Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
ahojte, aj my budeme mat termin v aprili, dnes som 4+3 kontrola o 2 tyzdne, bublinka ma 2mm, dr napisala duphaston a kys listovu
Ja som zvedavá, či bude môj test silnieť. Toto je naše druhé dieťatko
ahojky.asi sa aj ja pridam,ale k lekarovi idem az bud tyzden alebo o 2..uvidime.nase druhe a dufam,ze bude vsetk ok 🙂
@lambrett aha, to ja uz mam 8 rocnu doma 🙂 dnes sa mi ratala, vsade pocuvala, co sa deje, od zenskej som isla ku obvodnej, obvodna ma dovolenku, ale sikovnu sestricku ma, koli nahlaseniu tehu, /pri zenskej nebola so mnou, u kamosky bola/ sestricke som podala potvrdnie so slovami, tu vam ukazem toto, a lieky asi vysadime, sestricka: blahozelam, moja mala, maminka, my budeme mat babatko? a objala ma okolo pasa 🙂
Ahojte, gratulujem k //. Ja este len na ne čakám. Keď sa zadari, budeme radi.
Pridávam sa k aprílkam 🙂. Ešte som nebola u dr., ale chystám sa do týždňa, nech to potvrdí. A baby - ja som mala digi testy od začiatku. Presne mi ukazovalo od oplodnenia, tak ako bola ovulácia vypočítaná. 1-2, 2-3, 3+ ... Môj dnešný test na foto. Tiež som ho nemohla zohnať, ale môj muž mi nakoniec objednal cez net 5ks ( prišli do 48 hodín ), aby som sa mohla hrajkať. Lebo z wc som vždy vyšla stále rovnako prekvapená, že som tehotná akoby som to deň pred tým nevedela. Takže ja som sa testovala aj klasickými aj digi testami len zo zvedavosti, či hcg narastá ako má a či test je dobrý a ukazuje pravdu. A je dobrý. Teda aspon podľa mojich výpočtov 🙂
Ahojte, tak s vysokou pravdepodobnosťou budeme spolu v aprílovkach žienky. Akurát doktor ma objednal az 22.8. Teraz ma dovolenku tak sa neviem dočkať, ale hádam 3 testy neklamali. A dnes mi prvýkrát bolo aj dost zle. Akurat je jedna hodina v noci a mna boli brucho od hladu 🙂. Pri prvej dcérke som mala take stavy az niekedy okolo 8-9 týždňa.
Ahojte takze asi sa k vam pridam 🙂 testy vysli a na doktora musim pockat do 15,teho . Dufam ze bude vsetko ok lebo je to nase prve babo
Ahojte baby, chcem sa spytat po kolkych dnoch ma ciarka na teste silniet ?🙂 Lebo predvcerom a vcera ked som si robila poobede tak mi vysla tak isto slabunko zafarbene ciarocky ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, mne dnes vyšiel slabo pozitívny tehotenský test.. Takže uvidíme 🙂