🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@modrykoniar robila si aj dnes test? ja ešte zajtra urobím digi tak som zvedavá 🙂
@slniecko26 nie dnes som netestovala skusim zajtra, chcem tam už poriadnu kolajničku. mala by som byť podľa kalkulačky 5+4, ty tiež tak nejako však? aj tvoje druhé to bude?
@modrykoniar áno tak ako ty 5 týždeň. Je to moje druhé. Dcérka má 7 rokov a veľmi by už chcela súrodenca tak dúfam, že sa nám to podarí 🙂
@slniecko26 tak myslime pozitívne 😀 bude to dobré uvidíš 😀
Ahojte ,tak aj ja sa pridavam k vám, dúfam teda, že bude všetko ok.
@saskia212 ahoj vitaj medzi nami 🙂
@slniecko26 ďakujem 😉
@saskia212 ahoj vitaj medzi nami čakateľkami 😀 ako si na tom, v kolkom si asi týždni ? tvoje prvé dieťatko ? tak ja viem že je ešte skoro, ale tak myslime pozitívne a dogulkame sa do vytuženého konca 😀
Je to moje prvé, zadarilo sa nám po vyse roku. Podľa kalkulačky som 7 + 4,ale minuly týždeň som bola u lekárky a hovorila, že je to menej, taký 4/5 týždeň a nevedela ešte jednoznačne potvrdiť ozvy srdiečka, takže idem ku nej na ďalší týždeň v utorok. Tak dúfam,že už ho bude krásne počuť.
A vy ste ako na tom? Boli ste už u dr.? Resp. kedy sa chystáte?
@saskia212 držim palce aby Ti všetko dobre dopadlo! 🙂
@slniecko26 ďakujem ☺ to čakanie je neskutočne. Zdá sa mi to ako mesiac.
@saskia212 Ja zavolám budúci týždeň k lekárke aby ma objednala. Dufam že už bude niečo vidieť 🙂
@saskia212 no tak budeme držať palčoky, nech bije ako zvon 😀 ja sa chystám k dr až tak o 2 týždne, pri prvom som hned utekala a nebolo ešte nič vidieť, tak ma objednal o 3 týždne, takže si počkám 😀
No ja som bola objednana už skôr kvôli iným veciam, inak by som asi tiež tak skoro nešla. Ale bolo už vidieť machulku, teda podľa slov mojej dr gestacny vak so zarodocnym tercikom a aj sa jej zdalo že už niečo počuje ale nebola si istá, tak má objednala za 2 týždne
Drzme si palce, nech máme všetko v poriadku 😉
a príznaky už máte dajaké? ja zatial len pachy, cítim všetko velmi intenzivne 😀
@modrykoniar No ja som mala také motanie hlavy, to mi už prešlo. A teraz žalúdok na vode, hlavne doobedu. A vadí mi vôňa skorice a kávy 😊
Dievčatá, a čo to znamená, ked píšete niekoľko týždňov PLUS niekoľko týždňov? čo to znamená? 🙂 Ja že to je proste nejaký týždeň a hotovo.... hmm? 🙂
@evittam ahaaa, tak to sú dni to druhé číslo, tak už chápem... mi to nešlo do hlavy 🙂 No a rátate týždňe od ovulácie, plus nejaké dva týždne pred ovu? Tak ako to píšu?
Lebo inak nechápem, prečo udávajú prvý týždeň tehotenstva hned od poslednych kramov... ved vtedy to s tehotenstvom ešte nič nemá 😀
@leanice presne ako pise, podla kalkulacky som v 5tt a 4 den 😀
@evittam Tiež viem presne, kedy som mala ovu, a volala som sestričke, že som ju mala o dva týždne posunutú a ona "mna ovulacia nezaujíma, kedy ste mali posledny menzes" 😀 No ale ved to doktorka uvidí, ked plod bude v inom štádiu vývoja, ako podľa jej výpočtov. 🙂 Takže čakáš tretie bábo? 🙂
@modrykoniar tak digi robeny uz dnes 😊
Ahojte, pridavam sa k vam dnes som podla kalkulacky 6+2.. k doktorovi idem 2.11. uz sa moc tesim, len nech je vsetko v poriadku 🙂
@slniecko26 Ja som mala ten istý výsledok - gratulujem. A sedelo to na chlp, ale gynekológ mi napísal už 5.tt - podľa MS. 😉
@slniecko26 supeeeeeeeer 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@modrykoniar ahoj ak to všetko dobre dopadne tak sa pridávam 🙂