Tehotenský test po hodine ukázal slabšiu druhú čiarku

macko1007
27. mar 2019

ahojte kolke z vas mali negat test a napr ho hodine mali slabu ciarku a boli naozaj tehotne?

adulienka11
27. mar 2019

Ahoj posli foto test by ti mal ukazat do 5 minut

dracikdrahosko
27. mar 2019

Ahoj, súhlasím s názorom adulienka11, test by mal výsledok ukázať do piatich min, potom by sa už nemal odčítavať, tak je aj na návode

macko1007
autor
27. mar 2019

@adulienka11 takuto slabu ciarku som tam nasla...mozno tam bola do 10min neviem..ja som nan pozrela po 2min max 5 a nic sa mi tam nezdalo..isla som prec a cca za 3h som sa vratila...a je tam slabunka ciarka

macko1007
autor
27. mar 2019

@dracikdrahosko aj ja som myslela..len nasla som dost prispevkov ze zenam sa stalo toto iste a tehotne boli

dracikdrahosko
27. mar 2019

aha...tak neviem, možno závisí aj od druhu testu...alebo ktovie...

dracikdrahosko
27. mar 2019

Tak v tom prípade by som si spravila ešte jeden test povedzme na druhý deň...aby si si bola istá

macko1007
autor
27. mar 2019

@dracikdrahosko este si vravim ze ked je taka slabunka tam mozno bola aj hned ale som ju nevidela ...az po uplnom zaschnuti...inak ma dost picha vo vajecnikoch aj podbrusko pobolieva..uvidim skusim spravit test v sobotu..v pondelok/utorok mam dostat ms

dracikdrahosko
27. mar 2019

možno by som si kúpila aj inú značku na preverenie, či ozaj som tehotná...

macko1007
autor
27. mar 2019

@dracikdrahosko kupim si digitalny ten snad nebude klamat

dracikdrahosko
27. mar 2019

inak ak cítiš nejaké zmeny vo svojom tele, možno na tom niečo bude...ja som tiež ešte nevedela, že som tehotná, no začali ma hrozne bolieť prsníky, čo sa mi zdalo veľmi čudné, keďže to nemávam ani pri menzese, a po príchode z dovolenky som si spravila test a bola som v tom🙂

dracikdrahosko
27. mar 2019

určite ešte raz pretestuj o pár dní, možno si len v úplných začiatkoch, preto test tak slabúčko ukazoval...budeš vedieť viac...držím palce🙂

macko1007
autor
27. mar 2019

@dracikdrahosko no nejake zmeny pocitujem..v pondelok som robila iny test a na tom nebol ani naznak ducha..a dnes na tomto bol..uvidim ako to dopadne cez vikend.dakujem velmi pekne🤗

adulienka11
28. mar 2019

@macko1007 s takymito testami nemam skusenosti ja som vzdy pouzivala tie co su tam dva tie obycajne vzdy vysli pravdivo urob si este jeden test a uvidis😊

petra7481
28. mar 2019

Ja som tiež tak mala najprv úplne slaba a potom bola tmavšía po hodine ale stále nebola úplne jasná a dnes mám desat mesacnu dcéru

katarina5194
28. mar 2019

Ja som mala takúto. A teraz som v 28tt ❤️❤️
Držím palce.

dracikdrahosko
28. mar 2019

pripájam sa k názoru adulienka11 - ja som tiež testovala s tým úplne obyčajným testom a ukázal presne

macko1007
autor
28. mar 2019

@petra7481
@katarina5194 viete mne len nejde do hlavy ze bud tam ta ciarocka bola ale velmi slaba a preto som ju hned nevidela alebo sa tam zobrazila az po uplnom zaschnuti...zisl neviem presne povedsl po kolko tam bola kedze som odisla prec...len mi nejde do hlavy to, ze aj keby tehotna niesom ako sa tam vobec zjavi ,ved ked zena neprodukuje hcg tak by tam nemala byt vobec

macko1007
autor
28. mar 2019

uvidim,viem ze testy po cca 10min by sa nemali odcitavat ale na nete som citala ze sa oresne toto stalo babam...a boli naozaj tehotne...myslim ze na tomto teste keby ma byt negat tak je negat aj za 4dni..ja som nam teraz kukala a je tam stale slaba ciarka

nesvadbovo
28. mar 2019

@macko1007 moze byt.. Robila som si test rano, par dni pred ocakavanou MS, lebo som sa citila dako divne a mali sme ist na cely den do wellness. Test bol negativny, tak sme sli. Vecer po prichode domov na nom bol slabucky, ledva viditelny duch. Teraz z toho ducha lezi vedla mna v postielke mesacna slecna 😊 Drzim palce, aby to dopadlo podla Tvojich predstav.

zuzka565
28. mar 2019

Mne týždeň pred MS bolo strašne zle a cítila som ze sa nám to už podarilo. Tak som si spravila test a neukázal hneď druhu čiarku. Tak som ho za hodila po odčítanie do koša. Ale po takej hodine ma ťahalo sa naň ešte pozrieť. A bola tam taka slabucka ciarocka. Tak som si urobila o pár dní druhý a už bola hneď výraznejšia. A už nám doma beha skoro 2rocny chlapček. Držím palce

macko1007
autor
28. mar 2019

@nesvadbovo
@zuzka565 super baby dufam ze to bude u mna tiez tak😊 a ake testy ste mali? ja som citala niekde na nete ze tie palickove sa po dlhsom case vleju do seba ci co a preto po dlhsej dobre byva pozitivny..no u tohto clear blue easy neviem 🙂 v pondelok by som mala dostat ms tak v sobotu skusim urobit dalsi...minuly rok ked som robila tento clear blue a nebola som tehotna tak som tam ducha ani nemala..tak uvidim

petrajank5
28. mar 2019

@macko1007 ja by som spravila aj hned dnes rano. Ja si myslim ze ti vide pozitivne. Ja som to tiez tak mala najprc ziadna ciarka potom taka polovicna, potom sa tak zvlastne skrutila. A som 33tt. Myslim , ze by tam nebola ziadna kebyze niesi. A tento test je 20tkovy, tak skus 10tkovy a ukaze . Drzim velmi palce🙂

macko1007
autor
28. mar 2019

@petrajank5 dakujem velmi pekne 🙂 ...mam 4dni do ms a uz vlastne 3dni ma picha vo vajecnikoch a mam tale divne pocity v maternici a podbrusku...akoby nieco nebolo tak ako byvavalo predtym 😊...myslis ze by sa tam ta druha ciarka zjavila na mojom teste keby niesom tehotna?mne to nejde do hlavy ze by sa ta druh ciarka mohla vobec zjavit a je jedno ze to bolo po hodine,dvoch...ze ked zena nema zvysene hcg tak by sa tam nemala vobec zjavit ..

gabuliacik
28. mar 2019

@macko1007 preco si test neurobis z ranneho mocu? Kup si aspon 3testy a kazde rano ocikaj. A vybavene
Lebo po hodine je to relativne. Ja som mala ducha a tehu som,ale bol tam za minutu dve
Drzim palceky

macko1007
autor
28. mar 2019

@gabuliacik to som robila z ranneho len som potom odisla a az ked som prisla som sa nato poriadne pozrela

gabuliacik
28. mar 2019

@macko1007 dnes domaca uloha,nakup viac testov a ak mas moznost aj digitalny

petrajank5
28. mar 2019

@macko1007 tak ako hovori
@gabuliacik nakup testy a testuj , inak to nezistis. Ale mam pocit, ze bude pozitivny. Utekaj do lekarne a kup

mijunik
28. mar 2019

@macko1007 ahoj, ja som to tak mala. Test mi vyšiel negatívne, hodila som ho do koša a po cca hodine som ho zahliadla a bola tam slabulinká čiarka. Ukázala som to švagrine (švagrinej?) s otázkou či podľa nej som tehotná a ona, že "asi si... aj ja som to tak mala..." A veru som už v brušku mala našu Ľubku. 😊

macko1007
autor
28. mar 2019

@mijunik super dakujem

wanttobemom
28. mar 2019

@macko1007 ahooooj, mne takto ukazal test a som uz 8tt 😊 meskala mi ms 1den. Najprv sa v casovom intervale na teste neukazalo nic, alebo som ja aspon nic nevidela no nevyhodila som ho a asi za hodinku som sa znovu pozrela a nasla som tam slabu druhu ciarku. Potom som uz testovala kazdy den a ciarka silnela 🙂 odporucam spravit rano a je uplne jedno sku znacku, lebo ked tehotna si, ukaze ti to aj ten najlacnejsi pepino test z tesca 😂 drzim palceky, aj ked mam pocit, ze to uz je daaavno tam a ty budes krasna tehulka 🤰🏻urcite daj vediet sko si dopadla ♥️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre