Ahojte babulky, dnes mam 5 dni do ms. Cyklus 27-28 vacsinou. Test robeny rano. Zaujima ma ci mate skusennosti s testami dr. Max? Nerobia falosnu pozitivitu? Minuly mesiac som mala volajake zahranicne a tie duchovali. Dakujem za normalne odpovede.
Foto v komente.
Neviem či duchuju ale toto je už normálna čiarka.
Toto je dobrá čiarka, nie duch. Tieto testy mi nikdy nerobili duchov.
Tieto testy neduchuju a toto uz musis byt 3 tyzdne v tom podla tej ciarky. Gratulujem
@kiki68 pride mi to cele divne vcera rano negativny, dnes toto. Som zvedava na zajtrajsi.
Potom ho odfoť
Zamna krásna čiarka
Dnes bol test aký?
Gratulujem 💖
Najlepšie testy z Dr Max a čiarky máš peknú žiadny duch
Tieto sú určite pozitívne 🙂
Tak dievcence, dnesny bol uplne cisty. 🤷🏻♀️
Tak biochemické. Mne sa zdal byť ten včerajší slabší, mrzí ma to. Ale aspoň vieš, že riadne ovuluješ a dokážeš otehotnieť. Držím palce, nech to vyjde skoro.
@ina2405 ako mrzi aj mna to trosku ale ja mam 3 deti, toto bola este tuzba po jednom. Takze svet sa nezrutil, nevynde ideme dalej ☺️
Chápem, tiež sme po 3 chceli ešte štvrté a nakoniec to vyšlo.
@ina2405 ako dlho ste sa snazili?
No ja som mala ale pred 40kou a snažili sme sa rok, potom sme to vzdali, začali sme sa aj chrániť (aby som kazdý mesiac nekontrolovala testy, čo ak) a urobili sme si úplne iné plány - aj kariérne. A vtedy nám musela zlyhať ochrana a vyšlo to. Po roku, ako sme to vzdali.
Ja som pri takejto slabšej čiarke mala tiež digitálny negatívny, pretože ma inú citlivosť. Mne čiarka na obyčajnom silnela a postupne ukázal pozititivu aj digitálny dr max
Ja so myslím, ze tam bola chemická reakcia, biochemické teho.
Tiež si myslím že "neoklamal".
Bolo to biochemické tehotenstvo, mrzí ma to.
Tak toto uz neodrbes 😀
Jeej, to je pekné. Držím palce😘
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.