Ahojky.
Chtěla bych se zeptat co je pravdy na tom že voda s citrónem působí na menstruaci opožděním?
ani u mna to nefungovalo
vodu, čaj s citrónom pijem každý deň normálne bežne. Podľa mňa je to blbosť. Ako čo ti to má spraviť s menštruáciou? Akože ti vitamíny a minerály z citrónu sa napoja na tvoje vaječníky? 😀 Chápeš.
mne sa teraz premnozili v zahrade citrony, tak ich "povinne" konzumujem, kazde rano si cely vytlacim do caju, a namiesto po 23 dñoch mi mrcha prisla po 27-mich, tak ktovie. Kazdopadne ja mam slabe cievy a pocas mrchy mi dost pomaha ascorutin na zmiernenie krvacania. Skusim teda aj nadalej tie citrony aj pocas nej a ascorutin vynecham, co to spravi
Funguje to ako u koho, nie na každú to má taký vplyv, že sa jej menštruácia omešká. Viem, že niektoré kočky to robia úmyselne, aby si ju posunuli, no či to ozaj pomôže, to je len vo hviezdach
Vramci mladickej nerozvaznosti som to raz vyskusala- pojedla som fakt veeeela citronov, ms prisla na den presne a k tomu sa mi prejavila alergia na citrusy, takze odvtedy si musim davat pozor :/ takze za mna neodporucam :D
Že je to blbosť...aj keď citrón môže sťahovať cievy, vieš, koľko by si musela tej vody vypiť, aby to nejako účinkovalo? Alebo citrónov pojest?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lennyd23 u mňa to neplatí....