Ahojte dievcata,
Urcite ma mnohe poznate. S frajerom sme si povedali, ze skusime zapracovat po Novom roku a teda ani sme to tak rychlo necakali 🤔
Ked mi udre mlieko na hlavu, prefackajte ma a držte palce aby vsetko dobre dopadlo ☺️
PS: mam aj dalsie 3 pozitivne ale toto su uz riadne kolaje a stale tomu nejak nemozem uverit
Nadhera😍
@aliaray1
@hennyinnsbruck
@ejsanps
Dakujem baby. Vo stvrtok idem k dr tak som zvedava. Bude rada, posledne 3 navstevy mi povedala, ze uz by bolo na case 😊
Gratulujem❤
@kitycat gratulujem 😊 držím palce nech je všetko ako má. Nemyslíš že k dr. je ešte skoro? Ešte nič neuvidí..
@klaudiadia99 dakujem. No volala som a takto ma objednala. Podla poslednych kramov. Sestricka vravela, ze objednavaju na nejaky 6ty tyzden tak ak to pocitala od poslednej tak je to skoro, ale aspon sa ulejem z prace na hodinu a pol a potom pojdem zase 🤭
@kitycat jaaj no tak to o nejaký týždeň dva sa uleješ znovu 😀
Nám sa podarilo po mesiaci plánovania a už som nevydržala tak som tiež sla tak skôr no zatiaľ tam bol len vak a teraz sme už v 6 mesiaci
Krasne dve ciarky. Blahozelam ♥️
Gratulujem 😍😍😍😊
@kitycat tak to más novembrové 😀 to není bohvie aké teplo 🤣
@kitycat jooooj, to budes mat uzasne obdobie 👍👍👍 Letne deti su podla vyskumov zdravsie, bude vela sezonneho a lokalneho ovocia, zeleniny, no mnam.
A navyse si nemusis obuvat ponozky 🥴🥴🤪 a cele tie haby do zimy natahovat a dole davat...a ani tehotensku bundu ci rifle specialne, nebude sa ti parit zadok, a mozes sa ist kupat a na vzduch von, no proste uzasne 🥳🥳🥳🥳🥳
No, navsteva je mozno skoro, ale aspon ta podchytia. Srdce este mozno neuvidia, zvykne byt vidno neskor. Ale aspon ta skontroluju a budu sa starat, to je super🤞🌷
@kitycat a ukaz im, ze toto nezaziju...ze nemaju co lutovat, je to fakt hroza, mam nadmerne brucho a este toto 😂
@aliaray1 tak na tomto videu som sa taak zasmialaaa 🤣🤣🤣
Jooj len keď ja to mam trošku tak podobné 😏 a to som zatiaľ len v 6mesiaci, čo to bude neskôr a ešte keď teplo v máji a v júni bude 🙄
@klaudiadia99 to uz budes v satach, sukni a slapkach neboooooj, ziadne blbe ponozky, goodbye rifle, priliehave leginy 😱, podgatniky, svetre, tielka, bundy a blbe respiratory 🥳
Jedna vyhoda zimneho tehotenstva je, ze sa tak casto nemusis depilovat...trva mi to 2 hodiny a hromzim tu jak stary namornik 🥴😂
@aliaray1 noo ja musim mat ponožky nonstop, nemám rada šľapky ale možno tento krát v lete urobím výnimku 😅
Jooj tak ja sa nedepilujem, mňa poctivo holí partner keďže ja už nevidím a nechcem sa krcit keď si holim nohy 🤣😅😅
Tak zatial nie je vidno srdiecko. O 2 tyzdne idem zase 😵
@kitycat och noo vravela som ze to je ešte skoro.. ale tak hlavne ze je všetko oki
@klaudiadia99 snad si mala pravdu 🤍
@kitycat tak podľa testu a podľa všetkého si tehuľka kedy si mala poslednú MS?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kitycat gratulujem 🥳🌷🤗