mar 2012

poznate niekto plavecku akademiu na Sustekovej? ake mate skusenosti. chceme sa prihlasit. vdaka

katy1979
19. mar 2012

je to nova prevadzka mne tam chodi starsi na plavanie. ak mas na mysli babatkovske tak neviem co sa tyka instruktorov skusenost nemame. tých co maju skolkari a skolaci su milí, pozitivne motivuju, decka to tam baví. co sa tyka vody a priestorov tak to je v pohode. voda je ukazkova aj podla testov. Zavisi co konkretne ta tam zaujima

monka88
12. apr 2012

ahojte,nenajde sa niekto kto tam chodi?Prosim nejake referencieee,chceli by sme tiez chodit 🙂

viva02
18. feb 2013

Aj mna by ma zaujimali skusenosti s detskym plavanim na Sustekovej. Odporucate?

viva02
18. feb 2013

@monka88 Ahoj, bola si nakoniec na tom plavani na Sustekovej? Ak ano, ake to tam je?

monka88
19. feb 2013

Ahooj @viva02 nie nebola,ale chystam sa na jar.

viva02
19. feb 2013

@monka88 Teraz otvaraju nove kurzy na marec/april, tiez som nad nimi uvazovala. Chces tam ist teraz, ci az potom od maja?

vroni
19. feb 2013

my sme chodili takmer rok, potom sme sa vratili do Devinskej (Devinska nebola rok v prevadzke, ale nam je ovela viac po ruke) a plavanie bolo dobre. Vsetko je nove, ciste, treneri v pohode. Rusil ma len blbo rieseny vstup (zvoncek nefungoval alebo nebol nikto v kancelarii, kto by otvoril, proste bolo vzdy treba sa dovnutra dobijat) a hodiny, ktore boli vzdy len tak priblizne (zaciatok i koniec sa pohyboval v dvadsatminutovom rozpati) - ale plavanie bolo dobre zorganizovane a mala sa naozaj vypracovala.

viva02
19. feb 2013

@vroni A ako to bolo vyriesene, ked sa mamicka musela osprchovat, vysusit, obliect atd., kde mohla zatial dat dieta? U malych babetiek, ktore este nechodia nie je problem, ale co tie vacsie deti, ktore uz chodia, ale same taktiez este nemozu ostat.. Mam 18-mesacneho, ktory stale vsade beha a na vsetko vylieza. Je tam vraj sice asistentka na deti, ale nemoze mat predsa vsetky naraz na starosti...

vroni
19. feb 2013

@viva02, toto ti presne na Sustekovej nepoviem, moje dieta uz chodi plavat samo, ale ked sme chodili na baby plavanie, tak sme sa sprchovali a susili spolu, potom som obliekala dieta, odovzdala asistentke a uclovecila seba. Ona tam tie deti ma len par minut a miestnost na hranie je bez pristupu k sprcham a bazenu (cize je az za satnami a ma dvere) a je tam aj detsky nabytok, takze maly moze v pohode lozit.

monka88
19. feb 2013

@viva02 vies co chcela by som asi v aprili,v maji su nejake sviatky budu dovolenky,tak potom to nechce komplikovat.A pozeram,ze mame podobne stare deti,takze by sme sa tam mohli aj stretnut 🙂

viva02
19. feb 2013

@monka88 Ten kurz je marcovo-aprilovy, dalsi bude zase majovo-junovy.
Ano, mame deti v podobnom veku. 🙂
Dnes mi vsak dve mamicky napisali, ze nie su dobre skusenosti so Sustekovou, vraj si deti odtial priniesli nejake choroby, tak teraz vaham, ci do toho ist.

katy1979
17. mar 2013

@viva02 tak moj syn tam chodi plavat od otvorenia prevadzky a ziadne choroby si odtial nikdy nedoniesol. Su dve moznosti. Bud maly chore dieta priamo na kurze co je o zodpovednosti rodicov alebo ochoreli inde. Predpokladam ze neziju bez styku s ludmi a inymi detmi. Moraxelu stafylokoka ci ine potvory deti chytia hocikde.

chichinka
17. mar 2013

@viva02 @monka88 my chodime teraz na Sustekovu na plavanie so 17 mesacnym synom a sme velmi spokojni... naozaj som milo prekvapena, ako je vsetko ciste, je tam dobra organizacia, na plavani sme 7 mamiciek a dve satne, cize sme po tri ale dako sa tam ani nezrazame a nestretame.. a je pravda, ze ked moj maly plakal na konci oboch kurzov v satni z unavy, tak priskocil vzdy niekto na pomoc kto ho tisil a zabaval, aby som sa mohla obliect. oni su tam fakt poruke na vypomoc a mnohe maminky si beru svoje maminy na pomoc, takze nepotrebuje kazda pomoct. Oni s tym rataju a urcite pomozu 🙂 su tam aj dve vysoke stolicky v kazdej satni kde take ditko sa da posadit s hryzatkom (ak uz sedi) .. 🙂 skratka nebala by som sa tam ist ani s drobciatkom 🙂

viva02
17. mar 2013

@katy1979
@chichinka Dakujem za odpovede. 🙂 A ako to funguje, ked sa potrebujete osprchovat, ususit a obliect? Kde mate zatial dieta? Lebo ten moj odvsadial vylieza (aj z detskej stolicky aj z postielky vie vyliezt).

chichinka
17. mar 2013

@viva02 no sprcha je hned pri bazene, su tam dve, tak si beriem maleho so sebou do sprchy, posadim ho bud do tej vysokej stolicky co je v sprche a rychlo rychlo nas oboch umyjem 😀 ale pri bazene okrem instruktorky bola zatial vzdy este jedna babenka, alebo dokonca mozno dve? a tie pomahali ked bolo treba. Aj same od seba boli ochotne...Zo sprchy ides k svojmu "lehatku" kde mas podlozku prebalovaciu a na nej svoj uterak, osusis ditko, niektore baby daju plienku, osusis seba a idete obaja na chvilku do sauny suchej sa prehriat a odtia do satne. Maly sa pri mne tmoli, ale samozrejme vyberie sa po chvilke na vyzvedy ked mu obleciem plienku a bodycko a ja ho necham, nema kam odist, je tam hraci kutik hned pri satni, tam nieco majstruje a ja sa zatial obleciem. Je to fakt v pohode 🙂 teda pokial maly nereve kedze plavanie je v case jeho spanku a je velmi uanvney uz na konci 😀

beak
3. okt 2013

Ahojte dievcata, chodite niektora na baby plavanie na sustekovu?

tilly
3. okt 2013

baby a mate skusenosti s plavanim 4rocnych deti na sustekovej?

beak
3. okt 2013

Ak mate skusenosti, prosim napiste ako to prebieha, teda hlavne organizacne. Kde sa prezlieka, sprchuje, ako to je v saune. Hlavne ma zaujima, ako je to riesene ked je v skupine aj otecko. Dakujem 🙂

allesandra
30. aug 2014

baby, možu tam ist obaja rodičia s babom? Tak že ja by som bola s mimi vo vode a muž by nas napr. fotil, alebo len tak pozeral?

beat
29. sep 2014

@allesandra tak čo, boli ste tam? ako to je s tými oteckami?

nefertitka
29. sep 2014

@antenka1 my sme tam chodili pred rokom, dcera mala 4,5 roka a nenaucila sa nic, a to mala jedna instruktorka ani nie 4 deti vtedy. Teraz skusime na Turnianskej plavanie Nemo.

Pri bazene nemoze byt nikto, iba jeden rodic v bazene. Hore su oddelene satne, pre muzov a zeny. No a druhy rodic moze byt hore a cez okno pozerat do bazena.

allesandra
29. sep 2014

@beat bol tam s nami raz muz a potom nám lektorka povedala ze oteckovia môžu prist az na poslednej hodine ze ona si to nezela.

andrejta
29. sep 2014

@allesandra bez problémov, my tam teraz chodíme. druhý rodič môže byť kdekoľvek. minule bol s nami tato, aj nás chcel fotiť, ale je tam taká klíma, že sa mu hneď zarosila optika, tak bolo dofotené 😀, vyskúšame s potápacím foťákom nabudúce 😀 😀 😀

andrejta
29. sep 2014

@beat bez problémov, my tam teraz chodíme. druhý rodič môže byť kdekoľvek. minule bol s nami tato, aj nás chcel fotiť, ale je tam taká klíma, že sa mu hneď zarosila optika, tak bolo dofotené :D, vyskúšame s potápacím foťákom nabudúce :D :D

allesandra
29. sep 2014

@andrejta no mam povedala takto...chodime do petrzky na sustekovu

andrejta
29. sep 2014

@allesandra veď aj my, preto som zareagovala 😉

beat
30. sep 2014

@allesandra
@andrejta mozno zavisi od btoho, ze ktory lektor tam je a ten asi rozhodne podla seba?

andrejta
30. sep 2014

@beat to neviem, ja som sa pýtala kočky na recepcii a ona mi povedala, že druhý rodič môže prísť kedykoľvek a môže byť dole pri bazéne alebo sa môže kukať hore cez okno, keďže pri bazéne je trošku teplo 😀

3niki
2. feb 2017

Ma niekto aktualne skusenosti s aquababy na Sustekovej ?
My sme zatial absolvovali ca 7 hodin. S trenerkami aj kurzom samotnym som spokojna. Ale uz 3x sme si odtial priniesli chorobu :((
Neviem,ci je to jednoducho smola a zakazdym bolo v kurze nejake dieta v inkubacnej dobe...

missulka8
25. feb 2017

@3niki My aktuálne navštevujeme a je tam fakt super 🙂
https://www.little.sk/kurz-plavania-pre-babatka...