Ahojte babuľky chcem sa Vás spýtať 🙂 s priateľom plánujeme bábätko a 4.2 sme mali nechránený sex a aj 8.2 nakoľko bol priateľ na obchodných jednaniach a keď prišiel už som spala tak sa nám nepodarilo častejšie. Len teraz mám dostať mrchu 17.2 v nedeľu a už teraz dva dni po sebe mám takú zvláštnu bolesť v prsiach zo spodu a z boku a v podbrušku zvláštne tlaky ako keď mám dostať menštruáciu.Nikdy som také pocity nemala iba pred menštruáciou a prsia ma nebolievali až tak.Dnes ma aj hlava bolí :/ Môžu to byť príznaky tehotenstva?...Viem, že treba počkať na mrchu a ak nepríde potom urobiť test len som chcela vedieť váš názor 🙂 Každý jeden si veľmi cením a ďakujem, že si najdete čas mi napísať 🙂
@lucianellamartin mozu to byt priznaky, ale aj nemusia...ja som na mrchu necakala, som nevydrzala 😀 robila som test 4 dni pred a uz tam bola druha ciarocka...skoc do drogerky, kup najlacnejsi pepino test a skus zajtra rano urobit 😉
Katkas1 všimla som si odpovede typu nie sme veštice :D ale tu ide iba o radu a ako to prebiehalo u iných aj keď každá žena to má inakšie 🙂 ale ďakujem 🙂
Zivika práveže neviem mám strach aby som nebola sklamaná :/ ale láka ma to urobiť si test 🙂 Tak mám si zájsť pre ten test? vááááham....váááham 🙂
a inak mávam pravidelný cyklus Katka 🙂
@lucianellamartin ved ja som nepisala za seba len som ta upozornovala ze ti take mozu pisat, ja to tiez nemam rada, ked takto odpisuju a este akym tonom.Ale podla mna ak mas pravidelny cyklus tak si kludne urob test uz aj dnes, mal by ti ukazat, alebo zajtra rano.U mna to prebiehalo asi tak ako u teba
@lucianellamartin je to na tebe, ja som nevahala...ved ked bude negativny, nemusis byt sklamana, ide len o pokus...nie vsetkym ukaze test pozitivny vysledok tak skoro...ved aj tak urobis este dalsi test, ked ti vynecha mrcha 🙂
Viem Katka ja som to nemyslela na teba myslela som to na iných a ich arogantné odpovede...ale aj taký musia byť čo už 🙂 Uvažujem nad tým testom a asi zajdem dnes do drogerie a hneď ráno si to urobím a napíšem vám ako som dopadla 🙂
Ano ano určite si urobím ďalší aj keď nepríde mrcha takže zajtra ráno bude prvý pokus 🙂 a dufam, že pozitívny 🙂
@lucianellamartin skoda, ze si to dnes rano nestihla, bol by mozno pekny valentinsky darcek pr muza 🙂 tak cakame na zajtrajsiu informaciu 🙂
Ja som si urobila tiež test 3 dni pred príchodom menštruácie, lebo ma neskutočne boleli nohy, unavená, podráždená, bola mi zima, prsia boleli. Výsledok? Boli 2 čiarky!
Ahoj cerez práveže aj ja to tak mám aj zima mi je, unavená som len by som spala, bolesť v prsiach a podbrušku...Tak asi dám na vašu radu kočky a naozaj ten test urobím. A dá sa kúpiť v každej drogérií? A ktorý je dobrý?Koľko asi tak stoja? 🙂 ďakujem 🙂
Zivika aj mňa to napadlo, že to mohol byť pekný darček ale uvidim urobím jeden keď si ho kupim a jeden ráno 🙂 ak to víde bude povalenstíske prekvapenie 🙂
@lucianellamartin ten pepino som kupovala v dm, stoji tusim 2eura
@lucianellamartin ok, drzim palceky 😉
Taký lacný? Ja som čakala, že bude drahší 🙂 a potom ak nepríd emrcha mám si kupiť nejaký iný alebo stačí tento? Prepáč, že sa takto vypitujem len nemám stým skúsenosti tak sa radšej chcem popýtať 🙂
@lucianellamartin ja som si robievala testy na obed, nie rano a ukazalo to, bola ta ciarka sice sabsia ale bola tam
@lucianellamartin presne čo popisuješ, som mala aj ja, ale som nad tým nerozmýšľala, že som tehu, tak ma to nenapadlo, prsia guľatejšie a boľavé, v podbrušku ako keď má prísť mrcha ale intenzívnejšie a skôr tlaky ako klasická menštruačná bolesť. A mrcha neprišla, nikdy predtým mi nemeškávala, tak 2 dni po som si spravila test a hneď hrubé dve čiarky som mala. myslím, že tebe to tiež už ukáže, kúp si test, budeš menej smutná, ak bude negatívny a príde mrcha 🙂
Monikahan77 aj ja mám skor tiež také tlaky v podbrušku ako keby ma naduva a prsia sa mi zdajú také ťažšie a plnšie aj brucho sa mi zdá nafúknuté...Ale presvedčili ste a naozaj si urobím ten test bude, vedieť čo a ako a ak mrcha nepríde urobím ďaľší. A skúsim si jeden hned ako kupim test a druhý teda ráno a uvidim čo mi ukáže.
@lucianellamartin kľudne si urob aj hneď, ja som si kúpila cestou z práce v lekárni Rapid test - tuším, dva testy tam boli za 5euro a hneď ako som prišla domov som letela na wecko a bolo to tam. Nemusí byť ranný moč, keď je kvalitný test. A aj to čo píšeš, únava - ja som bola stále biela, klepala som sa od zimy , myslela som že na mňa niečo lezie
@lucianellamartin uplne ti staci tento, on ma dokonca aj vyssiu citlivost ako niektore drahsie...ja som si ale druhy kupila iny, znacku ti nepoviem, lebo si ju nepamatam, ale tiez v dm, asi za 4 eura...to je taky, co rovno ocikas a zatvoris ako pero, nemusis odoberat moc...som ho chcela preto, lebo som si chcela test odlozit na pamiatku 🙂
Presne taký chcem aj ja aby som si ho mohla odložiť ak bude pozitivny. Skúsim teraz ten pepino a potom nejaký iný ak mrcha nepríde.
@monikahan77 ono nejde tak o kvalitu, ale o citlivost tesu...mas pravdu, ze ho kludne moze robit hocikedy pocas dna, ale kedze robi dost skoro, nemusi mat pocas dna hladinu hcg este dost vysoku...ranny moc je predsa len koncentrovanejsi... @lucianellamartin ale ked nevydrzis do zajtra, ozaj mozes aj dnes skusit 😉
Nevydržím...asi si ho urobím ešte dnes a skúsim aj ráno 🙂 snad bude pozitívny 🙂
ja som zistila tehu jednine tak že som nemohla spať na bruchu
@zivika v tom máš pravdu, ja som prišla do lekárne a vravím, prosím si ten citlivejší test, preto bol aj drahší asi ako ostatné. Môže byť že jej to ešte neukáže, predsa nemusí pred termínom mrchy byť zahniezdené vajíčko. Ja už mala dva dni po termíne mrchy
@lucianellamartin aj ja ho mám doteraz odložený, ale časom tie čiarky blednú z krikľavo ružovej na slabšiu ružovú 🙂
Tak babuľky teraz neviem....mám si kupiť menej citlivý alebo si ho nemám ešte urobiť?
Aj ja som mala takéto príznaky, potom po mesiaci mi začalo bývať dosť zle, keď som bola hladná, tak zrazu mi bolo na odpadnutie, keď som sa najedla, tak mi bolo tiež zle, brucho nafúknuté, mávala som zápchu, večer som mávala zimnicu, celý deň unavená, nízky tlak, nebola som schopná skoro nič robiť, v 3.-ťom mesiaci sa to zlepšilo a od 4.-ho mesiaca je to oveľa lepšie.
@zuzkabeno ty píšeš o mne či ako? úplne všetko sedí, nič si nevynechala 🙂
@lucianellamartin choď si kúpiť ten najcitlivejší a hneď ako prídeš domov choď si ho spraviť. A najlepšie ak ti ponúknu dva v jednom, to máš potom do zálohy, ak náhodou, ja som ho nepotrebovala, tak mi doma zavadzia 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mozu aj nemusia, mas pravidelny cyklus? a mimochodom priprav sa na odpovede typu ze nie sme vestice atd 🙂