Som podľa týchto testov tehotná?

4. apr 2023

Som dnes 10dpo. Z vrchu pepino (viem shity). Pod nim top test a in time. Nazivo su ruzove ten in time je taka velmi slaba ciarka, tazko odfotitelna. Ms mam dostat o 2 dni. 2 dni ma boli podbrusko akoby som uz maala coskoro dostat ale to ma boli kazdy mesiac par dni pred.

autor
4. apr 2023
darijja
4. apr 2023

Podla mna je to tam...intimed ma malo pigmentu, ten som mala aj ja vzdy najslabsi

magic08
4. apr 2023

aj ked sa pepino povazuje za shit, tak na tom tvojom je pekna ruzova čiarka, ziaden duch, myslim, ze som mozes potichučky tesit

autor
4. apr 2023

@darijja no velmi duuufam. Pepini mi vzdy urobilo ciarku ale slabsiu... top test skusam 1x :D a in time som zvykla mat snehobiele tak snad sa konecne uz podari :(

autor
4. apr 2023

@magic08 beriem to uprimne naozaj s velkou rezervou hlavne kvoli tomu pepinu.... ale dufam ze bude "velkonocny darcek" pre muza :D

darijja
4. apr 2023

Budem drzat palce 🙂 zas sprav az zajtra rano. A testuj jednou znackou nech si mozes porovnat

autor
4. apr 2023

@darijja hej samozrejme 🙂 len rozmyslam ze nejaku "spolahlivejsiu" znacku by sim este kupila dnes v lekarni lebo velni sa mi nechce tymto verit :( :D ale ohlasim sa zajtra 🙂

snazilka_bio_mamka
4. apr 2023

aj pepino aj top test su shity. kup si dr..max test alebo livsane, podla mna je to ale tam. intimed je najvacsi shit. ledva mi ukazal ciarku ked som na dr..maxe mala.kolajnice

darijja
4. apr 2023

Uz dalsiu netreba. Vyber si jednu z tychto co mas a zajtra porovnaj.. a v den ms mozes clearblue. Alebo ak ta tlacia peniaze tak si ho sprav aj dnes. Mne ukazal clearblue 3dni pred ms

autor
4. apr 2023

@snazilka_bio_mamka tak skocim do vedlajsoeho mesta skusit ten drmax alebo u nas v dedine maju woman secret ten nieje dobry?

autor
4. apr 2023

@darijja joj no neni mi ani jedna sympaticka znacka z tychto :D preto nieco normalnejsie by som chcela.mam clearblue kupeny v sufliku asi pol roka ale ten ak to bude naozaj realne urobim v nedelu a tak to ukazem muzovi nech ma pekne sviatky spolu so mnou...no ak to teda vyjde

snazilka_bio_mamka
4. apr 2023

podla mna je aj ten fajn..tieto co ste mali su vsetko drogerkove,ale aj tak si myslim, ze je to tam

ikonica
4. apr 2023

@snazilka_bio_mamka intimed je tusim citlivost 25, ostatne 10... Preto slaba ciarka... Ale mozno sa mylim...

autor
4. apr 2023

@ikonica 10 je aj intime

ls56
4. apr 2023

Sprav si digi clearblue,ten je najspolahlivejsi a ukaze ti aj tyzden od pocatia ale myslim si ze to tam bude

autor
4. apr 2023

@ls56 ten si setrim na nedelu ak zosilneju testy, nechcem este jeden kupovat zbytocne

autor
5. apr 2023

Vyzera to byt ozajstne 🙂))

snazilka_bio_mamka
5. apr 2023

❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre