Negatívny test na 16. deň cyklu

simik7192
16. apr 2021

Ahojte baby, potrebujem radu, robím si ovulacne testy od 7dc a doteraz stále negatívne, už mám 16dc a stále negatívny, už pociťujem viac hlienu.. Ale podla mňa to bude problém pri otehotneni, keď sa vajíčko nestihne uhniezdit a príde ms 🙁 mam začiatok Pco, inzulinova rezistencia a zníženú činnost štítnej žľazy 😕

e1i
16. apr 2021

@simik7192 pravdepodobne mas anovulacny cyklus ked ani naznak ciarky. ja mam napr PCO a tento mesiac som chcela riesit vklad po IVF v prirodzenom cykle. ovulacne testy mi ciarku ukazoval a na sone na 14dc len 8 mm folikuly,takze nic z toho. a prave dr v CAR mi povedala ze dost casto sa stretava s tym ze baby co maju PCO im ovulacne testy ukazuju ovulaciu ale podla sona nie je.

ak by si mala oneskorenu ovulaciu a mas pravidelny cyklus 28dni tak moze sa stat ze budes mat kratku lutealnu fazu a ako pises sa nestihne uhniezdit poriadne.

malicka_mysicka
17. apr 2021

@simik7192 tesne pred svadbou sme sa s muzom rozhodli, ze hned po svadbe mozeme mat babatko. Tak ten posledny mesiac pred svadbou som si robila ovulacne testy, lebo ovulaciu som nikdy necitila, tak nech viem, kedy ju mam. Cyklus pravidelny 29dni. Ani raz mi ovulacny test neukazal ovulaciu. Na rozlucke so slobodou som velice riesila, ze ja ovulaciu nemam, ze asi musim ist k doktorke lebo tam je nejaky problem. Pocas toho cyklu ked mi ovulacne testy nezaznamenali ovulku, som otehotnela 😂 skus si merat bazalnu teplotu, to ma podla mna vacsi zmysel.

waity888
17. apr 2021

Ahoj, veľa krát čítam, že ženám ovulacne testy ovulaciu neukážu aj keď prebehne. Úplne na milión percent ti ju odsleduje len lekár. Ja mám napr 30-34 dňové cykly a ovulaciu až niekde 20 ty deň. Takže môžeš mať aj ty až takto posunutú. Ak by sa dlhšie nedarilo, popros svojho lekára aby ti odsledoval či k ovulacii dochádza. Niektoré nemajú ani ten povestný hlien či bolesti ..skrátka je to individuálne. 😊

simik7192
autor
17. apr 2021

@e1i
@malicka_mysicka
@waity888 u mňa je to zas opačne, že ja ovu cítim mam bolesť pod bruškom aj kopec hlienu.. Testy mám celkom pekné, vidno ako sa ztmavuje čiarka ale je ešte stále negatívna, prikladám aj foto

e1i
17. apr 2021

@simik7192 mozno to co citis neni ovulacia. vravim,v pondelok som bola v CAR,testy tmavli a folik maly. dr povedala ze nebude ovulacia teraz

a tiez som robila od 7dc teraz ako ty a mala som ich take. az 12dc ukazalo peknu ciarku ale stale slabsiu ako kontrolnu

pri tejto tvojej serii testov a ak ti nebude meskat tak tento cyklus mas anovulacny.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre