Ahojte, kto má termín na október 2017. Zdieľajte svoje dojmy a pocity.
Aj ja mám taký istý;) a ako to u teba prebieha? Ja mám stále nevoľnosti. Ale to patrí k tomu. Dufam ze na veľkú noc bude lepšie - to budú 3 mesiace tehotnosti. Zatim
Ahojte, ja mám termín 4.10. 🙂 nevoľnosti konečne ustúpili za posledné tri dni, inak som už tretí týždeň na maródke a za tie tri týždne som zhodila 6kg :D
Ahojte. Ja som zatiaľ včera mala najhorší deň čo mi bolo zle inak zatiaľ v pohode až mi je to divne....tehotenstvo je to moje tretie tak snad to vyjde. Z prveho mam syna druhe nevyslo tak snad sa budeme potom v októbri spolu tešiť :-* držte sa
Ahojte baby ja mam termin 2.10.nase druhe bejby 🙂
Dievčatá ako sa máte? Ja idem vo štvrtok na poradňu tak sa aj teším aj obavam ale to patri k tomu 🙂 dúfam že už nevoľnosti vám ustupuju....ja akokedy niekedy horšie niekedy lepšie. Len mam dosť silný vytok tak snáď to nebude nic hrozné. Držte sa :-*
Ahojte pridavam sa k vam, termin mame zatial 3.10.2017 neskutocne sa tesime 😍 v piatok ďalšia poradňa už sa neviem dočkať 😉
Dievčatá exituje ešte jedna skupina "oktobrovky 2017" Skúste aj tak kuk, je tam viac maminiek. 🙂
a ked si zadate TP tak vas da aj do sukromnej skupiny 🙂
Ahojte, pise niekto aj sem? alebo sa vsetky prestahovali do skupinky?
Uzamknime obsah skupiny,nech nas nikto necita a stahujme sa sem 🙂
@vanda12345 iba sem pridam jednu oktobrovku, co sa pytala ci su uz zalozene oktobrovky...
@daisylucky dik si mila 🙂
ahojte baby tak ja mam tp6,10 v utorok mam poradnu tieaz ako vy mierne obavy ale hlavne sa moc tesim ze uvidim bambulku 🙂
stahujeme sa?
@vanda12345 ja az koncom oktobra, a kontrolu teda uz druhu mam 30.3. tiez sa tesim a mam aj obavy... patri to k tomu, ale zatial mi je stale zle a som unavena, tak dufam ze je vsetko ok
@emily3 ak sa stahujeme dam napis mi pls odtial neviem to nejak najst ano aj mne je obcas vselijak unava trocha ustupuje ale verim ze isto bude oki🙂
@vanda12345 je to skupina a ked si das svoj profil a vyplnis si tehotenstvo tak ta to hodi do skupiny... oktober 2017
@emily3 asi som fakt pako ale neviem kde to mam v profile zadat
Ahojte baby ja mam termin 8.10. Kontrolu mam 27.3. tak dufam ze bude vsetko v poriadku a babenko si krasne rastie 🙂
@emily3 dik poslala si mi pozvanku ak sa chcem stat clenom mam stlacizt zelene tlacidlo no nic take tam nemam fakt ako pako si pripadam ale dik
Ako nájdem to tretie? cez vyhľadávanie mi dalo len toto...
Baby, v tom druhom fóre je viac báb, asi je tu dlhšie... mali by sme sa spojiť.
😀
Aj ja by som sa rada do aktivneho zapojit neviem ci aj toto je take ale neviem sa tam dostat
Ahojte kocky, ja mam termin 04.10.2017 🙂 ranne nevolnosti uz ustupili, teraz je na scene tazoba, zaha, naduvanie, zacpa 🙂) mojimi velmi blizkymi priatelmi sa stali psylium a gaviscon 🙂) cca od 5.teho tyzdna beriem duphastom, pretoze spinim v priemere kazdy treti den..,ale bolesti nie su ziadne. Buduci tyzden nas caka NT vysetrenie, mala som trochu horsie vyskedky, kedze mam 34 rokov...ale ja verim, ze babatko je ok. Rastie ako z vody. Min. tyzden malo 51,72 mm (11tt a 6 dni)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj. Ja mám termín na 10.10.