Môžem si urobiť tehotenský test?

3. aug 2021

Ahojte baby , menzes som mala 8.7 ( väčšinou mi ms príde buď o deň skôr alebo deň neskôr mám ju celkom pravidelnú)do cca 14.7 , ovulaciu necítim takze to neviem kedy býva🙂 otázka znie , môžem si už urobiť tehotenský test ? Ukázalo by niečo ? 😇 dnes ma začal pobolievať ľavý vaječník .. s priateľom sme boli na dovolenke takze sme spolu spali asi naozaj každý deň 🤣 , tehotenstvo nejak nesúrim tak preto sa pýtam 🙂

dzulli1980
3. aug 2021

Ak sa chceš vyhnúť prípadnému sklamaniu, že nie si "v tom" test rob najskôr v deň očakávanej ms ... ja som tak robila a mala som tam už pekné "koľajnice".

frota3
4. aug 2021

Za vyskusanie nic nedas. Ale priprav sa aj na to pripadne sklamanie. Osobne by som asi este pockala aspon do tej dalsej menstruacie, resp do dna, kedy by si teda mala dostat.

autor
4. aug 2021

@frota3 ďakujem baby , pri mne sklamanie nejako neprichádza do úvahy , nechávame to na voľno , keď bude mat prísť babo tak príde 😇

adel2020
6. aug 2021

Ahoj ja som mala 6.7 mi začala ms a dnes je druhý deň čo mešká urobila som si test a koľajnice ako svet pri prvej som robila test na 3 deň od vynechania a tiež ukázalo ale len ta jedna bola o čosi slabšia ako teraz 😁

autor
9. aug 2021

@adel2020 ja som si to robila 3-4dni pred ms nič žiadna čiarka , dnes druhý deň meškania , neviem čím to môže byt 😅

frota3
13. aug 2021

Tak fajn, ze to takto beriete. Kamoska bola na to strasne upata a ked jej vysiel negativny, a ze tych bolo, tak to zakazdym tazko znasala.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre