Ahojte chcela by som vedieť iba váš názor na možné tehotenstvo. Pohlavný styk 2 dni pred ovoluáciou a 2 dni po ovulácii. Tehotestvo by nám nevadilo, práve naopak ale zase ani sa nijak prehnane nesnažíme 😊 tak by ma iba zaujímal váš názor
@nika_val ale no, nebud vztahovacna :D takto by som reagovala aj na kamosku... Su ludia, ktorym sa podari na prvu supu a su aj taki, co sexuju 20x do mesiaca uz niekolko rokov a nic. Takze tu sa realne nema clovek ani coho chytit, aby ti nejako odpovedal, nepopisujes nejake priznaky ani nic. Proste velmi nahodna otazka to bola 🙂
@babovka2321 uprimne nazov tejto pesnicky pouzivam aj ja sama velmi casto ako odpoved :D
Tato diskusia bol skor taky vykrik do tmy ze ci sa po 4 mesiaci od vysadenia hak podari alebo nie lebo zatial kazdy mesiac menzes meska 2-3 dni takze malinka nadej vzrastie vo mne a potom nic z toho. Tento mesiac som si vsak nejako stihla odsledovat kedy bolo a ako som napisala vyssie skor iba taky vykrik do tmy ze co si mysli niekto iny o tom 😁
@nika_val tak ja drzim palce, nech sa cim skor zadari 🙂 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nika_val
https://www.youtube.com/watch?v=GSg74WN5Ip0