Riziko otehotnenia, keď spermie boli iba na povrchu

stresswoman
8. jan 2015

Ahojte, ani neviem ako začať aby to bolo čo najviac presné a pochopiteľné. Je to intímna a nepríjemná téma, ale naozaj som to musela napisať. S priateľom máme bábo 10 mesačnú dcérku o ktorú sme sa snažili cca 4 mesiace od jej narodenia si dávame pozor lebo momentálne druhé neplánujeme chceme si ju užiť....pred týždňom sa nám pri pohlavnom styku stala nehoda, po erekcií sme ešte chvíľu pokračovali v akte a keď sme skončili kondóm zostal vo mne len trčal, priateľ si nevšimol kedy sa to stalo, myslím to že sa kondóm zošmykoval postupne ale zrejme až na konci keďže ostal vo mne....ejakulat zo mňa nevytekal, len sa bojím ci môže byť riziko otehotnenia keď spermie boli iba na povrchu okolo pošvy maximálne troska vnútri nie vstrekom? Vtedy som mala par dni po plodných dňoch keďže si ich vždy cítim najme od pôrodu a týždeň pred mrchou dnes je deň kedy by som ju mala dostáť no zatiaľ nič ale u mňa je to vždy s par dnovými odchýlkami...ešte nikdy som mrchu tak neočakávala ako teraz 😒 Prosím vás o vás názor alebo či sa vám také niečo podobne stalo a ako to prebiehalo, viem že toto aj tak nevyriešim tu len ta psychika je strašná aspoň sa o tom musím porozprávať. Ďakujem 🙂

bonaqa2013
8. jan 2015

mala si zobrať tabletku po....

jana_eyre
8. jan 2015

@stresswoman no, to by bola podla mna velka nahoda, hoci stat sa moze vselico.. ked ale uvazime kolko spermii treba k otehotneniu, polovicka z nich umrie cestou, druha polovicka sa mozno dostane k vajicku, ale vajicko ani spermiu nemusi prijat - myslim ze je to velmi malo pravdepodobne..

ale len tak okrajovo, ak by sa vam zadarilo - az take zle by to snad nebolo, nie? ja som otehotnela druhy krat, ked mal maly 11 mesiacov a musim povedat, ze som za to velmi, velmi rada.. doma mam dvoch drobcov, ktori sa sice obcas klbcia, ale zato lubia a uzivam si ich oboch..

jana_eyre
8. jan 2015

@bonaqa2013 tak mozno koji, tak to nie je mozne..

stresswoman
autor
8. jan 2015

@bonaqa2013 myslis ze aj ked iba na povrchu boli spermie mozem byť tehotna? o dceru sme sa dlhsie snazili a teraz ze by takto z toho nicoho?

junova
8. jan 2015

@stresswoman Mne sa to raz stalo a neotehotnela som. Ale náhoda je blbec. Držím palce, aby ti to vyšlo tak, ako si ty zelas.

stresswoman
autor
8. jan 2015

@jana_eyre keby náhodou no neviem samozrejme ze by som neuvazovala nad nicim zlym, len teraz sa na to necitim po porode som mala komplikacie a ked si predstavim Pan Boh daj aby nie o deväť mesiacov znova uz teraz mam paniku. A nekojim.

stresswoman
autor
8. jan 2015

@junova ved toto nahoda je blbec...kazdopadne dakujem

jana_eyre
8. jan 2015

@stresswoman no ved jasne, clovek nie je na to tak skoro pripraveny - mna to tiez riadne soklo.. to malo byt len na povzbudenie, ak by sa nahodou stalo.. ale osobne si myslim, ze velmi mala pravdepodobnost pri mnozstve.. my s manzelom sexujeme bez ochrany, len mimo /lebo chceme tri deti a radsej neplanovane ako planovane, lebo planovane sa asi neodhodlam :D/ a teda este tehotna nie som..

no a ked nekojis, tabletku po mozes do 3ch dni od posledneho sexu myslim.. len ti moze rozhodit cely cyklus..

jana_eyre
8. jan 2015

aha, teraz som si vsimla, ze pises ze to bolo pred tyzdnom.. no neboj, urcite to bude ok..

19monika75
8. jan 2015

moja nahoda je blbec kamoska tak ostala tehotna

kk77
8. jan 2015

Klud, ja si myslim, ze je to total nepravdepodobne, hlavne ked citam aj ostatne okolnosti. Prajem skory nastup m.

stresswoman
autor
8. jan 2015

@jana_eyre jasne aj ma to povzbudilo v istej miere 😉 vždy som chcela mat dve s malým vekovým rozstupom a potom ďalšie, tiež 3 deti chceme s priateľom. Len naozaj aspoň neskôr ....

stresswoman
autor
8. jan 2015

@19monika75 to naozaj 😨 niekedy je to fakt na hlavu človek sa snaží nič stane sa nehoda a je to tam na prvý šup

stresswoman
autor
8. jan 2015

@kk77 dakujem

stresswoman
autor
8. jan 2015

a ešte otázočka od styku som spozorovala biely hustý, alebo ako ho nazvať, výtok môže to byť spoločne s mrchou alebo? Pretože už som si prečítala všeličo.

jjanulkaa3
8. jan 2015

@stresswoman možno blížiaca ms ťažko povedať

sibalka21
9. jan 2015

Velmi malicka sanca otehotnenia, nemusis sa nicoho bat

miculiatko
9. jan 2015

Vyron semena sa vola ejakulacia nie erekcia
@stresswoman

19monika75
9. jan 2015

@miculiatko 😀 😀 😀 😀 a vyron neni na členku ked si ho zvrtnes 😕 😕 😀 😀 😀 😀 😀 😀

evittam
9. jan 2015

@jana_eyre A preco to nie je mozne ked koji? Zaujimavy nazor🙂

jana_eyre
9. jan 2015

@evittam tak predpokladam ze sa hormonalna tabletka pri kojeni uzivat nemoze, kedze sa zlozenie moze vylucovat do mlieka.. je mozne ze sa mylim, nikdy som necitala pribalovy letak - spomenula som to preto, lebo som predpokladala, ze zakladatelka o takej moznosti vie..

jana_eyre
9. jan 2015

@evittam z letaku:
Kedy máte byť zvlášť opatrná pri užívaní Escapelle?
Ak dojčíte
Veľmi malé množstvo liečiva tohto lieku sa môže objaviť vo vašom materskom mlieku. Nie je pravdepodobné, že by uškodilo dieťaťu, ale ak sa obávate, môžete užiť svoju tabletu hneď po dojčení. Týmto spôsobom užijete tabletu správne pred nasledujúcim dojčením a znížite tak množstvo liečiva, ktoré by vaše dieťa užilo spolu s materským mliekom.

stresswoman
autor
10. jan 2015

@miculiatko dakujem za upozornenie velmi dolezite pre mna!!

stresswoman
autor
12. jan 2015

Ahojte, menštruácia stále nikde, trosku prsia si cítim a bublinky v podbrušku...mrchu som mala dostáť nie 8.01. zle som počítala ale 03.01. čo znamená že mi už mešká 9 dni...veľmi sa znepokojujem ☹

mamulienka30
12. jan 2015

@stresswoman test si sprav, takyto stres ti vobec neprospieva.

stresswoman
autor
12. jan 2015

@mamulienka30 robila som si v piatok a negativny lenze ta nehoda sa nam stala pred ocakavanou mrchou, ak by som bola ukazal by to tak skoro ten obycajny test??...tyzden aj daco od oplodnenia??..

mamulienka30
12. jan 2015

@stresswoman zavisi aku ma citlivost, vacsinou tak 11 dni po nehode mozes s istotou povedat, ze sa nieco deje... ale ked ti meska, to je cudne... a hlavne sa neboj, zvladnes aj dve male deti, keby na to prislo.

stresswoman
autor
12. jan 2015

pojdem dnes kupit digitalny lebo vcera som nikde nezohnala vypredany bol a rano si spravim pretoze ten stres no dakujem pekne cele noci placem...zvladnut no zvladla by som ale ako som uz spominala po prvom porode som mala komplikacie a pocas tehotnosti som musela mat klud rezim lebo sa mi krcok skracoval a teraz si neviem predstavit ze by som musela lezat a pod so skoro rocnou dcérkou...chceme si ju uzit a bola by som stastna keby druhe babo prislo troska neskor

stresswoman
autor
12. jan 2015

@mamulienka30 pojdem dnes kupit digitalny lebo vcera som nikde nezohnala vypredany bol a rano si spravim pretoze ten stres no dakujem pekne cele noci placem...zvladnut no zvladla by som ale ako som uz spominala po prvom porode som mala komplikacie a pocas tehotnosti som musela mat klud rezim lebo sa mi krcok skracoval a teraz si neviem predstavit ze by som musela lezat a pod so skoro rocnou dcérkou...chceme si ju uzit a bola by som stastna keby druhe babo prislo troska neskor

mamulienka30
12. jan 2015

@stresswoman - ale digi ma nizsiu citlivost, tak pozor na to, tusim az 20-ku citlivost... desiatkove obycajne pruzkove su citlivejsie. A kazde tehotenstvo je ine, komplikacie sa zopakovat nemusia. Hlavne najprv spravit test a potom riesit co bude ;)

stresswoman
autor
12. jan 2015

aha tak to ti dakujem myslela som ze digi vie ukazat ako jediny ranne tehotenstvo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre