Ahojte. Chcem sa opýtať ci vidíte niečo na tomto teste. Je to test dr. Max robený teraz večer.
Nic... koľko dní mešká ms ?
@klarissa25 ešte nemeska ale beriem lieky preto testujem skôr. Konik dosť ničí kvalitu ta fotka tu vyzerá úplne inak. Ale ďakujem za názor.
@tinka3011 tak nerozumiem načo sa pýtaš keď to tu vraj vyzerá úplne inak....🤦♀️
Noo asi ma zjete ale ja tam vidím niečo 🙈 to či kanálik alebo začínajúca čiarka zistíš o pár dní, držím palce
Test je biely a umývadlo? Špinavé
@stellarstar skoda, že to nie je umývadlo 🙂
@tinka3011 preto otaznik ale nech je to čokoľvek je to špinavé
Máš aj nejaké príznaky?
@stellarstar žasnem nad niektorými komentármi. Prepáč, že leták od prístroja neleštim.
@tinka3011 vidíš aj papier je špinavý 🤣
Nie. Vidim 1 ciaru
@stellarstar pre teba na bielom podnose :D
@tinka3011 ja tam vidim tien, ked si nahnem telefon, ale to nic este nemusi znamenat, netreba sa na to fixovat
Je to negativne
Nie
Noc tam nevidis, ale pleno MK budes prehovarat, ze to tam asi je, ale kvalita je znizena 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ked tam bude, tak ani pytat sa nebudes musiet
Nic tam nie je. Ked budes tehotna, bude tam taka ciarka, ze ju nebudes musiet hladat. A bohuzial ani to ti nezabezpeci, ze pojde o prosperujuce tehotenstvo. Tymto testovanim tak skoro stracas peniaze aj cas.
Približte si ho na živo je vidieť lepšie no neviem či skoro testujem posledna ms bola 23augusta cyklus cca30+ -32 ďakujem ♥️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tinka3011 nie, nič tam nevidím..