Môže byť toto tehotenský graf bazálnej teploty?

ckatka
8. mar 2013

mozem byt tehotna napriek tomu ze od 5.3. krvacam (obcas viac, obcas menej, chvilami vobec, teraz zase viac) ? uplne mimo terminu MS... ak som len dostala skor MS, preco teplota neklesla? dakujem vam vsetkym za nazor... stalo sa vam take niekedy? ze ste zacali krvacat pred MS a boli ste tehotne?

denisa87
8. mar 2013

ano,kamaratka tak bola minuly tyzden,a zial aj potratila ☹ krvacala trosku,a sem tam,raz viac a raz zas nic.....nerobila si testik?

uhnakova
8. mar 2013

slabe krvacanie zhruba 8-12 dni po ovulacii moze byt pri uhniezdovani vajicka v maternici, ale je to pomerne zriedkave. To, ze teplota stupla znovu tiez moze znacit, ze sa uhniezdilo vajicko. Nezostava ti ine, len pockat este aspon zo dva dni a spravit test, dovtedy mozes len spekulovat 🙂

ckatka
autor
8. mar 2013

ja viem dievcata...trosku nadeje by som chcela, ze to co tam mam sa napriek tomu krvacaniu drzi zubami nechtami.... :( ak tam teda nieco je

ckatka
autor
10. mar 2013

Teplota včera a dnes sa drží na 36,8 krvácanie prestalo. Zajtra budú výsledky s piatkovej krvi, ale ráno si ešte kúpim asi test.

eva3107
10. mar 2013

@ckatka drzim palce, aby s vsetko dopadlo v poriadku 😉

ckatka
autor
10. mar 2013

dnes vyzeram takto...normalnu MS by som ocakavala 12.3. ... tak uvidime co bolo to stvordnove krvacanie - spinenie

denisa87
10. mar 2013

a ty si este netestla?
@ckatka

ckatka
autor
10. mar 2013

@denisa87 este nie, sak cez vikend je vsetko zavrete 🙂 v piatok mi brala DR hcg, a zajtra rano mam mat vysledky, tak to je hadam doveryhodnejsie ako z mocu...ci? aspon je to zadarmo... :D

denisa87
10. mar 2013

@ckatka jaj,tak si uz bola na krvi,drzim palceky 😉

dorekapa
10. mar 2013

@ckatka Ahoj,no ja si meriam teplotu od 4.3 od pondelka do stvrtka som mala teplotu rano 36,9 a piatok,sobotu a dnes rano 37,2.MS mam dostat az 18.3 a oposlednu MS som mala slabsiu a len tri dni.No mam uz takmer dva tyzdne pobolievanie v podbrusku,tyzd.ma pali zaha a mam naliate prsia..veeelke dvorce a vyraznejsie zily na prsiach.

denisa87
10. mar 2013

@ckatka a este ovu bola na 13dc?ja dnes vyzeram takto,pridam graf...

denisa87
10. mar 2013
denisa87
10. mar 2013
ckatka
autor
10. mar 2013

@denisa87 no ja sa v tych grafoch velmi este nevyznam...kazdopadne drzim palce aby to vyslo...a nemala by v druhej polke cyklu BT stupat? ci vlastne tebe by este len teraz mala zacat stupat ked tak na to pozeram...

denisa87
10. mar 2013

@ckatka ano teraz by mala zacat stupat,ani ja sa v tom velmi nevyznam,meriam prvy krat 😝

ckatka
autor
10. mar 2013

@dorekapa a mas ho aj niekde na obr? vsetko nad 37 vyzera veelmi nadejne,,,ja som sa sice na 37 este nevysplhala, ale aspon sa priblizujem

ckatka
autor
10. mar 2013

@denisa87 he, aj ja 🙂

dorekapa
10. mar 2013

@ckatka
@denisa87 baby mozem sa k vam zapojit..ja mam zvysenu teplotu cely tyzden a posledne tri dni 37,2 a MS mam dostat az 18teho..test som mala v piatok negativny ☹ ,ale stale dufam,ze som tehu

dorekapa
10. mar 2013

@ckatka nemam ho nikde..ja si to pisem do kalendara kazde rano si meriam bazalnu teplotu od pondelka..4 dni som mala 36,9 a tri dni 37,2.Neviem,ci to nie je zvysena teplota pred MS..ale dufam,ze nie.pobolieva ma dost v podbrusku,ked zametam,alebo nieco dlshie robim,tak mam pocit,ze mi tlaci na brucho nieco,prsia ma bolia,zaha pali ale bojiiiim savelmi sklamania

ckatka
autor
10. mar 2013

@dorekapa jasne, vitaj - no na testovanie je podla mna skoro...ja som si nerobila test, ale v piatok mi dr brala krv ked som tam bola kvoli tomu krvacaniu....a sestricka taka premudrela mi zacala rozpravat... ze "ale viete pani inzinierka, to sa obcas v zivote zeny stane ze dostane menstruaciu skor"..... boze ja som mala sto chuti ju niecim ovalit....vsak asi po X rokoch rozoznam co je menstruacia a co nie...

ja len mam taky sprosty pocit, ze aj stacila nejaka blba injekcia na podporu tehotenstva - a oni mi nic nedali - a odislo mi to...a pritom mozno stacilo malo.... no vsak uvidime zajtra po 9 mam mat vysledky

ckatka
autor
10. mar 2013

@dorekapa a ak chces merat BT tak skus vydrzat aspon jeden cely cyklus...od 1 dna MS do dalsej - nech vies ako mas aj tu predovulacnu teplotu

dorekapa
10. mar 2013

@ckatka no skusim,ale ja som ovulaciu mala minuly tyzden.A sexik sme mali hend po ukonceni MS..snazilkujeme necely rok.Mna len zaskocilo,lebo ma zacala palit zaha po kave a aj kava mi prestala chutit,ale vypijem ju,lebo inak zaspim..tak som si urbila test,ale veelmi skoro ja viem

ckatka
autor
11. mar 2013

tak obavam sa ze uz tusim aky bude vysledok testu co si idem o tej 9 pon... ten pokles hovori sa vsetko... :(

denisa87
11. mar 2013

@ckatka juj,dost to kleslo 😒 mrzi ma to ,ale aj tak daj vediet co ti povadia...

vevet
11. mar 2013

@ckatka ja som pri prvom tehotenstve na začiatku ešte trošku krvácala, včase menštruácie a nikde som čítala že sa to stáva, a mala som bezproblémové tehotnstvo a pôrod v termíne.

dorekapa
11. mar 2013

@ckatka ahojky,tak ako si dopadla?Verim, ze dobre a si spokojna s vysledkami.Drzim prsteky..a daj vediet.

ckatka
autor
11. mar 2013

@dorekapa piatkove hcg bolo negativne,,, uvidime ci MS pride

dorekapa
12. mar 2013

@ckatka ahojky..a kedy mas dostat MS?Ja v pondelok.Dnes som 22 DC.Mam take pobolievanie v podbrusku.DR.mi zakal brat ibalkgin,len ak tak mozem zobrat nospu..nemozem dobre lezat ba brusku a pri sedeni matak tlaci dole.Prsia mam take citlive,naliate,zilovate...no zajtra rano asi urobim testik,to budem 23 DC

eminka7
12. mar 2013

@dorekapa ahoj, myslis, ze ti test nieco ukaze,ked mas dostat buduci pondelok? ja mam podobny pripad,ale neviem ci to nebude este skoro,ale cakat dalsi tyzden sa mi nechce :D

dorekapa
12. mar 2013

@eminka7 ved to..ja sa riadne bojim testovat..v nedelu som robila ak z veceru test..bol cisty a o par min.tam krasne nabehla druha ciarka..riadne ju bolo krasne vidiet..a o pol.hod.vybledla a ostal duch.Inak meriam si aj bazalnu teplotu a mam ju 6 den 37 a az 37,2..nehovoriac o prsiach..naliate...a tlaky v podbrusku..snad to nie su predmenstruacne bolesti..ale to by som mala ine..az taka tupa nie som,ze by som nerozoznala rozdiel svojho tela ako sa meni za posledne dva tyzdne..kavu milujem a teraz ju pijem hlavne preto,lebo rano skoro vstavam do prace a potrebujem sa nastartovat..a ke ju vypijem zacne mi z nej byt zle a pali ma z nej zaha

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre