Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

solinkarka
11. máj 2011

@radkatalajkova to uz je februar? 😕 kedy si mala poslednu mrchu?

radkatalajkova
autor
11. máj 2011

No asi tak pred 2 mesiacmi ..

solinkarka
11. máj 2011

@radkatalajkova to je akoze nejaky vtip?? 😠 ked si mala poslednu mrchu pred dvoma mesiacmi co robis vo februari 2012??

radkatalajkova
autor
11. máj 2011

Lebo mi meškala ale nebola som vtedy tehotná

solinkarka
11. máj 2011

@radkatalajkova hm nejake divne....podla coho si si potom vyratala ze mas termin na februar? 😕

anieli_1
11. máj 2011

@radkatalajkova ahoj prepac ze tu tak vstupujem ale to by si len musela teraz v tychto dnoch otehotniet a o tom urcite pochybujem ze uz vies ze si tehu mas to zle vypocitane mozes byt maximalne januar nechaj to na dr nech ti povie.......... 😉

ikke
11. máj 2011

@radkatalajkova moja mila, na to, aby si mala termin 1. februara 2012, by si musela otehotniet najskor vcera alebo dnes 😀 mas sklenenu gulu? 😕

radkatalajkova
autor
11. máj 2011

tem,ín nemám 1.2 ale tak dakedy vo februári a mám to potvrdené aj od gynekologa

solinkarka
11. máj 2011

Mne sa zda ze si tu niekto robi srandu 🙄

ikke
11. máj 2011

@radkatalajkova ak to mas potvrdene od gynekologa, tak mas urcite stanoveny aj nejaky datum. gynekolog ti urcite nepovedal, ze "dakedy vo februari". ak ano, rychlo od neho odid, ten diplom z mediciny, ktory mu mozno visi na stene v ordinacii, je urcite falosny... 😀

pink_lady
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
yanqa
30. máj 2011

Ahojte 🙂 vsetkym vam zo srdca gratulujem 🙂 aj ja uz sa tesim na februar 🙂 snad nie predcasne...
v ktorom tyzdni je inak najlepsie ist prvy krat k lekarovi? ja by som pochopitelne utekala aj hned, aby mi tie krasne 2 ciarocky potvrdil, ale nechcem tam chodit zbytocne prilis skoro....

elise
30. máj 2011

ja idem zajtra na krvičku tak dufam že mi to potvrdia pridám sa kvám🙂

akova
31. máj 2011

Ahojte, pridavam sa zatiaľ potichúčky, testik pozitívny 😉 len to chcem mať ešte potvrdene od dr., že je všetko ok a fazulka je tam kde má byť. Pred 3/4 rokom som mala mimomaternicové tehu 😒 ale verím, že teraz už bude všetko ok a vo februári k nám pribudne daľší člen rodiny 😀 K dr. sa chystam buduci tyžden asi v piatok, to už by malo byt aj srdiečko vidieť...

boba14
31. máj 2011

Ahojte, tak ja sa tiez pridavam 🙂 k dr. ideme buduci tyzden, teraz sme cca 5tt ... termin podla tehoten.kalkulacky 1.2. 🙂

@yanqa mne lekar povedal, ze ked mi vynecha, tak si mam spravit test a ked bude pozitivny, o tyzden sa mam dostavit 🙂 idem v 6.tt

yanqa
31. máj 2011

tak ja som to nevydrzala a dnes uz som bola u doktorky, ciarocky neklamali 🙂 dufam, ze bude vsetko tak ako ma byt, ja som teraz tiez v 5. tt, mam prist o 2 tyzdne, uz aj na odbery a skontrolovat srdiecko, trosku sa bojim, ja neviem, nechcem sa tesit predcasne, este to ani nikto okrem manzela a doktorky nevie, najradsej by som sa hned vsetkym pochvalila, ale trosku mam aj obavy, ci bude vsetko v poriadku :( ako sa ich mam zbavit? ja sa chcem iba tesit a na nic zle nemysliet, ale ked toto je vlastne moje 2. tehotenstvo, v tom prvom bolo na zaciatku vsetko idealne, a nakoniec to aj tak dopadlo zle, nechcem na to teraz mysliet, ani porovnavat, ale proste mam asi obavy o babo, tentokrat uz nam to musi vyjst
asi budem aj tak spokojna az ked sa narodi zdravucke 🙂)

riuska_cicuska
31. máj 2011

Mne tiež vychádza termín na február, už 23. deň cyklu mi vyšiel slabo pozitívny test, o tri dni už boli krásne kolajničky. Najradšej by som si test robila denne. Yanga tiež to mám ako ty, proste bojím sa tešiť, aby som nebola sklamaná. Ja hľadám zatiaľ nového gynekológa, zajtra idem jednému volať, tak hádam mi dá termín a bude normálny, ľudský, milý.... Už by som chcela vedieť, či je všetko v poriadku. Hoci neviem či nepočkám až do 8.týždňa s lekárom, ale pochybujem, že to vydržím.

riuska_cicuska
31. máj 2011

Jaj a termín by som mala mať 5.2.2012

yanqa
31. máj 2011

@riuska_cicuska aj ja som mala pocit, ze uz som asi zavisla na tych testoch, manzel uz mal zo mna srandu 🙂 ale stale tam bola ta druha ciarka taka slabunka, az som to nevydrzala a dnes uz som bola navstivit pani doktorku...

akova
31. máj 2011

@riuska_cicuska Ja by som nečakala až do 8 týždňa, minulé tehu som tiež, že počkám a v 7 týždni som začala spinit a bolo to mimomaternicove . Som mala šťastie, že mi nepraskol vajcovod. Aj budes kludnejsia, či je vsetko ok. 🙂 Baby musíme myslieť pozitívne, všetko bude ok 🙂 ja mám hrozný strach, či to zas nebude mimo ale jednoducho si to nepripúšťam.

akova
31. máj 2011

Mne termín vychádza na 3.2.2012, test som robila zatiaľ jeden ale pôjdem si ešte kúpiť, ciarocka bola zatiaľ slabá tak či tmavne 🙂 Manžel ešte o tom nevie asi počkám až kým nepojdem k dr. že je všetko ok. Ak teda to vyzdrzim pred ním tajiť 🙂

nikakika
1. jún 2011

ahojte maminky cakatelky. zienky, mam na vas jednu otazocku. asi to bude zniet divne, ale aj tak sa spytam. mozete stiahnut brusko? lebo jedna moja kamoska hovorila, ze zistila tehu ked sa jej nedalo stiahnut brucho... ja mam vsetky priznaky tehu, aj mi to meska, ale brusko sa mi da krasne stiahnut... tak ja neviem?! budem rada ked mi odpisete dakujem!!!

cigaretka5
1. jún 2011

@nikakika kym si sa ma tp nespytala ani ma nenapadlo toto sledovat

dadinka
1. jún 2011

kocky aj ja sa chcem potichucky pridat.....vobec som to tak skoro necakala, ale 4 testy pozitiv, v pondelok idem k dokimu...doma mam zatial sedemmesacneho drobceka 🙂

cigaretka5
1. jún 2011

@dadinka no ja idem k dokine v piatok

margetakuska
1. jún 2011

ahojte 🙂 tak ja som tiež chcela založiť túto tému, ale vravím si že ešte počkám a zrazu bum a vy už ste tu 🙂 ja som u dr. ešte nebola od minulého pondelka mám pozitívne testy v tehu. kalkulačke mi ukazuje termín 1.2. tak uvidíme no a tiež som už o jedného drobca prišla v 10tt vo februári tohto roku, neviem kedy ísť k dr. aby to nebolo príliž skoro ale ani príliš neskoro... čo vy na to? a samozrejme všetkým gratulujem a navzájom si prosím posielajme pozitívnu energiu aby to všetko bolo OK ! 😵

margetakuska
1. jún 2011

@nikakika o tom stiahnutí bruška som zažila na vlasnej koži keď som bola 1.krát tehu... fakt som čoraz menej a menej mohla stiahnuť brucho teraz to tak nevnímam ale dá sa povedať že tiež nemôžem stiahnuť . ale neber to tak každá žena je iná a každé tehu je iné.. ja som napr. v prvom prežívala príšerne bolesti prs už od skorého začiatku a v tomto tehu nič... svrbia ma ale nebola.. takže je to individuálne 😉

taninka7
1. jún 2011

😕 😕 Wow februar 2012? Ale to leti... 😕 Neverim....prajem krasne bezproblemove tehulkovanie a coskoro tie batozteky stastia 😉 🙂 Ja ako novopecena mamina viem o com pisem 😉 😅 Uzivajte si cas..leti to neuveritelne rychlo 😉 🙂

popinka73
1. jún 2011

@margetakuska ahojte tiez sa tisko pridam tiez som si robila testy (bolo ich 5) a vsetky boli pozitivne.. 🙂 zajtra idem k doktorovi tak uvidime ako to dopadne..mne kalkulacka ukazovala termin 3.2. a tiez som prisla o nasu fazulku v 12tt,tak aj mam strach to tu pisat..ale pevne verim ze to vsetko dobre dopadne..a s tou pozitivnou energiou mas uplnu pravdu...budeme ju potrebovat !!! 🙂 🙂 🙂 Gratulujeeem

akova
1. jún 2011

Juj ale sa nam to tu pekne zapĺňa 😉 gratulujem baby 🙂 ja som objednana k dr. budúci piatok, taj si este pockam. Baby máte už aj nejaké tehu nevolnosti? Mne býva tak ťažko keď sa najem hlavne večer. No a prsia sú zväčšene a citlivé...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre