poznate niekto plavecku akademiu na Sustekovej? ake mate skusenosti. chceme sa prihlasit. vdaka
ahojte,nenajde sa niekto kto tam chodi?Prosim nejake referencieee,chceli by sme tiez chodit 🙂
Aj mna by ma zaujimali skusenosti s detskym plavanim na Sustekovej. Odporucate?
my sme chodili takmer rok, potom sme sa vratili do Devinskej (Devinska nebola rok v prevadzke, ale nam je ovela viac po ruke) a plavanie bolo dobre. Vsetko je nove, ciste, treneri v pohode. Rusil ma len blbo rieseny vstup (zvoncek nefungoval alebo nebol nikto v kancelarii, kto by otvoril, proste bolo vzdy treba sa dovnutra dobijat) a hodiny, ktore boli vzdy len tak priblizne (zaciatok i koniec sa pohyboval v dvadsatminutovom rozpati) - ale plavanie bolo dobre zorganizovane a mala sa naozaj vypracovala.
@vroni A ako to bolo vyriesene, ked sa mamicka musela osprchovat, vysusit, obliect atd., kde mohla zatial dat dieta? U malych babetiek, ktore este nechodia nie je problem, ale co tie vacsie deti, ktore uz chodia, ale same taktiez este nemozu ostat.. Mam 18-mesacneho, ktory stale vsade beha a na vsetko vylieza. Je tam vraj sice asistentka na deti, ale nemoze mat predsa vsetky naraz na starosti...
@viva02, toto ti presne na Sustekovej nepoviem, moje dieta uz chodi plavat samo, ale ked sme chodili na baby plavanie, tak sme sa sprchovali a susili spolu, potom som obliekala dieta, odovzdala asistentke a uclovecila seba. Ona tam tie deti ma len par minut a miestnost na hranie je bez pristupu k sprcham a bazenu (cize je az za satnami a ma dvere) a je tam aj detsky nabytok, takze maly moze v pohode lozit.
@viva02 tak moj syn tam chodi plavat od otvorenia prevadzky a ziadne choroby si odtial nikdy nedoniesol. Su dve moznosti. Bud maly chore dieta priamo na kurze co je o zodpovednosti rodicov alebo ochoreli inde. Predpokladam ze neziju bez styku s ludmi a inymi detmi. Moraxelu stafylokoka ci ine potvory deti chytia hocikde.
@viva02 @monka88 my chodime teraz na Sustekovu na plavanie so 17 mesacnym synom a sme velmi spokojni... naozaj som milo prekvapena, ako je vsetko ciste, je tam dobra organizacia, na plavani sme 7 mamiciek a dve satne, cize sme po tri ale dako sa tam ani nezrazame a nestretame.. a je pravda, ze ked moj maly plakal na konci oboch kurzov v satni z unavy, tak priskocil vzdy niekto na pomoc kto ho tisil a zabaval, aby som sa mohla obliect. oni su tam fakt poruke na vypomoc a mnohe maminky si beru svoje maminy na pomoc, takze nepotrebuje kazda pomoct. Oni s tym rataju a urcite pomozu 🙂 su tam aj dve vysoke stolicky v kazdej satni kde take ditko sa da posadit s hryzatkom (ak uz sedi) .. 🙂 skratka nebala by som sa tam ist ani s drobciatkom 🙂
@viva02 no sprcha je hned pri bazene, su tam dve, tak si beriem maleho so sebou do sprchy, posadim ho bud do tej vysokej stolicky co je v sprche a rychlo rychlo nas oboch umyjem 😀 ale pri bazene okrem instruktorky bola zatial vzdy este jedna babenka, alebo dokonca mozno dve? a tie pomahali ked bolo treba. Aj same od seba boli ochotne...Zo sprchy ides k svojmu "lehatku" kde mas podlozku prebalovaciu a na nej svoj uterak, osusis ditko, niektore baby daju plienku, osusis seba a idete obaja na chvilku do sauny suchej sa prehriat a odtia do satne. Maly sa pri mne tmoli, ale samozrejme vyberie sa po chvilke na vyzvedy ked mu obleciem plienku a bodycko a ja ho necham, nema kam odist, je tam hraci kutik hned pri satni, tam nieco majstruje a ja sa zatial obleciem. Je to fakt v pohode 🙂 teda pokial maly nereve kedze plavanie je v case jeho spanku a je velmi uanvney uz na konci 😀
Ahojte dievcata, chodite niektora na baby plavanie na sustekovu?
baby a mate skusenosti s plavanim 4rocnych deti na sustekovej?
Ak mate skusenosti, prosim napiste ako to prebieha, teda hlavne organizacne. Kde sa prezlieka, sprchuje, ako to je v saune. Hlavne ma zaujima, ako je to riesene ked je v skupine aj otecko. Dakujem 🙂
baby, možu tam ist obaja rodičia s babom? Tak že ja by som bola s mimi vo vode a muž by nas napr. fotil, alebo len tak pozeral?
@allesandra tak čo, boli ste tam? ako to je s tými oteckami?
@antenka1 my sme tam chodili pred rokom, dcera mala 4,5 roka a nenaucila sa nic, a to mala jedna instruktorka ani nie 4 deti vtedy. Teraz skusime na Turnianskej plavanie Nemo.
Pri bazene nemoze byt nikto, iba jeden rodic v bazene. Hore su oddelene satne, pre muzov a zeny. No a druhy rodic moze byt hore a cez okno pozerat do bazena.
@beat bol tam s nami raz muz a potom nám lektorka povedala ze oteckovia môžu prist az na poslednej hodine ze ona si to nezela.
@allesandra bez problémov, my tam teraz chodíme. druhý rodič môže byť kdekoľvek. minule bol s nami tato, aj nás chcel fotiť, ale je tam taká klíma, že sa mu hneď zarosila optika, tak bolo dofotené 😀, vyskúšame s potápacím foťákom nabudúce 😀 😀 😀
@andrejta no mam povedala takto...chodime do petrzky na sustekovu
@allesandra veď aj my, preto som zareagovala 😉
@allesandra
@andrejta mozno zavisi od btoho, ze ktory lektor tam je a ten asi rozhodne podla seba?
Ma niekto aktualne skusenosti s aquababy na Sustekovej ?
My sme zatial absolvovali ca 7 hodin. S trenerkami aj kurzom samotnym som spokojna. Ale uz 3x sme si odtial priniesli chorobu :((
Neviem,ci je to jednoducho smola a zakazdym bolo v kurze nejake dieta v inkubacnej dobe...
@3niki My aktuálne navštevujeme a je tam fakt super 🙂
https://www.little.sk/kurz-plavania-pre-babatka...
je to nova prevadzka mne tam chodi starsi na plavanie. ak mas na mysli babatkovske tak neviem co sa tyka instruktorov skusenost nemame. tých co maju skolkari a skolaci su milí, pozitivne motivuju, decka to tam baví. co sa tyka vody a priestorov tak to je v pohode. voda je ukazkova aj podla testov. Zavisi co konkretne ta tam zaujima