Ahojte Baby chcela by som sa vás opýtať či by som mohla byt v tom ak mi MS mešká cca 2 a pól týždňa( doteraz vždy pravidelný) , mám chuť na kadejaké maškrty a mám taký nadmerný biely výtok bez zápachu svrbenia či pálenia. Predtým mi 2 testy vyšli negat. Samozrejme sme mali sex, a išlo dnu...A na gynu idem až za 1,5 týždňa. Ďakujem za odpovede
Kedy si si robila tie 2testy?
@elisa111 ten druhý v pondelok, ja len že som čítala, že HCG majú niektoré ženy nižšie preto sa to neukazuje..tak uz neviem
@aduska4892 ešte si vyskúšaj urobiť ďalší
@aduska4892 môže byť, že ti mešká aj z tepla... stáva sa to cez leto často
@srdce111 hmmm... cosi tam je ale skusila by som este o par dni dalsi
@marusia674 práveže mne sa doteraz nikdy niečo take nestalo, max deň dva... no skúsim ešte teda jeden test a ak bude negat. tak sa dozviem na gyne.. lebo mna práve aj kríze bolia a aj som taká unavená ale to sa dá vysvetlit ak inak
@aduska4892 možné je všetko... Ja som na teste čiarku videla po 11dnoch úplne slabú a postupne silnela.. U gynekológa videl iba ges. Vak takže možné je ze si tehu uvidíš o pár dni
@aduska4892 mne sa raz stalo, ze som mala meškanie skoro 2 mesiace... testy negatívne, bolo leto, odisla som zo skoly, vela stresu... stáva sa to niekedy... pockaj par dni, urob dalsi test a uvidis
@aduska4892 máš také príznaky ako ja 😁takže si myslím, že budeš 😉
@elisa111 ani tebe testy nič neukazovali ?
Ukázal mi hneď, ale tie príznaky ako kríže, únava, silnejší výtok mma taktiež
@elisa111 budem teda dúfať .. ráno vyskúšam
Ahoj mám 17 a chcem sa opýtať nemám ich pravidelne a pred rokom som bola na vážnej operaci a už mi meškajú 18dni biely výtok mám , často bolesti pod bruškom robila som si test vyšiel negatívny ine príznaky som nemala ...pýtam sa preto lebo toto sa mi ešte nestalo že mi meskali až tak dlho a nemam
Plane byt tehotna ..gynekologické pôjdem
Ďakujem za každú odpoved
@aduska4892 robila si si?
@viktora12344 a mala si styk? Ak áno kedy cca?
@michaelaprocner moj najbližší bol asi pred týždňom
@viktora12344 Nechránený?
@michaelaprocner ano
@michaelaprocner vcera som si robila aj dnes a ukázal stále negatívny ..a dufam že to kvôli tomu že ich mám nepravidelne a že mám na to ešte taký vek
@viktora12344 Ak sa do teba neurobil, hoci bol styk nechránený nemusíš sa báť. Do budúcna s ochranou a budeš mať pokoj od stresov.
@viktora12344 A test je negatívny buď preto, že si neni tehotná alebo je len na test skoro, keďže si pred tyždňom mala styk.
@srdce111 Nic
@marusia674 vobec nic ?
@srdce111 fakt nic nevidim, bohuzial... 🤷♀️
@michaelaprocner jezis ďakujem moc ..ale dnes mi dosli kramy ale ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak ti po 2 týždňoch neukazal test nič, tak asi ťažko