Ahojte som tu nova a zaujimalo by ma kolko nas tu je co mame termin v oktobri 2017
Vyplň si v profile termín pôrodu a automaticky ťa pridá do skupiny
Snehovica ahoj tak to teda gratulujem, doktorovi ides kedy?
Ja som mala PM 29.12.2016 a dnes som v 6+4 tt, doma mam skoro 6 rocnu slecnu tak hadam to neni tak velky vekovy odstup 🙂
Ahojte, tak aj ja sa k vám potichučky pridám 🙂 dnes mi ukazuje 5+6tt. Toto bude naše prvé dieťatko a veľmi sa naň tešíme 🙂
Tak ta ospalost je aj u mna🙂 ale mám malu dcerku ktora je velmi živá takže ta má vždy nabije energiou🙂
@mokoo no mne doktor ešte nehovoril termín, síce som tam bola už minulú stredu, ale bolo to veľmi maličké, vlastne len gestačný vačok, tak na ďaľšiu kontrolu som objednaná 26.2., možno mi povie tento predpokladaný termín, alebo to nejak zmení. Ale babätko si samo určí, kedy je čas pozrieť sa na tento svet 🙂
Ahojte oktobrovky. Ja mam termin 10.10 a doma 6 rocneho lapaja 🙂
ja som bola u doktora a urobil mi sono dnes som bol u dotkorky a ona nic nevidi je to mozne
Ahojte tak už sa sem môžem pridať aj ja minuly tyzdeň v piatok potvrdene sono no bez srdiečka a vcera pri prijatí do nemocnice v 6+0 tt uz krasne aj srdiecko.Teraz si tu ležkam a modlim sa aby nám skončilo špinenie
@adulikhs ahoj my mame taky isty vekový rozdiel,dcérka bude mat v maju 6 rockov,
@nina4 ahoj ty si v nemocnici koli spineniu? Ja som zaspinila raz a dr. mi nasadil progesteron, a na ďalšej poradni bolo vsetko ok, tak uz ho neberiem,na dalsiu poradnu idem az 6.3 tak sa neviem dočkať 😊
A inak ako vam byva? Mavate nevolnosti ci ani nie? Ja som pri prvom tehu mala nevolnosti asi tyzden no teraz to trva uz dva tyzdne a su o dost horsie citim sa ako po opici,nechut do jedla,prazdny zaludok aj ked som hladna po ovonani mi prejde chut, zaludok ako na vode, slabota, unavena, no chvalabohu ze nevraciam 😂😊
@mokoo v piatok som sinila ale gyn to neriešil a v pondelok som rano uz krvacala tak som si lahla ze ved som to mavala a pri poslednych 2 tehu no neustaľovalo to tak ma zastupujúci gyn.poslal do nem.s tym,ze to sa bude cistiť.A tu mi urobili sono a videli srdiečko tak chvala bohu malicke je v poriadku
Ahojte pridavam sa k vám ja som dnes 6+0tt u doktora som bola 5+1 zatiaľ bolo vidno len gestacny vak kontrolu mám v pondelok tak uz sa veľmi tesim a verím že tam uz bude bábätko ...beriem duphaston 3x1tbl a neskor budem aj fraxik pichať (porucha zrazanlivosti krvi prvé tehu rizikové ) ale verím že bude všetko ok a k dcérke nam v októbri pribudne parťák/čka 🙏😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mokoo ahoj ja som si akurát vcera a dnes robila testíky, oba s / /, tak možno budem októbrovka..🙂