Maminky, tehuľky a snažilky z Petržalky

azyra
12. apr 2012

🙂 ahojte su tu nejake ?? 🙂

helen4
12. apr 2012

Ahoj, ano sme,... 🙂 odkiaľ presne si? Ja bývam pri Technopole 🙂

azyra
autor
12. apr 2012

@helen4 ahoj ja tiez byvam pri technopole 🙂) 🙂 to je super

helen4
12. apr 2012

no to je náhoda, a čo robíš si teraz doma? ja som na pn pre tvrdnutie bruška, ale myslím, že teba to ešte netrápi

azyra
autor
12. apr 2012

No ja tiez doma a tiez musim lezat lebo mam zapal mocoveho mechura lekari mi dali ATB bojim sa aby to malinkemu neublizilo .. 🙂 ty cakas prve babo ?

helen4
12. apr 2012

No to sme teda na seba trafili, js mám s močoým mechúrom problémi stále aj pred tehotenstvom som mala a užívala som v piatom mesiaci aj antibiotika, teraz mám pokoj 🙂 ,..nebojsa neublížia,.. sú antibiotiká ktoré sa môžu počas tehotenstva užívať, ja som sa tiež bála,..Áno čakám prvé bábo, bude to chlapček tak aspoň mi tak povedali už v 12 týždni 🙂

azyra
autor
12. apr 2012

fiiiha to uz tak skoro sa da ? ja este neviem co to bude ale citim ze chlapec no ved uvidim 🙂)a to si ma potesila ze neublizia lebo som sa fakt bala 🙂)

helen4
12. apr 2012

Ano dá ak má tvoj doktor dobrý ultrazvuk tak ano 🙂

azyra
autor
12. apr 2012

no tak to je potom supeeeer 🙂 dam si to zistit aj ja uz sa neviem dockat 🙂 inak mohli by sme sa aj niekedy stretnut tea ked uz tak blizko seba byvame 🙂

helen4
12. apr 2012

No ja som sa do Bratislavy prisťahovala a bývam tu necelé dva roky aj s manželom takže nepoznám tu veľa ľudí a nemám ani s kým potom kočíkovať 🙂 A ty ako si vydatá? Mi bývame hneď prvý panelák oproti technopolu na tematínskej a ty? Kľudne sa môžme stretnúť. Koľko máš rokov? Ja 32. Ak by si niečo potrebovala sa opýtať tak kľudne napíš ohľadom tehotenstva ak budem vedieť tak poradím 🙂 Ako inak znášaš prvé týždne tehotenstva? Mne bývavalo zle do 3 mesiaca.

helen4
12. apr 2012

No už som si prečítala, že máš 22 a volaš sa Zuzka 🙂 Ja som Helena, teda teší ma Zuzka 🙂

azyra
autor
12. apr 2012

to si sa kde docitala ze mam 22 a volam sa zuzka hihi ja mam 20 a som lucia inak tesi ma 🙂 no ja som sa v ba narodila ... no praveze celkom dobre byva mi zle ale a sa to zvladnut skor sa bojim lebo mna caka este amniocenteza koli tomu ze som bola chora nevedela som este ze som tehu a brala som aj vselijake lieky tak dufam ze to neuskodilo ...

helen4
12. apr 2012

Ha,ha tak pardón Lucia pozrela som si profil a pomylila som si ťa s tou drohou fotkou 😀
na tom som nebola mala som dobre výsledky a toho som sa aj ja bála, ale neviem ona dieťatko nie je ešte spojené s placentou tak dva týždne od začiatku tehotenstva by to uškodiť nemalo ak si niečo užívala,ked je to na začiatku tehotenstva, doktor ti povedal že je to nevyhnutné?

azyra
autor
12. apr 2012

no ze by to bolo dobre povedal nakolko lieky mu sice uskodit nemohli ale ten vyirus mohol poskodit ...tak na to radsej pojdem ...dufam ze to dobre dopadne ..

helen4
12. apr 2012

aha no tak ti držím palce aby to bolo dobre 🙂

helen4
19. apr 2012

no ahoj, ako sa más? už ti je lepšie na ten močový mechúr?

helen4
19. apr 2012
azyra
autor
21. apr 2012

@helen4 ahoj no uz to konecne preslo ale teraz som zase s tych ATB dostala mikozu ... katastrofa furt nieco :( ale tak pouzivam ten rosalgin pomaha to kedze zadne tabletky nemozem v prvom trimestri a ty co ako sa citis ? 🙂

helen4
21. apr 2012

ahoj, no to je strašné,..toto som mala aj ja nie vždy po ANB ale aj mna išlo z toho poraziť,..
Ja sa cítim celkom fajn, len sa mi už ťažšie chodí a dýcha, ako by som mala 80 rokov 😀
inak je to zmena, nič nevládzem, po schodoch, do kopca už vôbec nie,..snáď sa rýchlo po pôrode dostanem do formy 😀
pekný dník prajem 🙂

helen4
28. apr 2012
sammy
11. máj 2012

Ahojte, je tu niekto z okolia Mamateyovej, Furdekovej, Haanovej, Nam. Hraniciarov?

lovula
11. máj 2012

@sammy ja som z okolia Mamateyovej, pri Terne 🙂

sammy
11. máj 2012

@lovula Kam chodievate na ihriska? Podla fotiek mi nie si povedoma.
Ja by som rada nasla nejake nove zname, lebo deti mi odrastaju a rovnako aj deti mojich znamych, pomaly pojdu robit a my budeme mat dalsie mimi.

lovula
13. máj 2012

@sammy no my sme tuším všade 🙂
chodíme často do lesíka, čo je za dostižkou, potom na tzv. kruhové ihrisko, čo je pri školách, na kofču na do Starohájskej - za Lídlom. Ale teraz ako mi je zle, tak väčšinou zakotvíme pri našom baráku, čo je pri škôlke na Jankolovej.
Dúfam, že som to napísala zrozumiteľne, lebo niekedy píšem ako tatar 😅

helen4
27. máj 2012

Ahoj no ako sa máš? Dlho si sa neozvala. Čo tehotenstvo ako sa citiš?

helen4
27. máj 2012
azyra
autor
28. máj 2012

@helen4 ahooj no vies co vsetko v poriadku teraz ma cakaju tie testy toho afp tak sa toho bojim a nebola som dlho lebo sme kupili domcek a este nemame zavedeny internet a ty ? ako co mas nove ? 🙂

ampb
7. okt 2012

Ahojte,chcem sa spytat kam mam ponuknut na predaj injekcie puregon 300 a 600.nepouzite.dakujem.

alka127
29. okt 2012

ahojte...aj ja som z petrzalky, v marci cakáme babatko...kde presne bývate?

ellis21
8. nov 2012

Ahojte, táto téma nejako stagnuje 😀 Aj ja som celý život žila v Petržalke a teraz bývam v Rusovciach. Tiež budem rada ak sa niektorá ozve a môžme pokecať čo a ako 😀 😀

katjur
1. apr 2013

Ahojte, je tu nejaka mamicka z ovsista s rocnym babom? Prijali by sme niekoho na hranie ci kocikovanie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre