Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

civavava
26. júl 2010

@petasllov ahojte!!! ja som presne pred rokom zakladala temu April 2010 🙂)) tak gratulujem, petasllov a vsetkym novym aprilovkamm 2011 zelam krasne, bezproblemove tehotenstvo! Uzivajte a vychutnavajte si ho naplno, lebo to leti strasne rychlo!! 😵

juliap
26. júl 2010

@petasllov tak blahozelame k malemu tvorcekovi, co rastie v tvojom brusku a prajeme, nech sa ti to tu rozbehne tak, ako nam v aprilovkach 2010 🙂

moni
26. júl 2010

aj ja sa pripajam, nech ma tato tema aspon tolko krasnych a zdravych deticiek ako april 2010!
a este cosi, aprilovky 2010 rodili od februara do maja lebo jeden mesiac nam nestacil 😀

evil15
26. júl 2010

@petasllov gratulujem ku krásnej novinke 😀 želám Vám nech ste zdravučký a ako už baby spomínali užívajte si to tu lebo to prebehne ako voda a už čo nevidieť tu budete mať krásne uzlíčky šťastia 😀 😀 😀 a ked budete potrebovať radu kludne sa ozvite 😉

zuvinka102
26. júl 2010

@petasllov ahoj aj my ti gratulujeme a tesime sa s tebou a prajeme vela krasnych zazitkov s bruskom hlavne si to uzivaj 😀

petasllov
autor
26. júl 2010

babule, ďakujem vám aj za ostatné aprílovky, ktoré tu pribudnú a verím, že takto o rok budeme aj my šťastne s našimi bábätkami pozerať tému apríl 2012. 😵 😵 😵 😵 😵

alca85
26. júl 2010

ahoj petasllov...júúúj ako rada by som sa pridala, keďže v marci mi to nevyšlo....dám vedieť o mesiac, lebo ak by sa podarilo, tak by som mala termín presne 31.apríla 😀 😀 😀

alca85
26. júl 2010

zatiaľ prajem príjemné tehulkovanie 🙂

petasllov
autor
26. júl 2010

@alca85 ďakujem krásne, dúfam, že ti to vyjde a pridáš sa sem 😉

ali27
26. júl 2010

@petasllov my sa tiez snazime... teraz sme len zacali a termin by bol 20.4. ak sa podariiiiii.... tak som zvedava 🙂 ozveme sa ci sem patrime ci nie. prajem vesele tehulkovanie 😎

ali27
26. júl 2010

@alca85 nechcem ta sklamat, ale april ma len 30 dni, takze termin by bol 1. maja 🙂 nevadi, hlavne ze by bol, ze hej 😀

vejula
26. júl 2010

ahojte aj ja sa pripajam ku gratulacii. PRajem krasne zdave babatka 😵

cathy77
27. júl 2010

petasllov ahoj, tak som tu. pekný termín máš - sestra mojho muža aj moj byvalý frajer sa narodili 1.4. 😀
Popíšem neskôr, teraz som sa tu len nanominovala 🙂 , ktorý den po oplodn si zistila, že si tehu? ja som na Clostilkach aj pridavala testiky ked xceš kuknúť...

petasllov
autor
27. júl 2010

@cathy77 najprv som si robila test na 14 DC, ale negatívny, tak 17 DC mi to už nedalo a boli tam //. a ty? 😕

janicka11
27. júl 2010

Aj ja sa pridávam ku gratulacii bože ako to ubehlo len tod sa zakladala tema apríl 2010 a už je dalšia po nás je to super nech je preteba tehotenstvo najkrajšie na svete a držte sa.Júj ake to e krasne mať bábetko v brušku.

cathy77
27. júl 2010

peta - ja robím s Mamatestom s citlivosťou 10 a slabu čiaročku som mala už na 10.DC a každý den krásne silnie, dnes som 13.DC a robila som si už aj s citlivosťou 25 a už aj tam mám čiaročku 😉

petasllov
autor
27. júl 2010

@cathy77 ja si ešte spravím jeden test vo štvrtok, lebo sa chystám k dokymu vtedy, tak chcem vedieť, ako veľmi tá čiarka od pondelka zosilnie. u nás v lekárni nemali mamatest len ten blbý rapiclear no a v pondelok som si kúpila woman´s secret a do minútky tam boli //. ja som dnes 33 DC a 18 DPO.

a ako sa cítiš?

alca85
27. júl 2010

@ali27 hihi, no vidíš, to som si neuvedomila 😀 😀 😀 ....

leanela
27. júl 2010

ahoj kocky mozno sa k Vám pridam tiez 😵 este to nemam potvrdene u dokiho ma dovolenku tak dufam ze skrotim svoju netrpezlivost, inak podla netu mi vychadza termin na 31.3 alebo 1.4 😀

leanela
27. júl 2010

ja mam dnes 34 DC 😵

cathy77
27. júl 2010

leanela, super, to si už musíš byť na betón istá v tak pokročilý den cyklu 😉 . Ja som dnes 29.DC a už som si istá pár dní 😀

maahuliena
27. júl 2010

ahojte kočky. Tak verim, že sa k Vám tiež pridám 😉 😵 Inak ja som tiež aprilová.. tak verim, že aj naše dieťatko bude 🙂 😉

jerryjanka
27. júl 2010

nestačim sa diviť ako to ubieha že apríl 2011
maahu - veeeeeeeeeeeeeeeelmi ti to želám a gratulujem. 😵

maahuliena
27. júl 2010

jerryyyyyyyyyyyyyyyy dakujem 😵 ... ved zajtra uvidíme... ved vieš 😅 😅 😉

leanela
27. júl 2010

no veru uz je dost pokrocilý termin 😀 len aby bolo vsetko o.k. ja som tiez aprilova tak by bolo super keby to vyslo na april manzej je junovy a dcerka tiez 😀

zuzanka.j
27. júl 2010

ahojte. aj ja srdecne gratulujem aprilovkam 2011. ja som patrila k aprilovkam 2010. tak rychlo to ubehlo... a mozno sa este stihnem aj k vam pridat, lebo s muzikom uz pomaly pracujeme na druhom mimi 🙂 😀

stanusa
28. júl 2010

ahojte aprilovky 🙂
pozeram, ze sa pomalicky rozrastate a tesim sa ako budu postupne pribudat dalsie mamicky 😉
chcem vam pogratulovat a popriat dobre tehotenstvo a na jeho konci krasne babatko 😵

stanusa
28. júl 2010

@maahuliena blahozelam 😵
teba poznam este z grafov, velmi ti drzim palce!

cathy77
28. júl 2010

baby, pridávam svoju kolekciu testov, posledný je dnešný 😵 😵 😉

anicka1983
28. júl 2010

ahojte, v pondelok som dostala najkrajší darček k mojim meninám // krásne čiarky na tehotenskom teste

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre