Ahojte, chcem sa poradit nasla som aj zalozene diskusie ohladom tohto ale chcem sa predsalen poradit lebo s mojimi hodnotami som sa moc nestretla... Posledna ms 30.7......(cyklus mam 27dnovy)
Minuly utorok 25.8.2020 som malapozit. Tehu test ale slabulinko, no digi ukazal + 1-2tt... V štvrtok hcg u dr bolo 27,81....včera 3.9 (presne po týždni) 160..dr volal ze je dobre ze to rastie ale riziko MMT stale je ale nadalej mam brat utrogestan a pokoj na lozku.... Mali ste to niektora takto a nakoniec bolo vsetko ok???
Ďakujem ❤️
Testy silneju
Nie, prirodzene .... Mam uz jednu dcerku doma.... Minuly rok som mala MA, potom biochemicke a teraz sme na to uz kaslali, teda ja. Ani sa nam nedarilo 6mes.a potom na moje obrovske prekvapenie som mala na teste 2 ciarky.... Preto som musela hned ist k dr. Ten prvý odber bol 1.den meskania ms. Ovu nesledujem....
@cookie29 a dakujem 🍀🍀🍀
Mne pri pomalom raste hcg rástol iba plodoch obal bez plodu.aj to nebolo na utz najprv vidno.nakoniec som musela podstúpiť čistenie, potom som po prvej menštruácii znova otehotnela a bolo všetko v poriadku.
@happywoman7 mne stupalo pomaly ale pomalsie ako teba, myslim 80 a po tyzdni 163 a bolo to biochem.
tebe podla mna stupa v pohode, kazde 2-3dni sa ma zdvojnasobit co podla mojich vypoctov splnas.
drziiim silno palce
Mne rástlo pomaly... A teraz nám behá po dome 18 mesačný syn 💙 Najviac narástlo v 5-6tt... Objavila sa bublinka v maternici...O týždeň na to už bolo aj ❤
@adel1410 a nepamatas ake si mala cca hodnoty??? 🙂
@zuba1987 dakujem aj dr povedal ze je to v pohode ale po 2razoch kedy nam to nevyslo sa bojim
mne pri dcerke tiez pomaly, bola som 3x na odbere krvi na hcg - pondelok, stredu a v piatok a ono sa ani nezdvojnasobilo za tie dva dni rozostupov. Ked som volala v pondelok na vysledky piatkoveho odberu, dr. hned povedal, ze sice som tehotna, ale hcg rastie prilis pomaly, ze to nie je prosperujuce tehotenstvo. Bud z toho nic nebude, alebo mimomaternicove. Kazal prist na sono a bola som podla merania 5+4tt a na sone uz bublinka aj s bodkou. Mala som asi posunutu ovu, pretoze sa nam postastilo tyzden pred ocakavanou ms. V 8tt uz krasne srdiecko bilo. Dnes ma dcerka 6,5 roka a je to riadne sidlo ❤ Zdrava a vysoka ani neviem po kom 😍
Drzim palceky, aby to dobre dopadlo. Hlavne klud ❤❤❤
@hanka_se dakujem za dalsiu stipku nadeje ❤️ a nepamätáš si uz asi ani hodnoty či?? 🙂 boze, modlim sa
@happywoman7 to uz si fakt nepamatam ☹ ja som bola vtedy totalne rozladena, poplakala som si, lebo som myslela len na to najhorsie. Navyse som v 7tt spinila, ale to mi len praskla cysta 🙂 ale ten strach bol hrozny. Zvysok tehu som ani nevedela, ze som tehotna, nebyt brucha 😅
@happywoman7 v 4tt4d bolo 250hcg, o 2 dní 360, o ďalšie 2 dní 600hcg a o ďalšie 4 dní cez 2000... takže cca 8dni. Potom sa objavila aj dutinka v maternici...
@adel1410 dakujem krasne tak stale mam nadej, aj podla dr, kedze prve hcg som si pozrela v papieroch nebolo tych 28 skoro ale len 20,21..... Takze som mozno ovulku neskor mala... 🙂 uvidime. V utorok ma caka utz
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je mi ľúto ale toto je trosku buď alebo... chcela by som Ta ukľudniť, ale je to tak pol na pol. Poznám prípady, keď pomalší rast znamenal skôr či neskôr koniec a prípady keď to vyzeralo nič moc a nakoniec všetko v pohode. Si po IVF? Ináč MMT sa vylúči až sono... Držím palce 🍀