síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@zuzu4444 všetky majú dvere dokorán otvorené a samozrejme aj ty. slávnostne ťa tu vítam 😉
@silvia0201 dakujem🙂
neďakuj. na kedy ti vychádza termín? mne podľa kalkulačky na 2.6. ale ešte počkám, čo povie dr. v stredu.
@zuzu4444 na kedy máš termín? mne podľa kalkulačky vychádza na 2.6.
@silvia0201 mne vychadza 4.6. ale u doktora som este nebola, tak uvidim aky termin nam stanovi on
@zuzu4444 ani ja som ešte nebola. chystám sa až bud. týždeň v stredu. teraz je to ešte skoro, aj tak by tam nič nevidela.
@silvia0201 a v kolkom tt si podla poslednej mrchy? Ja praveze chcem ist zajtra aj ked ti doktor nic este neuvidi ale idem nech mam dusu na mieste .
@zuzu4444 teraz som kuk kalkulačku a tam mi vychádza 4+2. nejdi, je to ešte skoro. a termín mi vychádza na 3.6. ja som bola tak vlani. tri dni mi meškali krámiky a test pozitívny tak som utekala k dr. ten ma vysmial, že čo tam chcem, že je to ešte skoro. pozrel ma síce sonom, ale povedal len toľko, že tam nič nevidí, len vysokú sliznicu a našiel mi miom 😉 a že mám prísť o dva týždne. len aby si nedopadla ako ja. 😀
@silvia0201 skus si vypocitat datum porodu takto: posledny den mrsky + 7 dni - 3 mesiace, tak teraz neviem ci mam ist
@zuzu4444 dík za priateľstvo. no to je na tebe, či pôjdeš, alebo nie.
Ahojte kocky... ja tiez zatial nesmelo.... v pondelok bol na teste duch, zajtra rano testujem opat, verim, ze ciarka bude silniet. Snazilkovali sme od februara, posledny cyklus som brala Clostilbegyt a Duphaston, tak pevne verim, ze to tentokrat vyslo... 🙂 Inac termin by mi podla kalkulacky vychadzal 3.6.
Ahoj kocky,blahozelam vam 🙂 a dufam,ze sa coskoro pridam ku vam 🙂
@z.vrablova drzim palce a daj vediet ako si dopadla
@zuzu4444 http://baby-web.topky.sk/Vyvoj-babatka.aspx to moje zatial len takto vyzeralo na uzv (to prve foto zo sona) ...len taka bodka...Duuufam,ze to je mimco !!! 🙂 A ty ako ? Pozitivne testy za tebou ?? 🙂
@lenkaks
@z.vrablova vítam vás dievčatá
@silvia0201 Diky diky Silvia 🙂 Ty si ako na tom?? Vidim,ze uz 2 deticky mas 🙂
ahojte ja by som sa k vam rada tiez pridala... ale zatial je estee skoro na testovanie ale nejak citim ze to tento krat vyslo 🙂 testovat chcem az v sobotu najskor a to aj tak budem iba9DPO.... uvidim ci ma moje pocity neklamu 🙂
@lenkaks nemáš za čo. ja som v poho. k dr idem len v sredu bud. týždeň. beriem to teraz tak trocha športovo, lebo vlani som sa dosť na malé naviazala a v 13tt som potratila. a tie dve deti mám z prvého manželastva. ak sa posadrí, tak toto už v poradí 4. bude naše spločné zlatíčko 🙂
a ty si ako na tom??
baby gratulujem a dúfam že sa k vám pridám 🙂) ale ja som ešte teraz len v strede cyklu :D
@silvia0201 to mi je luto...a odvtedy sa snazite ? Ci nechavate tomu volny priebeh ? My sa snazime druhy mesiac..Ja mam syna,bude mat 3 roky v decembri...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@silvia0201 Ahoj mozem sa pridat?