Menzes mi mešká 7 dní

lolitka27
29. mar 2018

Ahojte zienky.poprosila by som vas o nazor.cca 4 tyzdne mi ostavalo byt zle tak ze som mala velke mdloby na kolaps,nechutenstvo..trva to do dnes menzes meska 7dni v den menzesu velky krc a zaspinila som.inac nic.robila som si testy,ta druha ciarka velmi slaba skoro nevidna.dnes som bola u lekara vraj mam vysoko maternicu a podla vsetkeho materstvo je mozne.mam prist na konci buduceho tyzdna.robil mi test a zas tam bola ta druha ciarka no slabunka ale videl ju on aj sestra..velmi sa bojim toho ze uzivam vela liekov a niesom si na istom..dnes uz vsetky vynecham.okrem toho dost mi narastlo brucho a trhaju ma krize moc..prsia velmi citlive nafuknute..prikladam foto z tych testou a prosim o nazor ci ste mali niekto take slabe ciarky a boli ste tehotne..inac dietatko by som uz privytala.prajem pekny vecer;)

pininka
29. mar 2018

Popravde je ozaj ta ciarka slabunka,lebo je to rozmazane. Vsetko ostatne nasvedcuje ze tehu si. Skus pockat este par dni a urob si znova. Co sa tyka tych liekov, tvoj gynekolog asi vie,ze ich uzivas, on ti mal povedat ktore vysadit a ktore nie.

lalota
29. mar 2018

Ja som mala veľmi slaninku ružovú čiarku - výsledkom je 4 ročná dcérka ;) a chorôb sa neboj, ja som astmaticka na kortikoidov, atopik, s arytmiou a mám uz dve deti ;)

tipko
30. mar 2018

Mali ti urobiť odber na Hcg a už by si to vedela.

nitusiak
30. mar 2018

@lolitka27 čo sa týka toho pluska, tak ja som mala rovnaké. Slabunké plusko. Najbližšie dni stmavlo a sme 18 dní do pôrodu 🙂 Tak držím palce a odporúčam neskôr ešte otestovať 🙂

08snazilka80
30. mar 2018

Ahojye.pridavam foto testu a mam na vas otazku-myslite,ze je to pozitivne,alebo je to presvitajuci kanalik?som 9dpo a takto mi test ukazuje uz 3.den.dakujem za vase nazory

lolitka27
autor
30. mar 2018

Dakujem za rady;) nestihli mi uz odobrat krv a dnes uz nerobi:( dnes mam taky den ze neviem kudy kam..rano som skusala este z ranneho mocu ten papierikovy test ta druha ciarka slaba ale velmi vyrazna bola az pri tom ako je test kusok akoby pod tym pruzkom.spustilo sa mi spinenie no viac nic cely den len takto.kusok akoby blanky take hnede vytok.cely den ma pobolieva ako na menzes len ovela slabsie a krize ma trhaju.rano som velmi chcela zvracat a strasne sa hlava kruti.to uz 3-4 tyzdne sa mi tak mota hlava uz som plakala z coho to je ak nie tehotenstvo,citim sa ako mumia

lolitka27
autor
30. mar 2018

Moze to spinenie a slaba krv rano byt tym ze mi robil vcera to vnutorne sono?vravel ze mam velmi vysoko tu blanu nez aby sa spustil menzes.bojim sa

ukulela
30. mar 2018

@lolitka27 pred 4mi tyzdnami ti z tehotenstva nemohlo byt este zle. to si este mala len pred ovulaciou (ak ju mas v strede cyklu)
ake lieky beries? nemaju tie stavy a unava spojitost s tymi liekmi? ked pises, ze ich beries vela ...
testy aj zistenie lekara ukazuje na tehotenstvo. Ak doktor nevie, ake lieky beries - neinformovala si ho, tak zavolaj bude na LSPP, alebo do nemocnice, a porad sa, co mozes vysadit. ale ak tie lieky potrebbujes, nevysadzaj ich svojvolne, ale len po konzultacii s lekarom.

lolitka27
autor
30. mar 2018

@ukulela dakujem pekne za odpoved🙂 tak zo zaciatku ma zacinalo tak motat ako slabost.postupne to bolo horsie.tie lieky beriem stale tie iste 7rokov.su psychiatricke ale niesom z nich taka.vse som pripisovala hidratenitide(akne vulgaris)tam 3 stupen a bez liecby.caka ma vela operacii vzdy pred a po menzese som to mala na stehnach velmi rozburene.teraz nemam ani jednu..pytala som sa aj chirurga aj kozneho ci mi moze byt z toho tak zle nakolko je to imunne ochorenie a su tam bakterie ale ze jednoznacne nie..potom som nedostala menzes a po 6dnoch meskania som nasla ze takto na odpadnutie byva na zaciatku tehotenstva..uz nic ine ma nenapadlo.gynekolog vie ake lieky uzivam vypisal papier pre psych.ze ma lieky eliminovat vzhladom na zelane tehotenstvo no doktor uz nerobil..preto tie skodlivejsie som uz neuzila ani antibiotika ani nutridrink

michaella94
30. mar 2018

@lolitka27 akakolvek druha ciarkaa aj slaba znamena tehotenstvo...takze gratulujem 🙂 spinenie moze ale nemusi byt vporiadku....niekto v case ked ma dostat ms spini,...urcite to spomen lekarovi ked tam pojdes...ja som pri tretom tehotenstve tiez spinila a hned mi nasadili duphaston kedze ja som mala predtym potrat...drzim palce 🙂

lolitka27
autor
30. mar 2018

Dakujem pekne🙂 doktor vravel ze ju tam vidi a vse tomu nasvedcuje..uz neviem inu pricinu preco by mi bola tak zle a mat priznaky ako tehotna..uvidime teda zatial napisal suspekt gravidita nedal mi ani vyvolavacku..predtym ked mi meskali dal ale teraz to videl tak vysoko ako keby som nemala vobec dostat

anielicek009
30. mar 2018

Ano ano suhlasim s maminkami aj ked je druha čiarka slaba ale vidno ju takze podla vsetkeho si tehu ale uvidis po dalsom teste skus si urobit este za tyzden

lolitka27
autor
30. mar 2018

Chcem sa este spytat ci sa to stava ze v tehotenstve vam moze byt stale pri pohybe tak na odpadnutie teda hlava sa toci velmi

lolitka27
autor
30. mar 2018

@anielicek009 dakujem;)

ukulela
31. mar 2018

@lolitka27 ono kazda mame priznaky individualne. ja som prve bola 4 mesiace unavena ako kon. prisla som z roboty a len spala. a sotva rom rano vstala. teraz som unavena menej, ale napina ma uz z myslienok. nemozem malemu ani prdel utriet, aby mi nebolo zle .... mne byvalo a aj teraz byva zle, ked rano vstanem a nenajem sa aspon trocha. mavala som piskoty pri posteli a musela som si rano supnut zo tri este pred tym, ako som vstala z postele - takze podla mna ti moze byt normalne zle. ja som tiez mavala nizky tlak - z toho sa mi hlava tocila.

sarah16
1. apr 2018

@lolitka2ahoj skus si urobiť ešte test za dáke dva dni uvidíš ci sú nejaké zmeny

tinka0000
1. apr 2018

Ked som 12dpo uz nemam veirt v to, ze mozem tam najst este nieco?
Niekto vravi ze az na 17dpo ukazalo..neviem sama, ze co si mam mysliet ☹

sarah16
1. apr 2018

Robila si si tehotenský?

tinka0000
1. apr 2018

@sarah16 ja? 😀

sarah16
1. apr 2018

@tinka0000 prepáč to nemalo ísť tebe

lolitka27
autor
2. apr 2018

Ahoj..Nie nerobila predvcerom vecer sa mi pustili ale velmi divne;( taky menzes som este nemala a dnes mi uz koncia..iba povycikani krv ale na vlozke male spinenie..neviem co si mysliet o tom.este ani bolesti take ako inokedy,mavam velke krce ani pohnut nic..a teraz to tak nebolo..len krv a slabe velmi slabe bolesti a menzes akoby ani nechcel sa spustit..este som aj chripku dostala:(

sarah16
2. apr 2018

@lolitka27 no ak sa ti riadne nepustili ja si myslím ze mozes byť tehotná. Niektoré ženy majú aj menzes a sú tehotne. A u lekára si uz bola?

lolitka27
autor
3. apr 2018

@sarah16 ahoj..dnes som volala sestricke a to iste mi povedala ako ty..mam prist na krv jednoznacne aj ten test mi je divny myslim keby niesom v tom tak tam nieje ta slaba ciarka..aj to by vysvetlovalo ze mi je tak zle aj ten divny menzes.no co uz neviem co sa robi takze tam musim ist

sarah16
3. apr 2018

@lolitka27 určite choď z krvi vedia hneď zistiť či si alebo nie. Ja som tak isto mala slabú druhu čiarku a mam krásnu dcérku.

som_ponorka
15. apr 2018

Ahojte, užívala som hak, po vysadení som mala 2.3. MS. Odvtedy som už nedostala, cez ovulaciu sme sa snažili, boleli má bradavky, mávam akoby nával tepla, občas slabý zavrat, bolesti krížov. Test mi na 10. deň od MS vyšiel so slabou čiarkou a odvtedy už žiadny. Máte niektorá podobnú skúsenosť?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre