Može to byť tehotenstvo?

dani1996
11. okt 2018

Ahojte, pred cca troma týždňami som bola u gynekológa a robil mi ultrazvuk. Podľa mojej vysokej sliznice mi povedal že by som už mala mať menzes každu chvílu lenže od vtedy prešlo viac ako 3 tyždne a menzes nikde. Mám bolesti ako pred nou take chvílkové každy deň ale nič sa nedeje.. Čim to može byť? Možem byť aj tehotná ? Nemám s tym moc skusenosti..

moniikka
11. okt 2018

@dani1996 spravte si tehu test

klarissa25
11. okt 2018

podla mna si asi treba urobiť tehotenský test 🙂

dani1996
autor
11. okt 2018

@klarissa25 a zväčšena sliznica byva aj v tehu ?

klarissa25
11. okt 2018

@dani1996 netuším :D ale ked si urobiš test a bude negatívny tak smer doktor

sims4
11. okt 2018

Ja byť tebou, tak by som si už dávno spravila ten test. Povie ti isto viac, ako keď sa tu my budeme dohadovať, čo ti vlastne môže byť, či ?????

ivka27101
11. okt 2018

Áno, zväčšená sliznica maternica býva buď pred menštruáciou alebo pred tehotenstvom. Takze môže to byt kľudne tehotenstvo 🙂

dani1996
autor
11. okt 2018

@sims4 kupim si test len som v robote ešte a nejako na to stale myslim a som netrpezliva tak že poradim sa tu či ma niekto s tym skusenosti alebo o tom vie viac keď je zväčšena sliznica že už som mala mať a 3 tyždne nič

bozzie
11. okt 2018

@dani1996 tak po robote hned skoc do lekarne, kup si test a rano si ho sprav z ranneho mocu. Uz tych par hodin snad vydrzis. Drzim ti palceky

karmela
11. okt 2018

@dani1996 sliznica vysoko je buď tesne pred ms Alebo v tehu.Ja som takto mala teraz naposledy ms neprišla kvôli cyste.Tak mi Dr pichla vyvolávačku a ms sa dostavila po dvoch týždňoch.Treba skúsiť tehu test a budeš vedieť nacom si 😊 ak bude negat treba zájsť k Dr nech spraví sono

dani1996
autor
11. okt 2018

@bozzie hej vydržim len dufam že to nebude nejaky problem :/ ďakujem 🙂

ivanulla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moniikka
11. okt 2018

@ivanulla je to tam 🙂 BLAHOŽELÁM 😉

ivanulla
11. okt 2018

@moniikka 😊 aj keď je taka slabá čiaročka? Lebo na teste písalo, že keď je slabá treba urobiť ešte raz ráno, tak ci sa ne zbytočne tešiť 🤔

moniikka
11. okt 2018

@ivanulla ja som mala ešte slabšiu a v pondelok budeme oslavovať 3.narodeniny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre