Ahojte,mám 20 rokov a už mám jedno dieťatko má 1 a pol roka 8.6 som bohužiaľ bola na interupcii lebo sa inak nedalo chcem sa opýtať či má niekto s týmto skúsenosť... 6.8 som mala poslednú menštruáciu a 2.9 mi mali prísť ale neprišli tak som si bola na druhý deň kúpiť tehotenský test a vyšli mi dva pozitívne. Išla som do nemocnice na sono,lebo bola sobota. Doktor mi povedal,že mám v sebe 2mm plodový vačok. Včera som bola u svojej gynekologičky, a ona mi tam nevidela nič.Tak mi zobrala krv, že či som vôbec tehotná,len že výsledky budú až v pondelok. Tak som ako na ihlách lebo neviem že čo lebo sa vôbec necítim ako tehotná .. Za odpoveď ďakujem 🙂
Testy si neskusala?treba tie robiť a sledovať ako silneju...poväčšine v nemocnici majú lepšie sono čiže tvoja dr nič nemusela vidieť....
Baby ale takisto píše že bola na interupciii , ja sa teda do toho nevyznám ale či to nemôže byt trebárs pozostatok hcg z minulého tehotenstva ? Či to už je asi moc dlha doba že
mozno by si mala zvazit sterilizaciu na dalsiu interupciu ist teraz nemozes
Toto je neskutocne, co cu citam niekedy, fakt ☹
@helena43 máš 20 rokov, už máš jedno dieťa,pred nedávnom si bola na potrate a si možno zvonu zase tehotná???? A to si ako nevieš dávať pozor??? Jedno dieťa si necháš, druhé dáš preč,tretie si necháš, štvrté dáš preč??? Ako fakt nemám slov
Dievča, porieš si radšej antikoncepciu alebo sterilizaciu. Nenormálne ako ti hrabe🥵
@christinka1 vôbec nie to jedno dieťatko som musela dať preč kvôli financiám jednoducho povedané nemala som ho z čoho v tedy uživiť
@loginexistuje ak som tehotná tak si dieťatko nechám ja som len chcela vedieť že či niekto nevie že čo lebo až zajtra prídu výsledky krvi ale ďakujem za radu
@helena43 ved uvidis tak skoro po umelom preruseni tehotenstva je dalsie tehotenstvo rizikove a nemusi byt uspesne
A baby .. píšem že sa ako tehotná vôbec necítim čiže si môžete nechať hlúpe reči ja som sa slušne opýtala to že niektoré z vás nevedia čítať medzi riadkami nieje môj problém čiže sa domňa za to nenavazajte ste preboha dospelé . Či nie ? Keď mi neviete poradiť tak ani mi neodpisujte lebo je to hanba 🙂
@loginexistuje áno to viem doktorka mi povedala že je možnosť aj mimomaternicového
Aj teraz práve som si spravila a jedna silná a druhá slabá stále
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@helena43 ist v sobotu na sono do nemocnice lebo je vikend? 🤦
Nikto z nas tu nema vestecku gulu...