Babulky dnes 8 dpt ak rátam aj deň kedy sa robil ket, 5 dňová blastocysta...na teste ani len duch...je ešte sanca? Naše už posledné 😥
@adara777 po asi pol hodine bolo vidieť úplne slabulinkeho ducha ale úplne že mini, takého som videla aj po zasvietení baterkou na test v časovom limite,ale to neviem či sa ráta🙈a to som si povedala že testovať az na 12 deň,no prišiel kuriér a bolo 😳
moc ti držím palce.. 🍀🍀🍀🙏🏻
A cítiš dajaku zmenu na sebe? Ja som bola tri krát tehotná po Keť a vždy som to cítila....dva krát som síce aj potratila ale cítila som zmenu na sebe a vedela som že sa to podarilo
@bucko555 nie absolútne žiadnu zmenu.ale aj pri prvom po et som necítila žiadny zmenu, mne ani nebývalo zle, ani chute iné, len hlava kôli tlaku má bolievala.to má bolí teda aj teraz ale zasa mna hlava pri zmenách počasia často bolí.ja som si po prvom et ani nerobila testy,proste som šla až na krv ale teraz, asi aj tým že to bol náš jediný mrazacik som nevydržala. Ale teraz tam ten duch stále je,ale je to už po časovom limite dávno. @riderka1 ďakujem 🙏🙏
@adara777 ďakujem,a ja som si myslela že aj deň vkladu sa ráta, no nič, skúsim ešte neskôr.
Ešte raz vďaka babule
Budem držať palce nech sa podarí 🥰
Den vkladu sa nerata, takze si len 7dpt, to je este skoro. Vyskusaj o 2dni z ranneho mocu, test s citl.10
Drzim palce 😉✊
Babulky test robený teraz,tá druhá čiarka vyskočila za pár sekúnd od prvej.farab oboch je modrá....môžem sa začať potichučky tešiť????🙏🙏🙏
A není to ten kde ti ma ukázať plusko?
@mey8 nie,má sa tam zobraziť iba čiarka
@mey8 tento
Tak to supeeer😍😍😍♥️ gratulujem👍🏻♥️😍
Pekná čiarka, gratulujem...
@mey8 🙏🙏🙏🥰🥰🥰 ďakujem,snáď nič nezakriknem,ráno som robila aj dr Max ale tam bolo ledva ducha vidieť, nemala som teraz cez deň kedy poriadne piť tak som skúsila že čo to spraví a vyskočil na mňa hneď ten druhý pásik.normalne nechápem,už som myslela že je to stratené 🙏🙏🙏
@sense ďakujem moc 🙏
Nie nie čiarku máš krásnu len nestresuj oddychuj a tes sa😍♥️😘😘😘👍🏻
ahoj, môžem sa ťa opýtať ako si mala KET? s liekmi či bez? na kolký dc si bola na kontrole a vklade? tiež ma to čaká čo chvíľa 🙂 ak môžeš aj správu napísať 🙂 a gratulujem krásna čiarka 🙂
@andrea_r016 písala som Ti ss
Baby...je to vôbec možné?😓😓 Dnes ráno robené dva testy,prvá foto je za mokra, druhá po asi 15 minútach... Je to už asi stratené však? Dnes 10dpt .ten clear blue mi pred dvomi dňami krásnu čiarku ukázal a dnes toto. top test
Alebo skús inú značku, mne sa najlepšie osvedčil woman secret... Ten buď ukáže, že si, alebo nie si, neduchuje, nerobí falošné čiarky.. Kúp si tie s citlivosťou 10👍🏻 a urob až zajtra rano z ranneho mocu
Moc držím prsty...len ten clear blue aj mne falošné ukázal...strašne zlý test to je...skus iné a ešte hlavu hore ešte to není stratené
@martrle A ukázal Ti falošne pozitívny alebo negatívny test? Dnes ráno som robila aj digitálny clear blue digitálny a ukázal mi plusko 1-2 , zároveň som si robila aj dr Max tycinkovy obyčajný a ten ukázal iba kanalik.takze fakt neviem čo si mám už myslieť......
@martrle mne teda už aj krv potvrdila že tehotná som čiže ten clearblue mi ukázal pozitívne test správne.. Len po krvi zaroven začali slabnúť čiarky na testoch a na krv až koncom týždňa idem .sa asi zjancim dovtedy.
Ahoj, bud chod na odber do sukromneho labaku ale ku obvodnej aj ta moze zobrat krv ked sa ti daco nezda a ak povies ze gyn ti kazala prist az o tyzden.
Falošné pozitívne mi ukázal ten clear blue normálny, nie digitálny...digitálny väčšinou ukazuje dobre ...týždne...ale ten co ma ukázať paličku alebo plusko ...neviem ci tie majú moc farby alebo co...iba ten mi ukázal Falošné pozitívne...každopádne je to o nervy...no moc držím prsty
Och no verím ti...to čakanie je hrozne....drz sa nech to dopadne dobre
@martrle aha, no fajne, mne práve ten normálny ukázal že som tehu. Ale teda očividne správne podľa krvi. A včera ráno digitálny 1-2 týždne. Môže tak ukázať aj keď je tehu biochemické a už na iných testoch čiarky slabnu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Deň vkladu sa neráta. Tak skús ešte o 2 dni. Stáva sa že ukáže až neskôr ✊✊✊