Ahojte dobrý večer chcel by som sa len opýtať lebo nechcem robiť unáhlené závery a podobne aj keď by som bol veľmi šťastný no spýtam sa vás ženy prosím vás s priateľkou sme chceli malé bábo a takže sme to robili bez ochrany a asi 3 krát som si nedal pozor a tento nový týždeň čo bude už to bude potom tretí týždeň a už jej meškajú svoje dni myslíte si že by to mohlo byť znamenie ze čakáme konečne malé mimi?
@matajusko1222 po prečítaní tohoto textu dúfam, že nečakáte
Aby ste si boli na istom, skúste test. Dúfam, že sa vám pošťastí.
Treba si spraviť test, takto ti to nikto nepovie. Držím palce a sprav z priatelky manzelku😘
@hugoboss1923 ďakujem pekne
@mikasa_ackerman nevedel som ako to správne a slušne napísať 🙂 takže som chcel radu nie múdre slová od niekoho ako ste vy .. nechápem kde to žijeme zatrpknutý a posmievačný a neprajny národ hnusný .. česť výnimkám
@anjelicek26 ďakujem vám krásne ❤️
Logicky krok by bol ist kupit test, nie registrovat sa na kona a pytat, ci sa podarilo...
@sisa_s určite ten test bude len proste som chcel sa opýtať či mal niekto skúsenosť s niečím takým a veľa krát som tu čítal že niesom jediný kto sa to spýta proste
@matajusko1222 choď po test a prajem veľa šťastia 🤗🍀
@matajusko1222 väčšine žien najprv nepríde menštruácia, potom spraví test a zistí výsledok. Naše odpovede ti nijak nepomôžu. Ja len dúfam, že obaja chápete "mimi" ako záväzok na x rokov nie len bábiku.
@matajusko1222 drviva vacsina zien, co su tu, má "s niecim takym" skusenosť. Sú tu hlavne buď matky alebo "snažilky".
Naozaj posobi tvoj prejav velmi naivne a jednoducho. Ak vám to vyšlo, bude to chciet poriadnu knihu o tehotenstve, porode a vychove.
@matajusko1222 kolko mate, bozemoj, rokov?
mozno niekoho, kto napisal "blbe odpovede" trosku "vyrusuje" skladba vety "chceli malé bábo a takže sme to robili bez ochrany a asi 3 krát som si nedal pozor "... tak chcete ci nechcete, ked si si nedal pozor (tak ak chcem a snazim sa, tak si snad nedavam pozor), ci ako? 🙂
Mňa by zaujímalo koľko máte rokov? Lebo ozaj píšeš, akoby si mal max 20. Chcete malé bábo? A ake iné by malo byť? 😀 A áno, deti sa robia tak, že sa spravis do svojej priateľky/manzelky a ak jej meškajú, tak jedinú odpoveď ti dá test, alebo lekár, my tu nemáme vestecku guľu.
@zuzana9393 oni chcu male mimi 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Žiadne znamenie ... proste jej mešká ms, treba urobiť tehotenský test ... buď je alebo nie je tehotná.