Môže byť moja priateľka podľa vás tehotná?

lukano56
19. okt 2017

Dobrý deň. Mám problém. S priateľkou sme pred zhruba 2 týždňami mali nechraneny styk. No robili sme to asi len 5 min. Ani zďaleka som nešiel ejakulovat. Stalo sa to rano. Večer pred tým som sa spravil ale len rukou. Nestihol som ísť do sprchy. Mohlo niečo ostať na žalúdi cez noc? Alebo niečo priamo v močovej rúre? Močiť som bol večer po a aj ráno. Viem aj o tom moku co nekontrolovateľne vychádza z penisu. Mohli v ňom byť nejaké spermie? Aj keď to tam dnu už moč vimyl? Ešte podotýkam že sme to nedokončili lebo son bol vyťažený lebo som bol rukou asi 4 krat za 2 dni. Penis už poriadne nestal. Problém je ze priatelke meškajú 2 deň. Ale ma symptómy ako pred menštruáciou nechcem veriť ze sú tehotenské. Mam hrozny strach ze by mohla byt tehotná.

mima1991
20. okt 2017

daj sa liečiť

lukano56
autor
20. okt 2017

@mima1991 prepáč mam len 17. Mam strach. Povedz mi tvoj názor prosím. Som. Hrozný paranojik.

ajka32
20. okt 2017

@lukano56 co k tomu povedat.moze a nemusi byt tehotna.pravdepodobnost je sice mala ale su baby kt.tak otehotneli.mala priatelka plodne dni?a priznaky ako na ms ma vela bab aj ked je tehotnych.Nech si spravi test, tu ti nikto neporadi ci moze byt tehotna, nie sme vestice

lukano56
autor
20. okt 2017

@ajka32 nie plodné dní nemala. Ona sa tehotná necíti. Medzi poslednou menštruáciou bol rozdiel len dva týždne. Tak veríme že teraz príde. Neskôr. Kalendár stanovil že. By mala mať krámi 11 dní. To nemala nikdy. Ta dúfame že v do nedele prídu. A ktorý z tých variantov co som dal je možný?

ajka32
20. okt 2017

@lukano56 viem ze by si asi chcel pocut "urcite pridu a nie je tehotna" ale aj keby som ti to povedala nemusi to byt pravda.Opakujem nikto z nas nie je vestica.Tvoja priatelka musi najlepsie poznat svoj cyklus a vediet ci jej to obcas meska alebo nie.Ak strrsujete nech si spravi test, aspon v tom budete mat jasno, ak nechcem nech pocka do vikendu a ak nepridu nech spravi test potom

lukano56
autor
20. okt 2017

@ajka32
Chce počkať. A keď neprídu v nedeľu tak chce test. Cyklus mala v podstate pravidelný. Pokazilo sa to pred mesiacom. Cez prázdniny bola veľmi v strese a prišli jej veľmi skoro. A potom ďalšie prišli hneď po 2 týždňoch. Proste o týždeň skôr ako mali. A teraz nechodia. Ma pocity. Bolia ju prsia a strašne mení nálady. Myslíš že som ju mohol oplodnit nejakým z tých štýlov co som menoval?

ajka32
20. okt 2017

@lukano56 hovorim ze to ti nikto s urcitostou nepovie ci si ju oplodnil. Pravdepodobnost je mala ale nahoda je svina.pockajte a uvidite

nelinka2009
20. okt 2017

@lukano56 😁😂😁😂 kolko mas rokov?

nelinka2009
20. okt 2017

@lukano56 povedz priatelke, nech povie mame a nech spolu skocia na gyndu pre hak... Ak uz ma,18 tak nech ide sama skutocne take tipos bingo. Ste mladi... Tehorna asi twraz nebude, ale bolo by dobre pre pripad nudze pouxit tzv tabletku po... Gynekolog poradi... Teda neviem kolko preslo od toho inkriminovaneho styku... Inak aj ty mozes pouzit kondom vies?? Ale osovne som za hak moja dcera ju bude nat urcite

dadka1993
20. okt 2017

Ahoj 😊 Určite jej kúp test a nech si ho urobí ale myslím, že šanca takto otehotnieť je malá. To, že jej druhý deň meškajú nieje ešte až tak hrozné bežne sa to ženám stáva, či už stres, hormóny, prechladnutie poprípade ak užívala dáke lieky 😊 Hlavne ak sa chcete vyhnúť bábetku treba sa chrániť kondóm alebo antikoncepcia 👌 No všetko je možné my Ti tu neporadíme treba spraviť test, počkať ešte pár dní a šup k doktorovi. Držím palce 👍

lukano56
autor
20. okt 2017

@nelinka2009 bolo to pred 2 týždňami. Ono nebol som. V nej dlho ani som sa nespravil vôbec. A ved to pred co vychádza by nemalo obsahovať spermie. Spravili sme to raz a asi aj posledný. Mam hrozný strach a som. Na. Prášky. Vraj sa tehotná necíti. A vraj by jej mali. Prísť v nedeľu podľa jej vypoctou. Véd je sanca ze ta zvlhčovačia hmota ani nevyšla.

nelinka2009
20. okt 2017

@lukano56 ty tu teda splietas... Myslim, ze si ani necorastol na to, aby si sexoval... Sustred sa!!! TVOJA FRAJERKA POTREBUJE ANTIKONCEPCIU!!! to je jedno kolko si v nej bol... A ano ta tekutinka o ktorej hovoris moze obsahovat oplodnebiaschpne spermie.

ajka32
20. okt 2017

@nelinka2009 zvlhcovacia hmota? 😂

lukano56
autor
20. okt 2017

@nelinka2009 robili sme to koli niečomu. To je už iná story a osobný problém. Ona sa tehotná necíti. A do svadby snou sex mat už nebudem. Ale tak skonštatovala si ze tehotná asi nie je. Strašne veľa Googlim a som paranoidny. Teda. Zrúti ma to asi.

nelinka2009
20. okt 2017

@ajka32 nie nechcem tu sudit a ani poucovat, ale tu sa to prosto neda... Ako rodicia musia mat radost.. Nechapem, ze to mlada neriesi s mamou... A este to tu riesi to chlapca... Ja ked si v tej situclacii predstavim nasu Nelu ( nie, to sa nestane, lebo od 15 rokov bude mat antiju, ale nas Gabo ako xhlapec... No tu kocku bydem chciet teda poznat a aj keby som jej tie tabletky mala platit... ) no hruza a ze 21 storocie... Naco to do bej vobec vopchal bez gumy..

ajka32
20. okt 2017

@lukano56 prestan googlit a ukludni sa.ked si potom neskor pisal ze jej maju prist az v nedelu tak preco vlastne stresujes?

nelinka2009
20. okt 2017

@lukano56 ??? A preco si to robil??? To sa robi len ak sa chce otehotnuet vies??? Do svadby??? To vydrzis bez sexu este cca 10 rokov??? Prosim ta ja neviem na co sa to vy dvaja hrate, ale ak nemozete verit vlastnym rodicom, tak urcite sa najde niekto dospely v skole kto vam pomoze

lukano56
autor
20. okt 2017

@ajka32 mala ich dostať v stredu. Ale ona počítala. Ze podľa minulých ciklov a toho ze podla kalendáru by mala mať krámi 11 dní. Si myslí že by to malo prísť až v nedeľu. Preto stresujem. Bolo to spontánne a nešli o to aby som sa spravil. Nemali sme. Sex koli orgazmu.

nelinka2009
20. okt 2017

@lukano56 a preco ste toto robili teda??? Ako cista nezodpovednost a hlupost... Skutocne sa potrebujete poradit s niekym dospelym a myslim, ze priatelka moze ist na gyndu uz aj sama. Gynekolog jemne vysvetli jej rodicom, ze potrebuje hak.

lukano56
autor
20. okt 2017

nelinka2009 koli tomu. Aby som zistil ci vôbec môžem mať sex. Aby som. Nemusel ísť na operáciu. Preto. Lebo už som. To. Mal. Naplánované. Ale zistil som. Ze nemusím. A nie jej mama je strašná. Ja by som. To možno mojej mohol povedať. Ale aj tak. Jedine co si mi povedala aký som sprostý. To. Viem aj sam. Trochu povzbudenia by stačilo.

nelinka2009
20. okt 2017

@lukano56 povzbudenia??? K comu??? Weeej kludne trtkajte dalej bez ochranyyy weeej neboooojjjj ved nenabuchaaalll si jjjuuuu... Aj keby co bolo, toto by si zistil aj keby uz brala hak... Len by si ju takto nestastne neohrozil zo svojich prena nepochopitelnych sebeckych dovodov... To nieje laska co ty k nej citissss mala by sa ta zbavit... Ona,sa na obetovat kvoli tvojej operacii aj kwd teda stale nechapem... To co si za chlapa??? Znicis zivit zene, aby si si ty zariafil pohodlie a oddialil operaciu??? Fuj hanbi sa ta len ten vek a sprostost ospraveflnuje. A onavje sprosta tiez ze ti to vobec dovolila.

lukano56
autor
20. okt 2017

@nelinka2009 noo asi nemôže ma 17 neviem. Keby vyšiel test positive ta by sa tam skúsila dajak pretlačiť. Modlím sa aby to tak nemuselo byť.

nelinka2009
20. okt 2017

A prefpokladam, ze slo o obrriezku... Prezil by si tak ako miliony inych muzov!!!

ajka32
20. okt 2017

@lukano56 ty sa najskor ukludni a potom sa uvedom. S najvacsou pravdepodobnostou tehotna nie je ale to ti nikto z nas nezaruci. Ak mas byt v takychto stavoch este najblizsie dni tak jej ten test kup dnes a nech si ho spravi.Ak aj nahodou tehotna je, je to fakt ktory nezmenis a cim skor sa to dozvies tym lepsie pre vas , budete hladat riesienie.Ako uz spominala nelinka2009, s rodicmi.

nelinka2009
20. okt 2017

@lukano56 kam??? Ved v 17 uz ma mat obsolvovanu minimalne prvu preventivnu prehliadku na gynde.

lukano56
autor
20. okt 2017

@ajka @nelinka2009 Dobre. Teda nelinka2009 mi len povedala ze proste asi by som. Už nemal. Žiť. Chcel som. Len vedieť ci by som s nou mohol mať niekedy vôbec dieťa. Ci môžem vôbec zasunúť. Preto sme. To urobili. To. Bol jediný dôvod. Ajka tebe ďakujem za podporu. A áno skúsim ju tam nejak pretlačiť. Sme totiž od seba ďaleko. A všetko riešime telefonicky.

ajka32
20. okt 2017

@lukano56 urcite ti nepovedala ze by si nemal zit, len ze by si mal byt zodpovednejsi voci sebe aj tvojej priatelke. Zistovat ci vobec zasunies tymto sposobom ze ona z toho mozno otehotnie mi tiez pride maximalne nezodpovedne a sebecke. Inak v minulosti som mala priatela tiez s takym problemom a nic podobne sme neskusali, proste na tu operaciu siel na odporucania lekara. Takze sa vzchop, aj ak ste aj nejakym zazrakom splodili dieta musis byt pre nu oporou a podporit ju.Nie zosypat sa ako skladacka.Takze klud a snazte sa to aspon aspon ako tak riesit s chladnou hlavou.Nach si spravi test a ak bude negativny okamzite k lekarovi riesit AK

zuzadula
20. okt 2017

@lukano56 je mi ľúto, že sa stále nájde niekto, kto neuzná druhému právo na strach, stres a negatívne pocity a ešte vie mladého človeka poriadne skritizovať a vysmiať sa jeho vyjadreniam!!
Myslím, že sme skoro všetci riešili v mladosti podobný stav!!!
Na základe toho čo píšete, sa naozaj nedá 100% povedať, či je, alebo nie je vaše dievča tehotné. A ani na GOOGLE takúto odpoveď nenájdete. Ak si nechcete urobiť test, ktorý by vám to mohol všetko ozrejmiť, tak musíte len obaja trpezlivo čakať. Čo sa týka prejavov partnerky, tak bolesť prsníkov, hlienenie, pobolievanie podbruška, to všetko môže byť aj prejavom hormonálnych výkyvov, pre ktoré sa jej už v lete narušil cyklus a spôsobuje aj teraz, že sa možno vajíčko neskôr uvoľnilo a teda menzes príde neskôr. Stáva sa to, hlavne ak ste začali byť sexuálne aktívni v poslednej dobe. Ako vám radia, je dobré radšej predchádzať takýmto stavom a realizovať chránený pohlavný styk. Čo sa antikoncepcie týka, je to na rozhodnutí vašej partnerky!!! Je to veľký zásah do hormonálneho systéme ešte dozrievajúcej ženy, ktorý potláča prirodzené mechanizmy a vývoj pohlavných orgánov a ich funkcionality, čo sa pri dlhodobom používaní môže prejaviť vo vyššom veku neplodnosťou!! Takže je to naozaj veľmi vážne rozhodnutie. Držím vám prsty, nech to dobre dopadne!!! Teda tak ako si prajete, aj keď z pohľadu množstva neplodných párov, ktoré sa v súčasnosti zúfalo snažia o dieťatko by bolo možné chápať vaše tehotenstvo ako dar. Verím, že po prvotnom šoku, by ste vedeli s pomocou rodín dieťatko vychovať. Všetko dobré 🙂

viellik
20. okt 2017

Ťažko povedať ale nemyslím si, že by mala byť tehotná ak nemala plodné dni.. Hlavne nestresujte lebo keď ju budeš aj ty stresovať tak sa môže stať , že jej budú meškať kvôli tomu. Normálne na to nemyslite, ukľudnite sa a pokiaľ teda do nedeľe neprídu tak treba v pondelok urobiť test. A nabudúce použite aspoň nejakú ochranu ak sa necíti na to stať sa rodičmi..

lukano56
autor
20. okt 2017

Ďakujem všetkým za rady. No absolútne sa neviem sústrediť. Verím v to ze nebude tehotná. A aspoň niekto ma. Pochopil. Pred ňou a snažím. Byt s kľudom že nie je tehotná atď. No sám som v strásnom strese. Predstava o tom co by sa stalo a tie problémy. No ďakujem aj tak a dam. Na vaše rady. Ze tehotná nie je. Ale fakt vám ďakujem. Plodné určite nemala. A ona sama sa tehotná necíti. Ma Tie stres co ak do nedele neprídu. Proste..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre