ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
aj ja sa pripajam, nech ma tato tema aspon tolko krasnych a zdravych deticiek ako april 2010!
a este cosi, aprilovky 2010 rodili od februara do maja lebo jeden mesiac nam nestacil 😀
@petasllov ahoj aj my ti gratulujeme a tesime sa s tebou a prajeme vela krasnych zazitkov s bruskom hlavne si to uzivaj 😀
babule, ďakujem vám aj za ostatné aprílovky, ktoré tu pribudnú a verím, že takto o rok budeme aj my šťastne s našimi bábätkami pozerať tému apríl 2012. 😵 😵 😵 😵 😵
ahoj petasllov...júúúj ako rada by som sa pridala, keďže v marci mi to nevyšlo....dám vedieť o mesiac, lebo ak by sa podarilo, tak by som mala termín presne 31.apríla 😀 😀 😀
zatiaľ prajem príjemné tehulkovanie 🙂
ahojte aj ja sa pripajam ku gratulacii. PRajem krasne zdave babatka 😵
petasllov ahoj, tak som tu. pekný termín máš - sestra mojho muža aj moj byvalý frajer sa narodili 1.4. 😀
Popíšem neskôr, teraz som sa tu len nanominovala 🙂 , ktorý den po oplodn si zistila, že si tehu? ja som na Clostilkach aj pridavala testiky ked xceš kuknúť...
Aj ja sa pridávam ku gratulacii bože ako to ubehlo len tod sa zakladala tema apríl 2010 a už je dalšia po nás je to super nech je preteba tehotenstvo najkrajšie na svete a držte sa.Júj ake to e krasne mať bábetko v brušku.
peta - ja robím s Mamatestom s citlivosťou 10 a slabu čiaročku som mala už na 10.DC a každý den krásne silnie, dnes som 13.DC a robila som si už aj s citlivosťou 25 a už aj tam mám čiaročku 😉
@cathy77 ja si ešte spravím jeden test vo štvrtok, lebo sa chystám k dokymu vtedy, tak chcem vedieť, ako veľmi tá čiarka od pondelka zosilnie. u nás v lekárni nemali mamatest len ten blbý rapiclear no a v pondelok som si kúpila woman´s secret a do minútky tam boli //. ja som dnes 33 DC a 18 DPO.
a ako sa cítiš?
ahoj kocky mozno sa k Vám pridam tiez 😵 este to nemam potvrdene u dokiho ma dovolenku tak dufam ze skrotim svoju netrpezlivost, inak podla netu mi vychadza termin na 31.3 alebo 1.4 😀
ja mam dnes 34 DC 😵
leanela, super, to si už musíš byť na betón istá v tak pokročilý den cyklu 😉 . Ja som dnes 29.DC a už som si istá pár dní 😀
ahojte kočky. Tak verim, že sa k Vám tiež pridám 😉 😵 Inak ja som tiež aprilová.. tak verim, že aj naše dieťatko bude 🙂 😉
nestačim sa diviť ako to ubieha že apríl 2011
maahu - veeeeeeeeeeeeeeeelmi ti to želám a gratulujem. 😵
jerryyyyyyyyyyyyyyyy dakujem 😵 ... ved zajtra uvidíme... ved vieš 😅 😅 😉
no veru uz je dost pokrocilý termin 😀 len aby bolo vsetko o.k. ja som tiez aprilova tak by bolo super keby to vyslo na april manzej je junovy a dcerka tiez 😀
ahojte. aj ja srdecne gratulujem aprilovkam 2011. ja som patrila k aprilovkam 2010. tak rychlo to ubehlo... a mozno sa este stihnem aj k vam pridat, lebo s muzikom uz pomaly pracujeme na druhom mimi 🙂 😀
ahojte aprilovky 🙂
pozeram, ze sa pomalicky rozrastate a tesim sa ako budu postupne pribudat dalsie mamicky 😉
chcem vam pogratulovat a popriat dobre tehotenstvo a na jeho konci krasne babatko 😵
@maahuliena blahozelam 😵
teba poznam este z grafov, velmi ti drzim palce!
ahojte, v pondelok som dostala najkrajší darček k mojim meninám // krásne čiarky na tehotenskom teste
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@petasllov ahojte!!! ja som presne pred rokom zakladala temu April 2010 🙂)) tak gratulujem, petasllov a vsetkym novym aprilovkamm 2011 zelam krasne, bezproblemove tehotenstvo! Uzivajte a vychutnavajte si ho naplno, lebo to leti strasne rychlo!! 😵