Som tehotná?

mirka700
23. máj 2024

Už od puberty som mala dost nepravidelny menstruacny cyklus, niekedy isli skoro na cas niekedy sa mi menstruacia vynechala. Nebolo mi diagnostikovane PCOS. Naposledy som mala menstruaciu 2 februara co uz bude viac ako 3 mesiace. Cakam do tohto dna a nic. S partnerom sme mali chraneny sex, ale nehoda sa mohla stat ved perzevativ nema 100% ochranu. Ale necitim sa na to ze by som bola tehotna. Nevidim ziadnu ani necitim okrem toho ze som od februara pribrala z 68 kg na 73kg co ale vacsinu sposobilo to ze uz som mesiac v strese pre skuskove a skolu a viem ze som jedla vela sladkeho a nemala som skoro ziadny pohyb.

Stretli ste sa s niecim takymto? Predtym ako mi mala prist menstruacia som jedla indonal ale len tyzden a ked mi zacali meskat kramy odvtedy som ziadny nemala. Vedeli by ste mi poradit ak mate podobne skusenosti? Dakujem vam

anjelicek26
23. máj 2024

1. Nehýbes sa,prejedas sa, máš pcos, kvôli tomu priberas
2. Používate kondómy
3. Sprav si test,ked ti to nedá spavat

mirka700
autor
23. máj 2024

@anjelicek26 zabudla som spomenut robila som si 4 testy od dvoch znaciek v rozmedzi 1 tyzdna a vysli negativne, vzhladom na svoju vysku nie som pribrata len nie som fit plus cely maj uz chodim behavat, len pocas chladnych mesiacov sa tolko nehybem

anjelicek26
23. máj 2024

@mirka700 ale tak máš negatívny test,tak nie si tehotná. Cyklus vynechavajuci pár mesiacov ale nie je dobre,možno by som tému dieta s partnerom co najskôr prebrala...

mirka700
autor
23. máj 2024

Samozrejme ze to budem kpnzultovat s lekarom ale nebolo to na gynekologicku pohotovost a zial pre skolu som daleko od mojho gynekologa

mici88
7. jún 2024

@mirka700 väčšinou ak niekto priberie alebo schudne tak menštruácia môže haprovať. Taktiež zmeny počasia

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre