Mamičky, prosím Vás, viete mi poradiť nejakú fakt že dobrú a kvalitnú lyžiarsku školu pre deti na SR? A aj takú, čo ma nezrujnuje 🙂 ? Poznáme len Ždiar - Bachledovku, no pozerám cenníky a človek musí mať len 200 eur na školu, keď má dve deti... (bez výstroje, ubytka, jedla, skipasov....) Ďakujem za rady, prípadne aj s ubytkom. Len SR.
nase deti sa ucili na krahuliach,stacili im dve hodiny, 25e na hodinu ak sa dobre pamatam,snowboard je trosku drahsi, hodin bolo treba aj viac,cca 4-6
deti chodili do Valče....Super. Cena? asi 50 e aj s výstrojou, ostatné hradil zamestnávateľ....
@brmbuska47 Vrátna, tuším 20€ / hodina plus výstroj, na celý deň to bolo okolo 10-15€, skipas som kupovať nemusela kým lyžovala s inštruktorom... nie je to lacný špás, ale sú to profíci, ktorí vedia pracovať deti, ono je jedna vec vedieť lyžovať a niečo iné je naučiť to druhého, zvlášť dieťa... ono zas viac ako 2hodiny denne reálne tie deti na lyžiach nebudú a ak berieš viac hodín alebo máš dve deti, tak bývajú zľavy...
@tilly nemyslím si, že sú to vyhodené peniaze, nie každý má na to, aby učil druhých, hoc sa jedná o vlastné deti... plus každý má svoje zlozvyky, ktoré potom odovzdáva ďalej... a inak sa deti správajú pri rodičoch, inak pri inštruktoroch - k inštruktorovi majú obyčajne väčší rešpekt... samozrejme neplatí to univerzálne na všetky deti, tak ako neplatí na každého to, že lyžiarsky inštruktor sú vyhodené peniaze 🙂
Dakujem vam vsetkym. Syn ma 5 a dcera 4 moja predstava je kazdy den doobeda 1,5 hodky pri instruktorovi, kym sa naucia. My lyzujeme, ale nase deti nas v tomto nepocuvaju. Je to presne ako pises @sissy27. Uz minuly rok sme to skusali a preto chceme vyskusat skolu. Skratka pred cudzimi maju respekt 🙂 nas pocuvaju, ale skola je skola, my zasa az taki profi lyziari nie sme. Este raz vdaka vserkym, pogooglim.
@brmbuska47 Príď na Oravu. V Nižnej - SKU Uhliská. Je tu niekoľko inštruktorov, maličký vlečík, možnosť ubytovania priamo na svahu, aj dajaké stravovanie a ceny určite menšie ako vo vychytených strediskách. A ak deti majú trošku talentu a chuti za dva dni lyžujú. Dcéra tu lyžuje sama na vleku od 3 rokov.
a ty ich naucit nevies? My sme dali syna do lyziarskej skoly v tatranskej lomnici este davno. Mal vtedy 5 rokov, lyzoval dva roky, len lyzoval bezhlavo a bez techniky, tak sme chceli, aby ho naucil techniku. Instruktor nam ho po hodine vratil, ze lyzuje dobre, obluciky robi pekne, len sa boji rychlosti 😲 ...
tak to boli zbytocne vyhodene peniaze. Tak si deti ucime lyzovat sami, naucili sme lyzovat svojich dvoch synov a okrem nich este tri deti kamaratov. Nasi lyzuju skvele, lyzujeme len v zahranici a kazdu jednu lyzovacku sa nam stava, ze sa nas pytaju odkial sme a kolko maju chalani rokov, ze tak vyborne lyzuju...
takze podla mna su lyziarske skoly vyhodene peniaze do vzduchu... Ak, tak skus happykids, oni robievaju lyziarske dovolenky 😉 ty si zalyzujes a o deti mas postarane.