Menzes po 88 dňoch

natalia1997
22. jan 2022

Baby,idem si k vám po rady. Nakoľko mám nepravidelnu menštruáciu,tak dnes je 8,9 deň čo mi prišiel menzes po 88 dňoch.. zvyčajne mi príde po 3 mesiacoch menzes. Včera som malo krvácala a dnes do obeda mi som začala krvácať až zo mňa vyšla veľká guca zhromaždenej krvy a bolelo ma brucho a hlava sa mi točila. Na koľko sa snažíme aj o bábätko tak mám zmiešané pocity a neviem čo si mám o Tom myslieť. Stretli ste sa s tým niektorá

pribinak
22. jan 2022

@natalia1997 chodíš ku gyn.? Lebo nemať menštruáciu takmer 3 mes., to nie je že nepravidelná menstruacia, ale porucha menstruacneho cyklu.
To čo z teba vyšlo, bude najskôr zrazenina krvi.

natalia1997
autor
22. jan 2022

@pribinak chodím gynekológovy,a ona mi nechce pichať vyvolávaciu injekciu. Ona je skôr za prítomnost. Teraz pojdem na ročnú prehliadku tak uvidíme. Len mám strach stoho

pribinak
22. jan 2022

@natalia1997 ale tu nejde o nejakú injekciu. Tu treba zistiť príčinu prečo máš takto menštruáciu.
Máš ovuláciu? Robila ti gyn. hormonálny profil? Sono brucha?
Koľko máš rokov?

matoca
22. jan 2022

@natalia1997 navšítv gynekologa

mamina0078
23. jan 2022

@natalia1997 ja by som urcite vymenila gynekologicku!!! To nie je normalne a ani zdrave stretla som sa s pripadom kedy jedna slecna tiez mavala po takych 3m v puberte MS a jej matka to zanedbala a potom lekari konstatovali uz neplodnost a nikdy nebude moct mat deti. A Ako sa mozete snazit o deti ked pri takom cykle ani ovulaciu (plodne dni) nemas pravidelne?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre