Priateľku bolia prsia, bolí ju hlava a menzes mešká 4 dni

strecha52
12. feb 2013

Prosim potreboval by som pomoc, moja priatelka a ja sme mali pred viac ako dvoma tyzdnami styk a mal som aj kondom a nebol poskodeny, no napriek tomu sa u nej vyskytuju priznaky tehotenstva, byva unavena, niekolko dni potom mala jednodnove krvacanie, pred nedavnom jej stvrdli prsia :/ boli ju hlava, a menstruacia jej meska uz 4 dni :( je pravda ze som ju dost pred tym vystresoval ked sa to stalo lebo som mal obavy, prosim je mozne ze je tehotna?

simi906
12. feb 2013

čo takto tehotenský test... ???

zuzi0911
12. feb 2013

@strecha52 no mozne to je treba tehu test

katka.gzd
12. feb 2013

kupte ruzovy mamatest a budete na cistom 🙂 drzim palce v zelany vysledok 😉

eliss44
12. feb 2013

@simi906 ako ravi simi906 nek si spravi tehotensky test a potom to riesit.....

strecha52
autor
12. feb 2013

Dakujem pekne, len sa bojim toho ze vysledok bude pozitivny, neviem co budeme potom robit...

simi906
12. feb 2013

@strecha52 ako hovorí môj svokor... keď ste šli spolu do postele tak ste vedeli čo robíte? 😉

denisafono
12. feb 2013

@strecha52 ak bude pozitivny tak budes otcom, ale nestresuj dopredu.

strecha52
autor
12. feb 2013

no to mas pravdu simi 🙂 popravde to lutujem, bola to chyba, daval som si obrovsky pozor, nechapem ako sa to mohlo stat
je mozne aby otehotnela tym ze som mal spermie dajme tomu na prstoch? ktore sa mi tam dostali ked som daval dole kondom? alebo podobnym sposobom?

strecha52
autor
12. feb 2013

denisafono, snazim sa nestresovat, no priznaky vyzeraju dost pravdovravne :/ co myslite aka je pravdepodobnost ze je tehotna, lebo v najblizsich dnoch nemozem kupit test, tak len chcem tak informativne, aka je podla vas pravdepodobnost ze je tehotna? lebo uz to fakt nechapem :(

aliza
12. feb 2013

@strecha52 ak si daval pozor a kondom nebol poskodeny, tak by tehu s tebou nemala byt. Je mozne, ze by mala sucasne s tebou aj ineho sexualneho partnera?

lenula57
12. feb 2013

To ani my sme nevedeli ako sato mohlo stať/obrazne povedané!/..ale tak stalo sa a zachviľu budeme mať bábo ale toto ťa asi moc nepovzbudilo 😀 ...ale nie najistejšie máš že ju zoberieš k Doktorovi/ke a tam máš 100% istotu 🙂 ...

simi906
12. feb 2013

@strecha52 Ale my ti to ako máme potvrdiť... ???? či je alebo nie je tehotná ti žiadna z nás nepovie... najprv si urobte test a potom stresujte

moon1979
12. feb 2013

@strecha52

keď sa prišlo na to, že nick masutatsu nie je už bezpečný, tak si si vytvoril/a nový nick? 🙄 🙄 🙄

strecha52
autor
12. feb 2013

nie verim jej a velmi silne o tom pochybujem, cize aliza hovoris ze mojimi prstami, alebo dajme tomu tym ze by sa spermie dostali mojimi rukami na druhy kondom to nemoze byt? pytal som sa kamarata, ktory vystudoval zdravotny odbor a tvrdi ze to nie je mozne aby takto otehotnela, no mna najviac trapia tie prejavy, ze jej stvrdli prsia, meska jej menstruacia a mala to krvacanie :/ viac ludi mi povedalo ze to je z prechladnutia ale myslim ze to je velka zhoda nahod :(

moon1979
12. feb 2013

@aliza
@simi906

kašlite na to baby, viď môj posledný príspevok s priloženými linkami v tejto téme ... odhalený pod jedným nickom, vytvorený druhý ...
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/tehotna-3/

valeria1985
12. feb 2013

@strecha52 prečo nemôžeš kúpiť test...veď sú aj také čo stoja okolo 2 eur

katkanova
12. feb 2013

@strecha52 moze to byt prave zo stresu ze sa boji ci neni tehotna, ziadny z tychto priznakov neni nejaky presvedcivy a moze sa pripisat dacomu inemu. bez testu vsak nezistite nic a mozete len hadat ...

strecha52
autor
12. feb 2013

mozem ja ho kupim hned zajtra, lenze s priatelkou budem az v piatok :/

simi906
12. feb 2013

och 🙄

valeria1985
12. feb 2013

@moon1979 hehe...mi to príde akoby nejaká neplnoletá prišla o panenstvo a teraz stresuje že mimino čaká.... detský rozum čo toto píše

moon1979
12. feb 2013

@valeria1985
chripkové prázdniny sú ... nuda ...

strecha52
autor
12. feb 2013

a moon1979 prepac neviem kto je to ten masutatsu, ale so mnou nema nic spolocne, zo zaciatku som nepochopil co tym myslis, ale ja som tu napisal len preto lebo sa uz vazne bojim toho ze by z toho nieco bolo, viem mam kupit test, ale ako vravim vyskusat to moze az v piatok a do vtedy ma asi porazi z toho cakania, tak som chcel radu od niekoho skusenejsieho v tychto veciach 🙂 ospravedlnujem sa ak som niekoho mojou temou pohorsil 🙂 len som o tom potreboval s niekym diskutovat 🙂 katkanova 🙂 dakujem za podporu a ukludnenie 🙂 dufam ze mas pravdu

aliza
12. feb 2013

@strecha52 nuz, mozne je vsetko, ale teraz ti nezostava nic ine, len cakat na vysledky testu. Ak budu pozitivne, tak uz je jedno, ako k tomu doslo, teda ak mas istotu, ze si jediny.

simi906
12. feb 2013

@strecha52 a ukludníš sa ked ti napíšeme že je tehotná ???

strecha52
autor
12. feb 2013

simi906 🙂 to ma veru ze neukludni 🙂 ale opytam sa takto 🙂 podla vas 🙂 co je pravdepodobnejsie 🙂 alebo asi ste tu skoro vsetky mamicky ak nie aj vsetky 🙂 ako to v prvych tyzdnoch a v prvom mesiaci vyzeralo u vas? 🙂 ak sa smiem opytat 🙂

simi906
12. feb 2013

Prvý mesiac som ani nevedela že som tehotná 😀 ja som bola "bezpríznakový" prípad 😉

valeria1985
12. feb 2013

@strecha52 koľko máš rokov a koľko má rokov tvoja priateľka že toľko stresuješ?

strecha52
autor
12. feb 2013

ja mam 17 a ona 15 :/

anjelicek26
12. feb 2013

@strecha52 - my fakt nie sme vestice, musi si spravit test a hotovo. Su zeny, co otehotneli napriek kondomu (zla manipulacia ci uz pri davani alebo skladani) ci sa uz pohrali pri predohre ci po tom... su zeny co otehotneli cez hak, su aj take, kde lekar hovoril, ze otehotniet nemozu a maju aj dve-tri deti. Priroda je mocna. Takze test a 1 ciarka hadam....

strecha52
autor
12. feb 2013

ja viem, hlupe deti

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre