Lyžiarska škola pre 5 ročné deti

brmbuska47
17. nov 2017

Mamičky, prosím Vás, viete mi poradiť nejakú fakt že dobrú a kvalitnú lyžiarsku školu pre deti na SR? A aj takú, čo ma nezrujnuje 🙂 ? Poznáme len Ždiar - Bachledovku, no pozerám cenníky a človek musí mať len 200 eur na školu, keď má dve deti... (bez výstroje, ubytka, jedla, skipasov....) Ďakujem za rady, prípadne aj s ubytkom. Len SR.

tilly
17. nov 2017

a ty ich naucit nevies? My sme dali syna do lyziarskej skoly v tatranskej lomnici este davno. Mal vtedy 5 rokov, lyzoval dva roky, len lyzoval bezhlavo a bez techniky, tak sme chceli, aby ho naucil techniku. Instruktor nam ho po hodine vratil, ze lyzuje dobre, obluciky robi pekne, len sa boji rychlosti 😲 ...
tak to boli zbytocne vyhodene peniaze. Tak si deti ucime lyzovat sami, naucili sme lyzovat svojich dvoch synov a okrem nich este tri deti kamaratov. Nasi lyzuju skvele, lyzujeme len v zahranici a kazdu jednu lyzovacku sa nam stava, ze sa nas pytaju odkial sme a kolko maju chalani rokov, ze tak vyborne lyzuju...
takze podla mna su lyziarske skoly vyhodene peniaze do vzduchu... Ak, tak skus happykids, oni robievaju lyziarske dovolenky 😉 ty si zalyzujes a o deti mas postarane.

babulina
17. nov 2017

nase deti sa ucili na krahuliach,stacili im dve hodiny, 25e na hodinu ak sa dobre pamatam,snowboard je trosku drahsi, hodin bolo treba aj viac,cca 4-6

deti95060810
17. nov 2017

deti chodili do Valče....Super. Cena? asi 50 e aj s výstrojou, ostatné hradil zamestnávateľ....

sissy27
17. nov 2017

@brmbuska47 Vrátna, tuším 20€ / hodina plus výstroj, na celý deň to bolo okolo 10-15€, skipas som kupovať nemusela kým lyžovala s inštruktorom... nie je to lacný špás, ale sú to profíci, ktorí vedia pracovať deti, ono je jedna vec vedieť lyžovať a niečo iné je naučiť to druhého, zvlášť dieťa... ono zas viac ako 2hodiny denne reálne tie deti na lyžiach nebudú a ak berieš viac hodín alebo máš dve deti, tak bývajú zľavy...
@tilly nemyslím si, že sú to vyhodené peniaze, nie každý má na to, aby učil druhých, hoc sa jedná o vlastné deti... plus každý má svoje zlozvyky, ktoré potom odovzdáva ďalej... a inak sa deti správajú pri rodičoch, inak pri inštruktoroch - k inštruktorovi majú obyčajne väčší rešpekt... samozrejme neplatí to univerzálne na všetky deti, tak ako neplatí na každého to, že lyžiarsky inštruktor sú vyhodené peniaze 🙂

brmbuska47
autor
18. nov 2017

Dakujem vam vsetkym. Syn ma 5 a dcera 4 moja predstava je kazdy den doobeda 1,5 hodky pri instruktorovi, kym sa naucia. My lyzujeme, ale nase deti nas v tomto nepocuvaju. Je to presne ako pises @sissy27. Uz minuly rok sme to skusali a preto chceme vyskusat skolu. Skratka pred cudzimi maju respekt 🙂 nas pocuvaju, ale skola je skola, my zasa az taki profi lyziari nie sme. Este raz vdaka vserkym, pogooglim.

vulka
18. nov 2017

@brmbuska47 Príď na Oravu. V Nižnej - SKU Uhliská. Je tu niekoľko inštruktorov, maličký vlečík, možnosť ubytovania priamo na svahu, aj dajaké stravovanie a ceny určite menšie ako vo vychytených strediskách. A ak deti majú trošku talentu a chuti za dva dni lyžujú. Dcéra tu lyžuje sama na vleku od 3 rokov.