Ahojte žienky, téma ktorú načnem tu už určite niekoľkokrát bola, ale aj napriek tomu ju skúsim otvoriť znova. Mám pravidelný 31 dňový cyklus, dnes končím 26.deň cyklu, čiže ostáva 5 dní do očakávanej MS, keďže mám od ovu mierne bolesti v podbrušku, ktoré sa buď stupňujú alebo počas dňa pominú, bolia má prsia a sú mierne naliate , spravila som si dva ovulacne testy včera 28.9. o 19:00 a dnes 29.9. o 19:00 opakovane, na testoch sú viditeľne dve čiarky , dnešná mierne výraznejšia ako vcerajsia. Keďže som sa v starších témach dočítala ,že by to mohlo znamenať aj začínajúce tehotenstvo, chcela by som sa poradiť čo si o tom myslíte ? S manželom sa pokúšame o bábätko , prikladám aj foto . Ďakujem vopred za akúkoľvek radu ☺️
@e1i tehotenský test som robila minuly týždeň bol negatívny , nechcela by som si niečo vopred nahovárať , ale to čakanie je príšerné ja som veľmi netrpezlivý človek 😂 a tak snorím a čítam po fórach , čiže mám pokračovať v testovaní ovu a sledovať či sa bude testovacia čiarka silnieť ? Alebo prichádza ovulacia ? Žeby zase alebo až teraz ?
No len ty máš testovaciu silnejšiu ako kontrolnú ja to mám naopak 🙈 je možné že bude ovulacia až teraz ? Dve čiarky na ovulacnom teste mám odkedy testujem a to som začala 11.deň cyklu ale tie boli podstatne slabšie 🙈
@tami278 no ale tiez mi silnela postupne, toto uz bolo nejaky tyzden-dva od meskania, to mi uz digitalny ukazoval 2-3 🙂
Ahoj, ja mávam 28 dňový cyklus. Robila som ovu testy a na 25DC sa mi to nezdalo ze tmavnu, spravila tehotenský test a pozitívny 3 dni pred MS, na 29DC mega pozitívny to mi den meskala MS. Tak mne ukázali, ale videla som tu aj foto ze baby dávali testy ked uz vedeli ze su tehotné a nic na OVU testoch. Tak asi 100% to nieje.
@babovka2321 keď ti poviem ,že sa neviem vyprať do kože uveríš mi ? 😂 zdravý rozum mi hovorí jedno , ale tá túžba po bábätku je asi silnejšia , s tehotenským testom mám asi ešte počkať však aspoň do dňa očakávanej MS 🙈
@tami278 ja som testovala veselo kazdy den, mala som vela testov, skoda by ich bola 😅😅moj test mi tu uz teraz visi na prse 😂 kludne do toho, ak bude negativny, nic to este neznamena
@babovka2321 nechcem samu seba dostať do štádia, že začnem na to tlačiť, aj keď asi som už v zárodku tlačenia 🙈😂
@nikca_123 😂 ja mám tri druhý, momentálne testujem s tým istým tak skúsim aj ráno , ale PMS mám riadne teda ak je to PMS, nervózna som ako sto čertov, moje malé ringloty si akési zrazu pekne plne a guľaté a mám taký tlak v podbrušku inak nič , ale môže to byt aj posunutá ovulacia, ja neviem už príliš vymýšľam 🙈
Ak si tak netrpezliva, skús aj tehotenský. Možno už ukáže, ktovie
A keď spravis ten tehu test daj nám vedieť 🙂 som zvedava ako to dopadne, drzim silno palce
@alzbeta311 ja ešte si nemala odvahu na tehotenský test 😂 aj keď blbosť pretože buď to tak je alebo nie je a treba skúšať ďalej 🙈😂 skúsim ešte ovulacný ak bude silnejší tak buď idem muža v posteli ubombovať až do MS alebo skúsim tehotenský 😂
@sense to ja veľmi dobre viem, ide o to že testovacia čiarka silneje každý deň 🤷♀️ Staršie testy už nemám odložila som len ten zo včera a tak som ho porovnala s dnešným , preto prišla otázka ☺️ Na viacerých fórach som videla že sa ženy ocitli v podobnej situácii viď aj @dddede má podobnú skúsenosť ☺️
@tami278 ale mali test pozitívny, ako aj ta kocka co ju spomínaš ma ten test pozitivnx... Inak ja som mala tiež takéto testy týždeň pred ms, stačilo 2hod nepit aby bol hustejši moc.
Chápem túžbu po dieťati, ak si myslíš ze si tehu skus tehu test 10, ten ti ukáže ducha už pri 10dpo, niekt dievčatám. Už aj skorej ak vieš kedy bola ovuulacia. Prajem nech si. Nájdeš vytúžené 2 čiarky na tom správnom teste.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tami278 môžu, sama som tento mesiac skusala, lebo som chcela vydržať 14 dni po ket. A ano ked bol tehotensky pozitivny tak aj ovulacny bol ovela silnejsia testovacia alo kontrolna.