Ukázal by už tehotenský test?

comyslite
16. júl 2024

Ahojte, meska mi ms uz 10 dni, vacsinou meska 2-3 dni. Sex som mala naposledy 13.6., den po skonceni predoslej ms a ovulaciu som mala predpovedanu apkou na 25.6. Robila som si uz viacero testov, negativne, no dnes sa ukazal duch na stripovom teste od pepina (docitala som sa, ze byvaju casto falosne pozitivne). Mala som aj narocnejsi mesiac, tiez som uzivala atb. Okrem chybajucej ms mavam take krce v podbrusku, ine priznaky nemam. Viem, ze lekar mi vie povedat najlepsie, no chcela som aspon zatial, ci sa niekto vie podelit o skusenosti. Dakujem.

dadis
16. júl 2024

Urcite by ti uz ukazal kolajnice ako v Brne. Niektore testy falosne duchuju.

majamat
16. júl 2024

jmali by byt veru uz kolajnice.

comyslite
autor
16. júl 2024

Dakujem za odpovede, tak snad to bude len tym stresom, nie dacim vaznejsim.

zuza265
17. júl 2024

Dolezite je kedy bola ovulacia a ci nebola posunuta na neskor🙂 predsa je leto a tie tepla atd

comyslite
autor
17. júl 2024

@zuza265 ano to rozumiem, len ak by bola vtedy ovulacia ukazal by to uz po mesiaci test? Nemam vobec skusenosti, rano som skusala este raz jeden test a ten bol negativny no ms nikde.

zuza265
17. júl 2024

@comyslite ak bola vtedy, tak ano. Skor sa priklanam k moznosti, ze ovulacia bola neskor kedze ms este neprisla. Ak menstruacia meska viac ako 2 tyzdne a nie je to u teba obvykle, tak by som zavolala dr..

comyslite
autor
18. júl 2024

@zuza265 dakujem 🙏🏻 skusim zajtra zavolat lebo sa zacinam dost bat co moze byt vo veci

zuza265
19. júl 2024

@comyslite urcite si to radsej odkontroluj a drzim palce🤗

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre