mozem byt tehotna napriek tomu ze od 5.3. krvacam (obcas viac, obcas menej, chvilami vobec, teraz zase viac) ? uplne mimo terminu MS... ak som len dostala skor MS, preco teplota neklesla? dakujem vam vsetkym za nazor... stalo sa vam take niekedy? ze ste zacali krvacat pred MS a boli ste tehotne?
slabe krvacanie zhruba 8-12 dni po ovulacii moze byt pri uhniezdovani vajicka v maternici, ale je to pomerne zriedkave. To, ze teplota stupla znovu tiez moze znacit, ze sa uhniezdilo vajicko. Nezostava ti ine, len pockat este aspon zo dva dni a spravit test, dovtedy mozes len spekulovat 🙂
ja viem dievcata...trosku nadeje by som chcela, ze to co tam mam sa napriek tomu krvacaniu drzi zubami nechtami.... :( ak tam teda nieco je
Teplota včera a dnes sa drží na 36,8 krvácanie prestalo. Zajtra budú výsledky s piatkovej krvi, ale ráno si ešte kúpim asi test.
@ckatka Ahoj,no ja si meriam teplotu od 4.3 od pondelka do stvrtka som mala teplotu rano 36,9 a piatok,sobotu a dnes rano 37,2.MS mam dostat az 18.3 a oposlednu MS som mala slabsiu a len tri dni.No mam uz takmer dva tyzdne pobolievanie v podbrusku,tyzd.ma pali zaha a mam naliate prsia..veeelke dvorce a vyraznejsie zily na prsiach.
@ckatka nemam ho nikde..ja si to pisem do kalendara kazde rano si meriam bazalnu teplotu od pondelka..4 dni som mala 36,9 a tri dni 37,2.Neviem,ci to nie je zvysena teplota pred MS..ale dufam,ze nie.pobolieva ma dost v podbrusku,ked zametam,alebo nieco dlshie robim,tak mam pocit,ze mi tlaci na brucho nieco,prsia ma bolia,zaha pali ale bojiiiim savelmi sklamania
@dorekapa jasne, vitaj - no na testovanie je podla mna skoro...ja som si nerobila test, ale v piatok mi dr brala krv ked som tam bola kvoli tomu krvacaniu....a sestricka taka premudrela mi zacala rozpravat... ze "ale viete pani inzinierka, to sa obcas v zivote zeny stane ze dostane menstruaciu skor"..... boze ja som mala sto chuti ju niecim ovalit....vsak asi po X rokoch rozoznam co je menstruacia a co nie...
ja len mam taky sprosty pocit, ze aj stacila nejaka blba injekcia na podporu tehotenstva - a oni mi nic nedali - a odislo mi to...a pritom mozno stacilo malo.... no vsak uvidime zajtra po 9 mam mat vysledky
@ckatka no skusim,ale ja som ovulaciu mala minuly tyzden.A sexik sme mali hend po ukonceni MS..snazilkujeme necely rok.Mna len zaskocilo,lebo ma zacala palit zaha po kave a aj kava mi prestala chutit,ale vypijem ju,lebo inak zaspim..tak som si urbila test,ale veelmi skoro ja viem
@ckatka ahojky..a kedy mas dostat MS?Ja v pondelok.Dnes som 22 DC.Mam take pobolievanie v podbrusku.DR.mi zakal brat ibalkgin,len ak tak mozem zobrat nospu..nemozem dobre lezat ba brusku a pri sedeni matak tlaci dole.Prsia mam take citlive,naliate,zilovate...no zajtra rano asi urobim testik,to budem 23 DC
@eminka7 ved to..ja sa riadne bojim testovat..v nedelu som robila ak z veceru test..bol cisty a o par min.tam krasne nabehla druha ciarka..riadne ju bolo krasne vidiet..a o pol.hod.vybledla a ostal duch.Inak meriam si aj bazalnu teplotu a mam ju 6 den 37 a az 37,2..nehovoriac o prsiach..naliate...a tlaky v podbrusku..snad to nie su predmenstruacne bolesti..ale to by som mala ine..az taka tupa nie som,ze by som nerozoznala rozdiel svojho tela ako sa meni za posledne dva tyzdne..kavu milujem a teraz ju pijem hlavne preto,lebo rano skoro vstavam do prace a potrebujem sa nastartovat..a ke ju vypijem zacne mi z nej byt zle a pali ma z nej zaha
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ano,kamaratka tak bola minuly tyzden,a zial aj potratila ☹ krvacala trosku,a sem tam,raz viac a raz zas nic.....nerobila si testik?