Test padnutý do moču

30. máj 2023

Ahojte..robila som si test dnes na 11 dpo, bol to mamatest no som krepá a nejak sa mi šmykol a ponorila sa aj tá testovacia cast...ked sa to vysusilo, spravilo to slabu ciarku. skusila som toptest a ten je negativny.Nemam vobec brat v uvahu tu ciarku? dakujem.. prosim bez utocnych komentov, naozaj dnes nevladzem citat nenavistne komenty...dakujem 🙂

sweet20
30. máj 2023

skus spravit iny test.. este jeden a normalny

autor
30. máj 2023

@sweet20 dakujem..je inak mozne ze toptest mamalo farbiva?

cocolino234
30. máj 2023

@autorka veď ja na tom druhom obrázku vidím bledučkú čiarku, to nie je ten rozmočený, nie?

sweet20
30. máj 2023

s touto znackou nemam skusenost

tannja
30. máj 2023

Aj ja tam vidim slabucku ciarku

autor
30. máj 2023

Fialovy test sa mi ponoril, to je ten mamatest a ten vrchny tenky je toptest, ten je soravne urobený

nevenka
30. máj 2023

Toptest mu ukazal veeeelmi slabu ciarku, ak zozenies Woman Secret, tie sa mi osvedcili, nerobili duchov a maju dost farbiva.

lauriik
30. máj 2023

Mamatesty duchuju. Skus spravit este za dva dni a uvidis. 🤷🏼‍♀️ Podla mna by mala byt ciarka na oboch testoch ak si tehotna a ak je to rovnaka citlivost.

autor
30. máj 2023

mne sa nieco malinko zda byt aj na tom.top teste ale asi ma už šáli zrak

autor
30. máj 2023

@lauriik tiež si myslím

zojeva
30. máj 2023

mamatest je poslednou dobou na forách zmieňovaný, ako veľmi nepresný a robí často falošných duchov. Skúsila by som o dva dni iný test (livsane, dr max)

autor
30. máj 2023

@zojeva ja ho práveže použivam už roky a mňa nikdy nesklamal..ale tento bol nespravne urobeny,takze podla mna je to falosne.. skusim kazetkovy test z lekarne,zvedava som

zojeva
30. máj 2023

Roky fungoval 😀 posledné šarže zevraj neboli ok niektoré. Mne tiež ukazoval nie že ducha ale čiarku a tehotná som nebola. Pritom pred 3 rokmi pri synovi som sa len na ne spoliehala. Úplne naj je digi, ale ten ma citlivosť 25 tuším až ale tak mne teraz ukázala už 4 dni pred ms aj digi

autor
30. máj 2023

@zojeva to sa uz neda verit ziadnej znacke skoro.. ja som takto dopadla pred par mesiacmi s pepinom, taka ciarka ako hrom a potom som sa docitala ze su chybné..samozrejme ine znacky boli negativne.

lencisko
30. máj 2023

Ako pozerám, tiež sa mi tam niečo javí, a vidím to voľným okom 👍

bejka90
30. máj 2023

Mne top test ukazal uz 9-10 dpo rovnako ako tie chybne pepina... takze za mna ma top test dost farbiva oproti inym... vysksuaj zajtra urobit top test podla mna je spolahlivy 🙂 mamatesty skor duchuju :(

jaskolka
30. máj 2023

Počkaj, kým ti bude meškať menzes a potom urob normálne nový test. Toto je len lovenie duchov a domnievanie sa, že možno, asi, hádam tam dačo je...

autor
30. máj 2023

@jaskolka nuz to by bolo rozumne keby nie som taka nedockava

autor
30. máj 2023

baby kupila som si test v lekarni.. nejaký graviclean a neviem ci dobre vidim ale ja tam vidim slabulinku druhu ciarku. aj by som ho rozobrala a odfotila ale viem ze je to tu tabu 😀

autor
30. máj 2023

tak a je rozobraty, takto zaschol..podla vas?

remog
30. máj 2023

Gratulujem,je tam čiarka očividne 😊

any_soj
30. máj 2023

Vidím čiarku na top teste aj na kazetovom. Veľmi jemnú, netrúfal by som si podľa toho povedať, či to je kanálik či nie, ale už keď je na dvoch (vlastne troch...) 🙂

bejka90
30. máj 2023

Ja vidim aj na nerozobratom 🙂 tak drzim palce ench je to tam a nech sa to poriadne uchyti!!!;)

zojeva
30. máj 2023

Tu ju pekne vidieť aj keď nie je rozobratý nech silnie ☺️

autor
30. máj 2023

po MA v 13 tt mam celkom aj strach.. skusim este zajtra test z ranneho moču

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vanilkovazmrzka
31. máj 2023

Vsade jedna ciarka. Nie si tehotna.

autor
31. máj 2023

ano dakujem uz som na to prisla aj sama

zojeva
31. máj 2023

ranný test negatívny ?

zojeva
31. máj 2023

mne inak poobedne testy vychádzali silnejšie, ako ranné testy, akože nemusí to byť tvoj prípad....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre