Ahojte pred týždňom som mala menštrulaciu ale uplne slabulinku dnes som sa cítila zvláštne a moje vnútorné ja povedala co ked som tehotna mam doma uz skoro dvojročneho chlapčeka a spravila som mamatest a vyšlo toto je to pozit alebo duch ďakujem
@medda_beda tu je to lepšie vidno
@medda_beda skúsim ďakujem
@mimi2567 Ja tu čiarku vidím 🙂, ale baby tu už mali aj silnejšie a nakoniec to bola falošná čiarka.Ja si tu značku kúpim nabudúce aby som videla či fakt blbnú.
ahoj ja som mala takúto a som tehotná. Nikdy mi mamatest nespravil falošnu ciarku. ale to je len moja skusenost
Buď si tehotná alebo mohlo ísť o biochemické tehotenstvo
@zus_ke ja vidím veru
@martinka444 slabunko, ale tak nejako moc blízko k tej kontrolnej
nieco tam je, ale tyzden po menstruacii ak by si bola tehotna, asi by boli kolajnice... ber to s rezervou... mohlo byt biochemicke
@martinka444 ja som tiez taka nejaka zmatena… nevadi, spravim za par dni druhy a uvidim ☺️
@zus_ke Nic nevidim.Priblizila som si to a ciarka to nie je.
@mimi2567 ja tiez vidim na oboch. Uvidis, ako to dopadne. Inak vzdy,ked vidim nadpis - "Vidite tam ducha?" Tak mi najskor napadne,ze tam bude fotka so strasidlom.😆
Ja som mala obe deti taketo "koľajnicove"
Držím palce 🍀
skusala si dnes?
@martinka444 Tak spravila som si test aj dnes, ciarka je silnejsia 🙏🏽
@zus_ke Ano,vyzera to velmi nadejne 😊 to uz je jasna slaba druha ciarka.
@zus_ke Na tom prvom som fakt nič nevidela.
Z diaľky to vyzeralo ako čiarka, ale po priblížení len niečo skreslené, napitý test.
Ale ten druhý tak áno ten už pozitívny je 🙂
@medda_beda ved ja som tiez sama nevedela, ci tam nieco vidim alebo nie 🙈 spravila som si aj digitalny teraz doobedu 🤞🏽🤞🏽tak uz len nech vsetko ide dobre ako ma 🙏🏽
@zus_ke gratulujem ❤️😊
@medda_beda dakujem krasne 🥰
@zus_ke myslím ze niet pochýb ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kúp inú značku testu.
Tieto vraj poslednú dobu dosť duchujú, ale čo je na tom pravdy neviem.