Je môžme že som tehotná keď už 6 dni mi neprišla menštruacia ale prvé 3-4 som mala take príznaky že bolesť brucha, stehien ,hlavy ako pred menštruačné syndrómi....aj teraz hocikedy mám ale iba miernu bolesť brucha a to iba večer a nie vždy ....a po pohlavnom vstyku som mala tuho zafarbený moc ako by v ňom bola krv myslela som že mi prišla menstruacia no ta sa ešte nedostavila ....je teda možné že som tehotná ?
mozne to je no ako bez testu to nezisitis. treba si pokupit aj zo tri a najlepsie kazdy iny a uvidis, co ti nakoniec ukazu
zeny...ona nechce robit test. Chce aby sme oprasili vestecke gule 🙄
Môžeš, sprav si test
Ale teraz ich už nemávam až tak ako tie prvé 3-4 dni
@timea397 ved si sprav test. Ci potrebujes k tomu niekoho suhlas? 🤷♀️😳🙈
Meska ti 6 dni, tak to uz bude relevantne info.
a nemôže meškať len chôli stresom a zlému stravovaniu?
@kitycat no bolesť stehien napr zo zápalu močových ciest atď... To by s bolesťami brucha aj sedelo 😎 alebo svalovoca, kto vie 😂
Test...test...test...a ešte raz test!!!
Nebyť toho tak každý mesiac stresujem! Lebo každý mesiac od kedy beriem HAK a aj zabúdam občas tak aj príznaky MS mám iné a aj MS je iná.Raz mi neprišla aj 3 mesiace.
A kedže človek nikdy nevie tak ten test je najmenej čo treba urobiť na zistenie pravdy.
To, že budeš polemizovať ti je na prd platné.
Pretože niektoré ženy zistia, že sú tehotné až v 3 mesiaci lebo im nič nie je.
@simca06022011 myslíš ?😂neviem u mna je to pred menštruáciu úplne bežne 😂😂ale teraz nemám take bolesti ako bežne tak neviem 🤷♀️
@modrykoniicek asi budem nútená si ho spraviť 👀😂
Neviem ako u iných ale pred ôsmimy mesiacmi keď som čakala prichádzajúcu menštruáciu mala som vštky príznaky kŕče v podbrušku, bolesť pŕs, hlavy, výtok a dokonca akné ako každý iný mesiac tehotenský test som si robila skôr kvôli mojej istote v deň keď sa mal menzes dostaviť a za dva týždne rodím takže PMS príznaky sú veľmi podobné tým prvým tehotenským
@timea397 Za pár sekúnd máš výsledok 😊
@timea397 tuho zafarbeny moc po styku ako novy priznak uspesneho oplodnenia ? o tom som este nepocula (a ze uz som pocula toho kopu), je mozne, ze budes uspesne prva a uz buduci rok sa budu medici ucit o tom 😂
@ayanamirei veď nie že tuho 😂ty mongolit 😂😂ale akoby krv....😂😂😂no čo ti poviem ja som unikát 😛
@bandova777 to si má teda potešila 😂😂😂
@timea397 prepac mna to strasne pobavilo, ze znak uspesneho plodenia - po sexe tuhy moc 😂😂😂 btw teraz vazne krv v moci je celkom ze nebezpecny priznak ak nemas bolesti mechura alebo obliciek (zapal), moze to byt priznak raka oblicky (mal to znamy... krv v moci a inak nic, ziadna bolest ☹ )
@ayanamirei ale to nebola snaha o úspešne plodenie 😂😂😂to nebol žiadny pokus o nič 😂😂😂ale to nebola krv alebo ja neviem ono to bolo proste take ako keď máš kramy 😂😂😂a mám bolesti ale take bežne 😂
@timea397 sak snaha byt nemusela , ale vies, prvy znak uspesneho plodenia - vies okamzite 😂😂 uz ani testy netreba 😂 jaj uz chapem tu krv... no netreba sa tak besnit pri sexe, potom ti praskaju cievky vnutri 😂
@ayanamirei Však ja sa bojím 😂😂ešte sa mi to nestalo tak sa pýtam 💡a ty hlava krv je aj keď sa plod uhniezďuje a uhniezdovanie u niekoho trvá možno aj 5 dni a u niekoho stačí hodina 😝😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A co test?