Máj 2011. Je tu niekto, kto sa teší tak ako ja?

zuzanaca
25. aug 2010

Ahojte 🙂
Je tu niekto, kto sa teší na MÁJ 2011 tak, ako ja?
Baby, sem sa sem! 🙂

mia_m
25. aug 2010

tesim sa, len ci nie zbytocne 😒

zuzanaca
autor
25. aug 2010

@mia....určite to dobre dopadne a my budeme mať skoro rovnaký rozdiel medzi detičkami 😉 !

mia_m
25. aug 2010

@zuzanaca zuzi, pozerala som uz, ze sme na tom podobne 😉

zuzanaca
autor
25. aug 2010

@mia....máš pozitívny testík? Ja som si našla dnes ráno krááááásnu druhú čiarku na teste 😉 K lekárke pôjdem až budúci týždeň....tak som si to naplánovala, uvidíme 😕 Držme si palce!

mia_m
25. aug 2010

veru, drzme si palce, aj ja idem k dokimu buduci tyzden, ak mi dovtedy nahodou mrcha nepride 😒

penn
25. aug 2010

Ahojte, tak vidim prve kocky so mnou, ja som si nasla ciarku predvcerom, lekar je na dovolenke 🙂

janka_a
25. aug 2010

@zuzanaca
@penn gratulujem vam🙂

zuzanaca
autor
26. aug 2010

@janka_a ďakujem! Aj tebe to zo srdiečka prajem 🙂

ema1987
26. aug 2010

Tak aj ja sa teda pridava mi sme uz pri doky boli ale mame ist este o dva tyzden na kontrolne SONO. 😅 😅 A aj vam gratulujem dufamze ta mrcha teda nepride 😝

mia_m
26. aug 2010

ja som mala minuly tyzden 2 ciarky, termin 1.5., nevolnosti uz od 3. dna 😝 , ale v pondelok som krvacala a nevolnosti mi prestali, co doki potvrdil, ze nevesti nic dobre a uz som dnes dostala mrchu, takze pre mna to tentokrat nedopadlo uspesne ☹
prajem vam vsetko dobre, nech je vsetko ok 😉

zuzanaca
autor
26. aug 2010

@mia_m je mi to ľúto ☹ Nabudúce to už musí vyjsť! Drž sa.

zuzanaca
autor
26. aug 2010

@ema1987 vitaj 😉

janka_a
26. aug 2010

@zuzanaca nie je zaco🙂

@mia_m je mi to luto 😢 ale drz a uvidis ze coskoro sa zadari opet 😔

mia_m
26. aug 2010

dakujem, kocky, ja dufam, ze ano

fazulka1512
26. aug 2010

ahojte
ani neviete co by som za to dala keby som sa mohla k vam majovkam pridat
som pred ovu
tehulkam drzim palce aby bolo tehulkovanie uspesne

janka_a
26. aug 2010

@mia_m podari sa to🙂 uvidis🙂

@fazulka1512 drzim palce nech sa vam zadari🙂

erika12345
27. aug 2010

@fazulka1512 aj ja by som sa chcela pridat, takisto som pred ovu. 😉 Tak snad nam to vyjde.

newyorkgirl
27. aug 2010

babulky veru sa drzte, my sme takto pred rokom zistli, ze sme tehuuuu jaj ale to ubehlo, tak krasne bezproblemove tehulkovanie zelam 😉

kosska3003
27. aug 2010

ahojte ja dufam ze sa k vam pridam snazilkujeme zatial test len s jednou ciarkou uvidime buduci tyzden ma prist mrcha ci dojde dufam ze nie a potom sa k vam veselo pridam

penn
27. aug 2010

@mia_m dokelu, ani verit sa mi nechce, no nic mia, tak sa prehodis do jun 2011 🙂

petasllov
28. aug 2010

Zdravím všetky májovky, takto pred mesiacom sme začínali aj my 😉
Držím nám všetkým palce, nech bábätká v bruškách pekne rastú a ostatné, čo v bruškách ešte nie sú, nech sa úspešne ujmú 🙂

tehulka14
28. aug 2010

Snáď sa prídám aj ja 😉

mia_m
28. aug 2010

@penn no neviem, tak mrcha trvala len 3 hodky, tak neviem, ci sa nevie spustit, alebo je vsetko ok, doki mi kazal prist koncom buduceho tyzdna, aby uz mohol nieco vidiet, tak cakam ... inak pekne meno ste vybrali 😉

michalag
28. aug 2010

tiez som patrila medzi majovky 2010, ale malicka prisla o 5 dni skor takze sme nakoniec aprilovy 🙂 .... drzkajte sa a nech mate v maji 2011 krasne zdravucke uzlicky stastia 🙂 😉

zamilovana
28. aug 2010

Jéj ako to ubieha aj ja som patrila medzi májovky 2010 ale naša buchta tiež prišla o dva týždne skôr takže apríl 🙂 ale v dobrom vám závidím, nech všetko dobre dopadne 🙂

penn
28. aug 2010

@mia_m Miaka, dakujem, no tak.. este uvidime teda potom, je to napinave.

janka_a
29. aug 2010

ahojte🙂 potencionalne nove tehulky?🙂

zuzanaca
autor
30. aug 2010

Ahojte baby,
ja som sa už dlhšie neozvala, lebo neviem, na čom som 😅 - posledné testy sú negatívne, mrcha ešte nedošla, tak neviem ☹ - tehu sa necitim, hoci ma bradavky pobolievajú, to už asi mrcha dorazí ☹

blahoželám novým tehulkám, snažilkám veľa šťastia 🙂

lenkakusi
30. aug 2010

@zuzanaca ja som na tom podobne, mrcha nikde a testy negativne... kolky den cyklu si?
vsetkym vela stastia!!!

mia_m
30. aug 2010

zuzi ☹

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre