Maminky bábätiek narodených v máji 2013 - skúsenosti a rady

barborienka28
9. aug 2013

Ahojte maminky, naša Nelli sa narodila v máji a možno by bolo fajn, vedieť určité finty, rady, postrehy, či skúsenosti, ktoré by sme si tu mohli spoločne povymienať a nemuseli ich hľadať každú osobitne v inom fore 🙂 tak ak ste tu maminky, ktoré máte tiež trojmesačné babatko, tak píšte vaše postrehy, koľko vam napr. vypijje mliečka, ako často kaká, čo vám pomáha na lepšie kakanie, alebo ako ste nastavili režim vášho drobčeka a pod. budem sa tešiť 🙂

nihon7
9. aug 2013

Ahoj. Moj syn je tiez majovy 🙂 My sme na umelej vyzive a papame 160ml kazde 3 hodiny. V noci sa zobudi len raz na papanie. S kakanim mame problemy, ide mu to tazko a vela sa trapi pri tom. Kakame kazde dva dni. Raz denne mu davam kamilkovy caj na lepsie kakanie, ale nie vzdy to pomaha. Cez den spinka velmi malo, ale v noci s nim nie su problemy. Medzi pol 8 a 8 sa kupeme, potom papame a ideme spinkat.

barborienka28
autor
12. aug 2013

Ahoj, nedalo mi upozornenie - nechápem :/ len náhodne som išla kuk..a aké mliečko mu dávaš ? My ked sme boli na Nutrilone tak sme mali také problémy ako ty...hovorím roblémy, lebo mne doktorka povedala ze vela papa ak papa 150 ml, teraz sme museli znížiť na 120 ebo tiež mala s kakaním problémy, zmenili sme mliečko na Babylove, a je uplne jak vymenená...mne z nutrilonu vobecnechcela cez den spať, a neraz nas zapieklo...teraz pekne spinká aj cez den a večer okolo pol osmej osmej ako ty ju tiež kupeme...a potom spí až do rána do pol siedmej...niekedy skr ale vzdy sa to pohbuj od pl piatej do pol siedmej..
aj mala sa trapila pri kakani ja som čajiky uplne vylučila lebo dok. povedala, že vraj to robí strašnú šarapatu aj ked su to detské čajiky a tak...a preto jej dávam len čistu prevarenu vodu...je po nej spkojná a viem ze ked jej niečo je určite nie z čaju ...ešte dávame večer robiotika pol odmerky do mliečka, lebo babylove ich neobsahuje, ale dávali sme to aj pri nutrilone lebo napomáha črevnej mikroflore babatkam a tak im lepšie pracuje všetko a mala nema problém ani s kakaním , ebo redtym to bola katastrofa...hotový pôrod...a som sa ešte niečo chcela opýtať, ale neviem čo :D...

barborienka28
autor
12. aug 2013

@nihon7 a ešte som chcela, že či si už nerozmýšľala nd pudinčekom takym riedšim...lebo kamoška dáva ma len o dva tyzdne staršieho synčeka a vraví že malemu uplne vymyzli prolémy s kakanim a ze je spokojnejší ..

barborienka28
autor
12. aug 2013

@nihon7 už viem čo som chcela, že č si nerozmyšlala nad pudinčekom už ???

barborienka28
autor
12. aug 2013

@nihon7 ja som krava :D na maetrskej to vidno :D:D:D som zabudla ze uz som ti to písala :D

nihon7
12. aug 2013

Ahoj 🙂 v pohode, ziadny problem....🙂
Pudinceky zatial uplne vylucim aspon do toho piateho mesiaca, myslim, ze by to este moj syn nezvladol...
Ja mu davam BEBA...Najprv jedaval BEBA HA PRO, ale to bolo hrozne pozerat ake mal bolesti, tak sme presli na BEBA SENSITIVE. Zlepsilo sa to. Momentalne, kedze uz uplynuli prve 3 mesiace - obdobie kolik - vraciam sa spät k BEBA HA PRO. O Babylove som tu uz citala, ze je dobre. Kde sa da kupit?
Kazdy doktor ma na cajiky iny nazor....mne poradil, ze kludne mu mozem davat.
Moj syn cez den tazko zaspava, resp. spi malo tak ako tvoja dcera pri Nutrilone....ale neviem ci je to kvoli BEBA.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre