Ahojte, meška mi 3 dni , robila som si test v prvý deň meškajúcej ms ( pepino) negatívny. Nemám žiadne príznaky ani pms , čo zvyčajne mávam a ani žiadne tehotenstké príznaky. MS som mávala ako hodinky , max +- jeden deň. Myslíte, že by mohla byť šanca ešte byť tehotná ? Asi by test ukázal aspoň ducha alebo nejaký náznak , nie ? Pohl. styk bol v čase ovulácie ( ovulácia len podľa appky ) , potom muž odišiel na týždňovku.
@colsami akože to podľa appky mi sedí pekne, je ovulačný hlien, migrénu mám tak isto ako pri ms , že také typické znaky poznám na sebe, v tom čase keď bola ovu a pred ňou ten sex bol skoro každý deň. Nesnažíme sa o dieťa, máme nechránený prerušovaný sex, ale keby sa takýmto štýlom podarí tak nám to nevadí a tešíme sa. Keby bola aj posunutá ovulácia, čo si myslím, že nebola podľa týchto znakov tak veru, že priateľ odišiel preč a sex už potom nebol. No uvidíme. Počkám ešte niekoľko dní čo sa udeje, keď nepríde dám test ešte jeden a keď ten vyjde negat tak nasadíme červené vínko, horúcu vaňu 😁
Ďakujem za odpoveď 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak by bola posunuta ovulacia, sanca je. Ale ak by bola posunuta ovulacia a muz bol zrovna prec, tak tato moznost nie je pravdepodobna.
A ovulacia podla appky je hlupost, ved to asi vies... najlepsie keby si sa naucila si to odsledovat podla svojho tela - potom budes mat jednoduchsie planovanie dietata, ked mas zaujem. Drzim palce.