Najdu sa maminky z beneluxu?
tu jedna nemaminka z "ne" 😅 ale co nie je, moze (casom) byt 😉
pocujte, aj u vas dnes snezilo? u nas bola normalne chumelenica...to globalne oteplovanie nam volako hapruje 😕
toz no tu snezilo ako z frecka skoda hmmm my sme byvali v Bruseli ale sme sa prestahovali teraz byvame nedaleko luxemburska tak hladam nejaku pokecovu kamosku lebo mi je smutno ale to pocasie je nenormalne minuly tyzden tu bolo 16 a teraz sneh toz americke auta 😠
cize si niekde v belgicku?
hmm, u nas este hadam viac nez 12 st. tento rok este ani nebolo ☹
no v Belgicku ale to pocasie je tu tak na samovrazdu 😉
☹
Belgičanky ste tu??? Či to tu už vymrelo.....hláste sa!!! 😉 Aj ja som v Belgicku 🙂
ahoj zux, ja som istu dobu byvala v brusseli, ale teraz sme vo wales-v cardiff.pisem malymi pismenkami, lebo moje male slniecko sedi na mne a je tazke pisat velkymi 🙂
mam kopec kamosiek v bxl, ktore uz rodili a maju len dobre spomienky
kde presne si v be? v bxl? vo flamskej casti, alebo vo francuzskej?
Ahojky hirondelle,som rada ze si napisala, ja som vo Flamskej casti, presnejsie v dedinke Heist op-den Berg to nie je daleko od Bruselu. Predtym sme byvali v Leuvene tak poznám aj trosku Leuven. A ako sa ti tu pacilo? Tak kamošky boli spokojne s pôrodom v Belgicku? Ja mam z toho trosku strach, neviem co ma tu caka, ci je to ine ako u nas na Slovensku a este dokonca aj to, že za vsetko sa tu plati. Tak ja neviem, vies aj nieco blizsie?
Babky tak co? uz skoro rok tu nikto nepisal nerozbehneme to tu? 😅 😵 😀 😖
Fiha, tu uz davno nikto nebol, dufam, ze sem este chodite, som rada, ze som nasla tuto temu 😉
to tu uz fakt nikto nie je? 😖
ahojki famfrla, tak ja uz som tu 😉
Ahojky henikav prepac som to vcera nezvladla🙂 nejako du prist som 2 hodky zehlila po dovolenke🙂
to poznam famfrla, aj my sme sa teraz vratili a este nieco prerabame, takze lietame od rana do vecera, ale uz sa to hadam trosku skludni. Kde zijes?
a kde ste boli na dovci? ja som bola na Slovensku s malou🙂 no momentalne zijem v Belgicku-Arlon predtym bol brusel a o chvilku to asi opat bude brusel 🙂 a vy?
Boli sme na slovensku, taka kludna dovolenka, len doma a po okoli, hlavne kvoli zdravotnym problemom, ale uz je fajn. Som z Lucenca a ty? No a tu zijeme v Brusseli, vo woluwe-saint-lambert.
ja som s Kysuc 🙂 zas zehlim v podprde a odpadavam od toho tepla ale vy v Bruseli to mate hadam este horsie🙂 nezvycajne pocasie na Belgicko 🙂 🙂 a kde pracujes ak sa smiem spytat?🙂
famfrla, ja som sa este k zehleniu ani nedostala po dovolenke iba je vyprate a ziza na mna kopa ako Mount Everest 😀 😀 😀
Rano chodim do prace a po praci opravujeme strechu, takze behacky po obchodoch, zhananie materialu...., som rada ked stihnem navarit, umyt riad, trosku popratat a zalezieme do postele. Tak si vravim, ze do vikendu strechu dokoncime a tak si cez vikend pozehlim.
Pracujem na komisii, ako mi jedna kocka povedala, ze zijem v rezervacii 😀 😀 😀
A ty??
🙂 no u nas bola tiez taka kopa na pracke ale uz som ju musela ozehlit lebo chuda pracka nemohla uz ani prat pod takou tarchou 🙂 ja nepracujem zatial ale od septembra idem na staz do domu slovenskych regionov 🙂 tak to budeme susedky🙂
Inak som ti chcela napisat ze mate krasneho chlapca takeho smejka 🙂 tak to myslim ze ty si uz v Belgicku starousadlicka 🙂 vsak?
Dakujem, aj tvoja mala je strasne zlatucka, take chutne babatko 😵
Som v belgicku uz celu vecnost, 20 rokov, vela aj vypovedat, sama sa cudujem 🙂 Tesim sa, ze budeme susedy aspon v praci, tak to sa urcite stretneme;
🙂 ja som tu tri roky aj s cestou🙂 ja zacinam od druheho septembra tak niekedy ked sa trosku zabehnem mozme dat spolu obednu pauzicku🙂
ok, napis ked budes volna a skocime spolu na obed. A budes dochadzat, alebo sa do septembra planujete prestahovat?
dnes ma byt velmi teplo... premyslam kde sa s malou schovam 😖 my sme v byte a cely den nam tu svieti slniecko tak sme ako v saune... 😝 tiez som premyslala nad stazou do komisie ale sanca sa tam dostat je velmi mala.. ☹
Tak to sa s chuti na mne zasmejes 😀 😀 kazdy den musim dochadzat to je cca. 2.5 rano vlakom a cca.2.5 hodiny vecer... no ina moznost nie je zatial tak prezijem to nejako tie dva mesiace a potom sa uvidi ci sa mi zadari nejaka praca... no nemam inu moznost.. ale aspon budem mat cas na ucenie vo vlakku
v dome slovenskych regionov ziskas nejake znamosti a potom mozno. Treba skusat. Ja sa sem marne pokusam dostat manzela, hoci je na rezervnej listine aj konkurz ma spraveny.
My mame v byte fajn, sme otoceny na dobru stranu do chladku, takze je prijemne, ale uzivame si terasku iba vecer, pretoze cez den pracujeme a teraz este tu strechu prerabame ☹ uz aby bola hotova, lebo mi je pri pohlade na tehly, maltu, alebo cement az zle 😖
to budes mat dost, aj moj kolega tak dochadza, pretoze zenu ma nemku a ona dochadza do nemecka, tak ziju uprostred, ale stazuje sa ze travi viac casu vo vlaku ako hocikde inde. Esteze tu su vlaky celkom fajn. A manzel pracuje tam v Arlone?
to ti verim 🙂 a kde ste boli na dovolenke?
len na slovensku, mali sme taku marodovu dovolenku, potrebovali sme si oddychnut. Ale chodili sme tak po okoli po kupaliskach, pamatihodnostiach a do prirody. No a doma sme si uzivali zahradku, po veceroch opekali...
Maly tam ma raj pre deti, hojdacky, smykacka, pieskovisko, bazen, takze tam chodi celkom rad...
A tento rok sme mu kupili novy bicykel, tak sme sa chodili aj bicyklovat.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano, najdu sa maminky, v Bruseli.