Dobry den,
ma niekto nazvys nalepky z Lidla - na ziskanie misiek zo serie “Vcielka Maja” a mohol by nam ich posunut, darovat za postovne? Po pripade sa dohodneme na niecom 😉 Dakujem.
Preco si ich neopýtate pri pokladni? Ja som si vždy vypýtala a vždy mi bez problemov dali.
@ivuska027 vypýtala som si nechceli mi dať, u nás sa predavačky boja, a nevedeli by ste mi zohnať?
@lucina1100 no ja sa do Lidla dostanem tak raz za 5-6 tyzdov. My Lidl nemame v meste.
@ivuska027 Jaaj tak potom nič, škoda
ale kdeze by sa bali predavacky, vela ludi si tie nalepky neberie a beru si ich prave predavacky a potom ich predavaju 🙂
@klarissa25 no žasnem, tak toto je teda riadne úbohé 😲😝🙄
@ivuska027 a samozrejme zbieraju pre seba,ale tak nie samozrejme vsetky, nikedy sa najdu aj take ktore uplne v pohode daju, ked si vypytate
Aj ja potrebujem ešte 3 nálepky. Aj sme pýtali na pokladni, ale povedala nám predavačka že nemôžu dať v žiadnom prípade 😥
U nas prepustili predavačku za to ze dala nálepky este ked dávali na tu knihu recepty pre deti.Na fleku mala výpoveď
Ved ja som vcera urobila nakup za 90 eur, tak som myslela ze mi da 5 nalepiek, ved som mala plne dva voziky a ona nic, mna skoro slak trafil, no kto by videl ci da 4 alebo 5 nalepiek pri takom nakupe, tak som jej povedala, ze chcem vystornovat veci aby som platila len 80 eur a za 10 eur este daco zoberiem na cistenie a ona ze nei ze je vela ludi, ze ako si to predstavujem a ja ze normalne ked ste take , ale potom zacali ludia saliet ci tu idu stat do vecera, tak potom manzel vravi kasli na nich nech sa zadrhnu, tak tak som vcera obysla, a ja chodim do lidlu len raz za dva mesiace, hlavne na take cistiace veci, vreckovky, caje a take veci, lebo dakedy sme len do lidlu chodili, ale strasne sa lidl pokazil idiel dole vodou a ta zelenina a ovocie jedna katastrofa a ked je este retro tyzden chodime tam na dobosky mili su uzasne ako dakedy boli vyrobena za komunizmu ziaden margarin, ziaden bordel v potravine a to je asi tak vsetko.
Ja som sa dnes tiez opytala (ked som si precitala od Vas info), ale neuspesne ;(
Pokladnicka mi povedala, ze su kontrolovane a ze nemoze nam dat pokial nekupim nad 20eur.
A smola tiez pred nami a za nami nik nekupil nic nad 20eur, vsetci sme sli bez nalepiek.
Aj ja som isla na nakup a polovicu nemali, tak som nalepku nedostala. O par dni som dokupila ostatok, ale uz sa to nerata, akoby bol moj problem, ze nedodaju tovar.
A druha vec nakup za 100€ a 1miska? Ked sme 4ria tak tam mam otrepat celu vyplatu? Chore, ne?
@netswan ale uznajte ze ten lidl siel dolu vodou, keby nerobili tieto akcie tak davno ho zavru
@lucina1100 no ntslim ze kvoli jednej miske, co ma hodnotu tak 1 euro realne, utratia ludia 100 eur 🙂)) asi tam predsalen chodia pre nieco ine 🙂
@lucina1100 u nas je mini tesco (raj ciganov) a predrazena jednota. U nas je lidl prvorady
@roselyn
ahoj, moja susedka predava nalepky, al za hotovu karticku chce 5 eur.
@lucina1100 pisem vam IP 😉
@evauradnikova
https://www.modrykonik.sk/market/detske-jedalen...
skus tuto pani 😉👍😀
@betka2010 prosím vás cena?
@roselyn ďakujem 🙂
Ahojte nema tu nahodou niekto na predaj mysku vilka? U nas v lidli uz nemaju ☹
Dnes v BJ Lidli maju zatial vsetky postavicky - misky 😉👍👌
@roselyn aj ja zháňam nálepky😃